توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ کردن لبتاب دل با ویندوز 8
rolet
9th October 2012, 00:50
سلام: لبتاب دل اینسپایرون 5110 به مشخصات 8گیگ رم سی پی یو core i7 2670 سوپر بوست کارت گرافیک انویدیا 525 یک گیگ . این دستگاه با ویندوز سون کوچکترین مشکلی ندارد ولی بعد از نصب ویندوز 8 گاهی قبلاز بالا آمدن ویندوز هنگ میکند گاهی بین بوت شدن و گاهی هم بعد از 5 یا 10 دقیقه کار کردن بعد از بالا آمدن ویندوز لطفا اساتید محترم راهنمایی بفرمایند مشکل چیست و چکار میتوانم انجام بدهم . البته با تمام نسخه های ویندوز 8 همینطور است 32 بیت یا 64 بیت یا پرفسشنال یا دیگر ورژن ها برایش فرق ندارد با کلیه ویندوز های8 هنگ میکند باید کلید پاور را نگهدارم تا خاموش شود دوباره روشن کنم و همین وضع تکرار میشود البته مدت زمان هنگ متفاوت است گاهی بلافاصله گاهی بعد از 10تا 15 دقیقه بعد از کار کردن ولی با ویندوز 7 مطلقا مشکلی ندارد . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از همه شما عزیزان
Meisam-Alishahi
10th October 2012, 23:26
سلام: لبتاب دل اینسپایرون 5110 به مشخصات 8گیگ رم سی پی یو core i7 2670 سوپر بوست کارت گرافیک انویدیا 525 یک گیگ . این دستگاه با ویندوز سون کوچکترین مشکلی ندارد ولی بعد از نصب ویندوز 8 گاهی قبلاز بالا آمدن ویندوز هنگ میکند گاهی بین بوت شدن و گاهی هم بعد از 5 یا 10 دقیقه کار کردن بعد از بالا آمدن ویندوز لطفا اساتید محترم راهنمایی بفرمایند مشکل چیست و چکار میتوانم انجام بدهم . البته با تمام نسخه های ویندوز 8 همینطور است 32 بیت یا 64 بیت یا پرفسشنال یا دیگر ورژن ها برایش فرق ندارد با کلیه ویندوز های8 هنگ میکند باید کلید پاور را نگهدارم تا خاموش شود دوباره روشن کنم و همین وضع تکرار میشود البته مدت زمان هنگ متفاوت است گاهی بلافاصله گاهی بعد از 10تا 15 دقیقه بعد از کار کردن ولی با ویندوز 7 مطلقا مشکلی ندارد . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر از همه شما عزیزان
هوالعليم
با سلام ، دوست عزيز به سايت لپ تاپ dell وارد شويد Drivers and Downloads | Dell (http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriversHome/NeedProductSelection) و سپس در قسمت (( Service Tag or Express Service Code )) كد [U]Service Tag لپ تاپ خود را كه در زير لپ تاپ نوشته شده است را وارد نماييد سپس پس از باز شدن صفحه جديد وارد بخش bios شويد و آخرين ورژن بايوس را دانلود نماييد توجه داشته باشيد حتما قبل از آپديت بايوس شارژ باطري پر باشد و شارژر را هم به لپ تاپ وصل نماييد و بسيار مراقب باشيد چون در حين آپديت بايوس به هر علتي برق دستگاه قطع شود دستگاه ديگه روشن نمي شود . اين مشكل شما با آپديت بايوس به راحتي قابل حل است .
موفق باشيد
rolet
31st December 2012, 06:50
سلام: درابتدا از شما استاد عزیز بخاطر توجهتان بسیار ممنونم . طبق فرمایش شما با استفاده از سرویس تگ موجود در زیر لبتاب به وبسایت شرکت دل مراجعه و آخرین بایوس را که A11 بود دانلود ونصب کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد و در بعضی از وبسایتهای فروش نرم افزار کسانی که لبتاب 5110 دل داشتند وویندوز 8 را نصب کرده بودند بعنوان مشکل اعلام کرده بودند لبتاب بعضی مثل لبتاب من هنگ کرده بود و تعدادی دیگر میگفتند که موقع بوت شدن ریستارت میکند و نتوانسته بودند از ویندوز 8 استفاده کنند در حالیکه در وبسایت شرکت دل گذشته از اینکه مدل لبتاب هاییکه توان ساپورت ویندوز 8 را دارند اعلام کرده اند که 5110 جزء آنهاست که این توانایی را دارد و جالبتر اینکه اعلام کرده اند که روی 5110 ویندوز 8 را امتحان کرده ایم و هیچ مشکلی ندارد حالا اونا چطوری نصب کردن که مشکلی نیست ولی تعداد زیادی از هموطن های ما با 5110 و ویندوز 8 مشکل دارن خدا میدونه البته 5110 coreI3و coreI5 هم بغیر از coreI7داره شاید روی corei3امتحان کردن چون یک فکرم اینکه شاید cori7 چون 4 هسته ای هست نمیتونه با این ویندوز هماهنگ بشه به هر حال از لطف شما تشکر میکنم انشاالله که راه حلی پیدا بشه چون واقعا این موضوع خیلی ناراحت کننده هست
hamid42153
12th January 2013, 16:34
