PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به ای سی فلش K9K9 PVR HDMI ICLASS

داوودی فر
7th October 2012, 01:22
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
نیاز به دو عدد ای سی فلش رسیور K9K9 PVR HDMI ICLASS پروگرام شده دارم من خودم پروگرامر ندارم و دسترسی به پرو گرامری که این ای سی را پروگرام کنه هم ندارم لطفا در صورت موجود بودن قیمت و طریقه ارسال را با پیام خصوصی به اطلاع این حقیر برسونید در ضمن عکسی از برد برای شناخت بهتر نمونه ای سی فلش و مدل ای دی که روی برچسب زرد رنگ ان مشخص است را پیوست نموده ام . با تشکر از شما

داوودی فر
7th October 2012, 12:24
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز
نیاز به دو عدد ای سی فلش رسیور K9K9 PVR HDMI ICLASS پروگرام شده دارم من خودم پروگرامر ندارم و دسترسی به پرو گرامری که این ای سی را پروگرام کنه هم ندارم لطفا در صورت موجود بودن قیمت و طریقه ارسال را با پیام خصوصی به اطلاع این حقیر برسونید در ضمن عکسی از برد برای شناخت بهتر نمونه ای سی فلش و مدل ای دی که روی برچسب زرد رنگ ان مشخص است را پیوست نموده ام . با تشکر از شما

دوستان و اساتید عزیز هرکی براش امکان فلش کردن این ای سی را داره لطفا کمکم کنه عجله ای نیاز دارم ممنون ومتشکرم

TAHA1
7th October 2012, 13:40
با سلام

دوست گرامی بهترین راه این است که با فروشگاه آقای اسپیار تماس بگیرید

اسپیار الکترونیک (http://sprshop.ir/default.aspx)

داوودی فر
7th October 2012, 19:43
با سلام

دوست گرامی بهترین راه این است که با فروشگاه آقای اسپیار تماس بگیرید

اسپیار الکترونیک (http://sprshop.ir/default.aspx)

با سلام خدمت استاد عزیز
تا حالا چندین بار با فروشگاهشون تماس گرفتم با هر دوتا اسپیار واسه قطعات مختلف (نه الان بلکه چندین بار و در تاریخهای مختلف )جواب درستی نمیدهند معمولا می گویند خودمون چند دقیقه دیگه یا چند ساعت دیگه تماس می گیریم اما دریغ از یک تماس لا اقل بگویند یک ساعت دیگه تماس بگیرید هم خوب . !!!!!! بگزریم به هر حال از فروشگاهای دیگه زیاد خرید کردم ولی از فروشگاه بزرگ برادران اسپیار فعلا که موفق نشدم حتی یک خازن هم خریداری کنم . با تشکر و تقدیم احترام

کمالشهر
8th October 2012, 17:36
سلام

شماره آیسی فلش را اعلام نماید تا در صورت موجود بودن اعلام گردد

داوودی فر
9th October 2012, 10:38
سلام

شماره آیسی فلش را اعلام نماید تا در صورت موجود بودن اعلام گردد

با سلام وخسته نباشیبد خدمت شما بزرگواران
شماره ای سی را به پیوست تصویرش ارسال می کنم با تشکر و تقدیم احترام .