PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارش عملکرد کاربران

SHAHRAM1048
2nd October 2012, 02:28
سلام عرض ادب خدمت مدیران
پیشنهاد میکنم که دستورالعملی مبنی گزارش هفتگی یا ماهانه از کاربران ویزه در 2 بخش 1- درخصوص عملکرد و بهره برداری از سایت 2-رفع مشگل دیگر کاربران را اعمال فرمایید.
گزارش فوق فواید زیادی در بر خواهد داشت از جمله به خود کاربر یادآور ارزش سایت و به خوانندگان می آموزد که شما به جای اتلاف وقت گرانبها می توانید بهره وری نمایید و در جهت ارتقا سایت کوشا باشید.
و همینطور تشخیص عملکرد کاربران برای مدیریت بخش ویا کل جهت اهدا جوایز یا تقدیرنامه
توضیحا :من چون با مشکلات شما آشنایی کامل ندارم این گزارش میتواند جهت رفع آنها تنظیم گردد

ضمنا :در صورت امکان چارت سازمانی مدیران و زیر مجموعه را بکشید تا با یک نگاه جایگاه افراد قابل تشخیص گردد

ARIYA
2nd October 2012, 05:43
درود
در مورد گزارش نمیتوان به زور کاربری را مجبور به فعالیت کرد . اگر کاربری فعال باشد کاملا در ارسالها
و مطالبی که در سایت قرار میدهد مشخص است و تیم هیات مدیره و کنترل سایت مراقب فعالیت کاربران
هستند کاربران فعال با ارسالات مفید به نوبه خود تشویق میشوند و اگر فعالیت درخور توجه و مفیدی
داشته باشند در صورت تمایل به تیم مدیریتی سایت می پیوندند . در مورد چارت سازمانی در پایین
صفحه اصلی سایت مشخص است

ALEDAVOD
3rd October 2012, 12:11
سلام عرض ادب خدمت مدیران
پیشنهاد میکنم که دستورالعملی مبنی گزارش هفتگی یا ماهانه از کاربران ویزه در 2 بخش 1- درخصوص عملکرد و بهره برداری از سایت 2-رفع مشگل دیگر کاربران را اعمال فرمایید.
گزارش فوق فواید زیادی در بر خواهد داشت از جمله به خود کاربر یادآور ارزش سایت و به خوانندگان می آموزد که شما به جای اتلاف وقت گرانبها می توانید بهره وری نمایید و در جهت ارتقا سایت کوشا باشید.
و همینطور تشخیص عملکرد کاربران برای مدیریت بخش ویا کل جهت اهدا جوایز یا تقدیرنامه
توضیحا :من چون با مشکلات شما آشنایی کامل ندارم این گزارش میتواند جهت رفع آنها تنظیم گردد

ضمنا :در صورت امکان چارت سازمانی مدیران و زیر مجموعه را بکشید تا با یک نگاه جایگاه افراد قابل تشخیص گردد

سلام
از اونجایی که این سایت یک سایت تخصصی هست چگونه میتوان جایگاه مدیران و کاربران را مشخص کرد
مثلا یک مدیر بخش خودرو یا موبایل یا تعمیرات و ... شاید ارسالهای مطالبش خیلی کمتر از سوالات یک کاربر باشد و حتی تعداد تشکراتی که از آن شده
یا یک مدیر با گذاشتن یک نقشه و یا یک راهکار جواب 100 نفر و میده
این چارت ها بدرد یک سایت غیر تخصصی میخوره که ملاک افراد بر داشتن ارسالات بیشتر هست نه این سایت

M.Salehi
3rd October 2012, 13:20
با سلام خدمت دوستان

با تشکر از نظرات دوستان عزیز و پیشنهاد اقا شهرام
از اونجایی که مدیران سایت اکثرا از همکاران تعمییر کار و یا فروشنده هستند در همه بخشها
هریک سعی میکنند به اندازه توان خودشون در بخش مربوطه فعالیت کرده و به امورات انجمن رسیدگی کنند بعضی از اول ساعت کاری درسایت هستند و بعضی از دوستان با توجه به مشغله کاری ساعتی میایند و میروند با توجه به آمار چند تن از مدیران عزیز نیز با جان دل در حال فعالیت هستند جای بسی تشکر دارد و خدا اجرشان بده که بدون هیچ چشم داشتی در خدمت هموطنان عزیز هستند
در مورد کاربران عزیز هم باید گفت قبلا هم عرض کردم همه ما باید این مجموعه رو مثل خونه و یا محل کار خودمون بدونیم چون هیچ ** بابت کاری که میکنه حقوق و دستمزدی نمیگیره و همه فعالیت ها و کارهای انجام شده برای پیشرفت انجمن و حل مشکلات همکاران و هموطنان عزیز انجام میشه جا داره در همین جا از زحمات بی دریغ کاربران ویژه و عادی عزیز تشکر فراوان داشته باشیم بنظر بنده هم نیازی به آمار و ارقام نیست

این مجموعه علمی مطمئنا برای هر کسی که علاقه مند کسب علم و تجربه باشه مفید هست
بیایید دست به دست هم بدیم و مثل همیشه کیانست رو در اوج نگهداریم

متشکرم