سلام: درابتدا از شما استاد عزیز بخاطر توجهتان بسیار ممنونم . طبق فرمایش شما با استفاده از سرویس تگ موجود در زیر لبتاب به وبسایت شرکت دل مراجعه و آخرین بایوس را که A11 بود دانلود ونصب کردم ولی متاسفانه مشکل حل نشد و در بعضی از وبسایتهای فروش نرم افزار کسانی که لبتاب 5110 دل داشتند وویندوز 8 را نصب کرده بودند بعنوان مشکل اعلام کرده بودند لبتاب بعضی مثل لبتاب من هنگ کرده بود و تعدادی دیگر میگفتند که موقع بوت شدن ریستارت میکند و نتوانسته بودند از ویندوز 8 استفاده کنند در حالیکه در وبسایت شرکت دل گذشته از اینکه مدل لبتاب هاییکه توان ساپورت ویندوز 8 را دارند اعلام کرده اند که 5110 جزء آنهاست که این توانایی را دارد و جالبتر اینکه اعلام کرده اند که روی 5110 ویندوز 8 را امتحان کرده ایم و هیچ مشکلی ندارد حالا اونا چطوری نصب کردن که مشکلی نیست ولی تعداد زیادی از هموطن های ما با 5110 و ویندوز 8 مشکل دارن خدا میدونه البته 5110 coreI3و coreI5 هم بغیر از coreI7داره شاید روی corei3امتحان کردن چون یک فکرم اینکه شاید cori7 چون 4 هسته ای هست نمیتونه با این ویندوز هماهنگ بشه به هر حال از لطف شما تشکر میکنم انشاالله که راه حلی پیدا بشه چون واقعا این موضوع خیلی ناراحت کننده هست
سلام دوست عزیز. من امروز به این مشکل تو همین لپ تاپ که واسه برادرمه خوردم. شما برو از دیوایس منیجر مدل سخت افزار وایرلستو چک کن ببین اگه این مدلی که میگم باشه مشکلت از همینه و اگه شک داری وایرلستو خاموش کن بعد با کابل لن برو اینترنت دیگه لپ تاپ هنگ نمیکنه. آخرین ورژن درایورش رو هم گرفتم ولی یازم تا وایرلس رو روشن میکنم هنگ میکنه.
مدلش هست Broadcom 802.11n Network Adapter
اینم آدرس دانلود آخرین ورژنش
Download Acer Aspire V5-171 Broadcom WLAN Driver 6.30.59.78 Upgrade for Windows 8 Driver for Windows 8 / Windows 8 x64 - Softpedia (http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Broadcom/Acer-Aspire-V5-171-Broadcom-WLAN-Driver-6305978-Upgrade-for-Windows-8.shtml)
ولی بازم مشکل دارهو کسی مشکلو حل کرد با ما هم در جریان بزارهو ممنون
rolet
15th January 2013, 00:59
سلام. ابتدا تشکر میکنم از شماکه این عیب را اعلام کردید مدل وای فای لبتاب من 1701/802.11b/g/n است که فکر کنم همین باشد که شما مشخص کردید .حالا باید مجدد ویندوز 8 را نصب کنم و تست کنم لطفا اگر راهی پیدا شد اعلام بفرمایید تا منهم بتوانم از ویندوز 8 استفاده کنم .ممنون
behzadgolab
15th January 2013, 04:31
با سلام
لبتاب توشیبا مدل A200 مشکل خروجی صذا از بلندگو خودشه داره از هدفن صدا دارم باندها را چک کردم سالمند ولی امپلی کار نمیکند لطفا راهنمایی کنید
behzadgolab
15th January 2013, 04:33
با سلام
لبتاب توشیبا مدل A200 مشکل خروجی صذا از بلندگو خودشه داره از هدفن صدا دارم باندها را چک کردم سالمند ولی امپلی کار نمیکند لطفا راهنمایی کنید
rolet
15th January 2013, 06:48
باعرض سلام . ویندوز8را مجدد نصب کردم و لن وایرلس را غیر فعال کردم دستگاه دیگه هنگ نکرد کاملا حق با شما بود جناب hamid42153 درضمن وبسایت شرکت دل یک نرم افزار بتاریخ سال2013هم براش گذاشته که فایده نداشت .نمیدونم اگر لن وایرلس اکسترنال بهش بزنیم باز هنگ میکنه یا نه نداشتم امتحان کنم به هر حال جهت اطلاع این مطالب را نوشتم تا برای اساتید عزیز یقین حاصل بشه که عیب مربوط به لن وایرلس هست شاید این عزیزان راهی برایش پیدا کنند از شما و تمام زحمتکشان کیانست تشکر میکنم
siavash270
7th April 2013, 18:24
[QUOTE=rolet;280698]سلام. ابتدا تشکر میکنم از شماکه این عیب را اعلام کردید مدل وای فای لبتاب من 1701/802.11b/g/n است که فکر کنم همین باشد که شما مشخص کردید .حالا باید مجدد ویندوز 8 را نصب کنم و تست کنم لطفا اگر راهی پیدا شد اعلام بفرمایید تا منهم بتوانم از ویندوز 8 استفاده کنم .ممنون[/QUOTEسلام
سلام rolet عزیز مشکل شما با ویندوز 8 حل شد اخه منم همین مشکل و دارم وای فای منم مدلش مثله خودته
hmcsalmas
16th April 2013, 12:37
سلام من هم dell 5110 i5 4g
دارم و دقیقا همین مشکلو دارم
با وایرلس در ویندوز 8 هنگ میکنه
لطفا اگه راهی هست بگید ما هم کارمون را بیفته
مرسی
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.