توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جارو برقی سامسونک داغ میشود
عربی
20th September 2012, 00:41
با سلام و خسته نباشید جاروبرقی سامسونگ بشدت داغ میگردد موتور نو اصل گره ای خریدم اما باز هم بشدت داغ میکند چیزی نمانده عوض کنم
Mortal Kombat
20th September 2012, 03:16
با سلام و خسته نباشید جاروبرقی سامسونگ بشدت داغ میگردد موتور نو اصل گره ای خریدم اما باز هم بشدت داغ میکند چیزی نمانده عوض کنم
باسلام
بنده جاروبرقی تعمیر نکردم ولی فکر می کنم یه بردی برای کنترل ولتاژ باشه
اکثرا هم یا با ولوم متغییر یا با استفاده از برد هست . اگر برد داشته باشه
قطعات برد را برسی وچک کنید .
شهریار
20th September 2012, 09:58
دوست عزیز سلام
ورودی و خروجی هوا را چک کنید ببینید ایرادی نداشته باشد
گرچه این عیب مربوط به موتور هم می باشد
اما یک مقدار داغ کردن جاروبرقی نیز طبیعی است
منتظر نظرات مدیران بخش نیز باشید
h-honari
20th September 2012, 16:40
باسلام داغ کردن چند دلیل دارد اول نیم سوز بودن یعنی وقتی روشن شود زیر ذغال جرقه میزند وبوی شدید میدهد ویکی هم کثیفی ***** یا گیر بودن مسیر هواست در غیر این مشکلات داغ کردن طبیعیست وموقع خرید لوازم یدکی بهترین را بخرید اگر نه دو بار پول میدهید
ali_3001
24th September 2012, 21:07
یه مورد هم من اضافه کنم که اگر براتون مقدوره مصرف برق رو آمپر گیری کنید
آمپری بین 5 تا 7 برای مواقع خالی بودن کیسه زباله و 3 تا 5 برای مواقع پر بودن کیسه طبیعی می باشد
ضمنن اگر صدای موتور نسبت به اوایل کار که خریده اید زیاد تر شده مطمئنا بلبرینگها مشکل دارد و اگر همزمان جرقه مشاهده نمودید موتور باید سیم پیچی شود که من توصیه می کنم موتور رو تعویض کنید چون سیم پیچی اصلا به صرفه نیست
ضمنا استفاده درست ملاک عمر دستگاه است یعنی ممکن است استفاده و نگهداریتان از دستگاه خوب نباشد و در این حالت حتی مواردی رو مشاهده کردم که جاروبرقی نو یک سال هم کار نکرده
پس قبل از هر چیز راهنمای دستگاه را بخوانید در آنجا کاملا توضیح داده شده برای استفاده درست و نگهداری از دستگاه چکار باید بکنید
3320119
25th September 2012, 23:23
در ادامه اضافه کنم ف-ی-ل-ت-ردور بدنه موتور هم کثیف بشه باید تعویض یا برداشته بشه - پروانه باد شکن هم بمرور خاک میگیره اونم اکه میتونید باز کنید وبا اب سرد بشویید تاثیر زیادی داره
3245
11th June 2014, 00:20
سلام دوست عزیز. میزان داغ کردن وابسته به توان موتور داره اگر بالای 2000 وات هست داغ کردنش طبیعیه و اصلا جای نگرانی نداره.
اگر نوع جاروبرقی بدون کیسه هست حتما بعد از هر بار جارو ***** داخل مخزن رو تمیز کنین با آب نشویید چون طول میکشه خشک بشه و شابد حواستون نباشه بگذارین اونوقت موتور میسوزه باد کافیست.
اگر جاروبرقی طرح جدید هست محهز به سنسور خاموشی موتور که وقتی موتور بیش از حد داغ کنه اون سنسور عمل مبکنه م مونور رو قطع میکنه. اما در کل جاروبرقی های کره ای خیلی تو ایران خوب جواب ندادند
ASALAK
11th June 2014, 00:41
تمامی موارد رو دوستان ذکر کردند چک کنید حتما نتیجه خواهید گرفت
موفق باشید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.