ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به تمامی ایتم های منو مخفی با وایرلس LCD یا LED

شعبانیان
21st September 2012, 19:13
دسترسی به تمامی ایتم های منو مخفی با کابل لن با IP ..LCD یا LED

سلام به اربابان

این روش هم برای بعضی از LCD یا LED ها بکار میرود واگر سخت افزار لازم را داشته باشد

اموزش ونرم افزار داخل فایل قرار دارد:670519_computer4::670519_computer4:

"]این فایل توسط جناب شعبانیان اصلاح شده

شعبانیان
16th November 2012, 20:47
سلام با تشکر از شما
قربان سر مغاله را پاک کنید و به جای ان قرار دهید

دسترسی به تمامی ایتم های منو مخفی با وایرلس LCD یا LED

مهران99
15th July 2013, 17:39
ال اي دي من جاي لن اينترنت نداره اما داخل منو زده واي فاي و وايرليس ايا امكان داره بشه اينترنتو بهش داد با ايو اس بي حتي نتورك هم داره اگه امكانش هستش لطفا بگيد چجوري مشخصاتش هم اينه ue40eh5000w

saman 20
26th March 2014, 20:38
ال اي دي من جاي لن اينترنت نداره اما داخل منو زده واي فاي و وايرليس ايا امكان داره بشه اينترنتو بهش داد با ايو اس بي حتي نتورك هم داره اگه امكانش هستش لطفا بگيد چجوري مشخصاتش هم اينه ue40eh5000w
با سلام
دوستان منم این مدل رو دارم اگه راهی پیدا کردین یه اوکی به من هم بدین این شماره تماس منه براتی

شعبانیان
26th March 2014, 22:58
سلام دوست عزیز

مطلب ارایه شده برای کار شما کاربد ندارد
در رابطه با منو مخفی است

در ضمن دستگاه شما اگر ue40eh5000w باشد باید لن داشته باشد به حرحال اگر ندارد با وایی فای میتوانید به ایتنترنت وصل شوید وراهنمایی هم در خود منو است یا از بروشور زیر استفاده کنید و به اینتر نت وصل شوید

ASALAK
28th March 2014, 01:31
دوستان سلام

بنده هم یه ال ای دی الجی دارم مدل 6600 که کابل لن رو وصل میکنم ولی هر کاری میکنم کانکت نمیشه

لطفا اکه راهنمایی چیزی در اختیار دارید برای بنده ودیگر دوستان بزارید ممنون

alireza sadeghi
21st October 2014, 02:07
ba salam agar momken hast narmafzareh led ua46eh5550m ra baram bafarastid ba tashakoor

شهریار
21st October 2014, 16:41
دوستان سلام

بنده هم یه ال ای دی الجی دارم مدل 6600 که کابل لن رو وصل میکنم ولی هر کاری میکنم کانکت نمیشه

لطفا اکه راهنمایی چیزی در اختیار دارید برای بنده ودیگر دوستان بزارید ممنون

ba salam agar momken hast narmafzareh led ua46eh5550m ra baram bafarastid ba tashakoor

با سلام
دوستان توجه داشته باشید که بایستی سوالات و مشکلات خود را در بخش تعمیرات مطرح نمایید
در خواست های خود را نیز در بخش درخواست نرم افزار مطرح نمایید
از نوشتار فارسی نیز استفاده کنید