PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ECU SIEMENS L90

شاهرخي
29th October 2012, 17:13
باسلام خدمت اساتيد محترم .يه L90برام اومد كه بعد از كارواش دو كار كرده بود وبعد از مدتي خاموش شده وديگه روشن نشده بود من هم بعد از تست كويلها با اهمتر متوجه شدم يكي از كويلها سوخته و كويل سوخته را با يك كويل سالم تعويض كردم ولي باز روشن نشد وسيم كشي مربوطه را جك كردم ولي نتيجه نگرفتم بعد ECU موتور را باز كردم و متوجه شدم كه يكي از آيسي هاي كويل وچهار عدد مقاومت بغل آيسي سوخته هستند وآنها را تعويض كردم وماشين روشن شد چون كويلها به صورت سري مي باشند ولي مشكلي كه الان داره اين كه كد خطاي هر چهار كويل را ميزنه و3 يا4 دقيقه كه درجا كار كرد خاموش ميشود ولي دوباره با تك استارت روشن مي شود. دوستان گرامي لطفا راهنمايي بفرماييد.

شاهرخي
30th October 2012, 00:11
اين همه اساتيد داريم تو سايت كيانست. اگه با ما همكاري كنند سپاسگذاريم

حميد ذوالعلا
30th October 2012, 01:18
باسلام خدمت اساتيد محترم .يه L90برام اومد كه بعد از كارواش دو كار كرده بود وبعد از مدتي خاموش شده وديگه روشن نشده بود من هم بعد از تست كويلها با اهمتر متوجه شدم يكي از كويلها سوخته و كويل سوخته را با يك كويل سالم تعويض كردم ولي باز روشن نشد وسيم كشي مربوطه را جك كردم ولي نتيجه نگرفتم بعد ECU موتور را باز كردم و متوجه شدم كه يكي از آيسي هاي كويل وچهار عدد مقاومت بغل آيسي سوخته هستند وآنها را تعويض كردم وماشين روشن شد چون كويلها به صورت سري مي باشند ولي مشكلي كه الان داره اين كه كد خطاي هر چهار كويل را ميزنه و3 يا4 دقيقه كه درجا كار كرد خاموش ميشود ولي دوباره با تك استارت روشن مي شود. دوستان گرامي لطفا راهنمايي بفرماييد.
سلام
مدار كويل اتصالي دارد.به همين دليل خودرو خاموش ميشود.
اول سيم كشي از ايسيو به كويلها بازديد شود.
چنانچه مشكل از سيمكشي نبود .برد ايسيو اتصالي دارد با دقت چك كنيد.

مهدی چیت بند
22nd January 2013, 02:35
سلام
دوست خوبم شما خودت به نتیجه رسیدی فقط موارد مربوط به ایرادیکه داری رو بررسی کن
در ثانی شما درست جاییکه این سوال رو مطرح کردی چند سطر پایینتر رو دقت کن...

gholamali
25th January 2013, 20:31
سلام احتمال نفوذ اب به 3 کویل دیگه هم وجود دارد چون ال 90 در صورت سوختن کویل شماره 1 ... جرقه کویل 4 نیز از کار میاندازد و بالعکس در مورد کویل 2 نیز جرقه 3 قطع میکند پس همه را چک نمایید با سپاس از اساتید گرامی