ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد خطای عدم جرقه زنی در 206 با موتور 16 سوپاپ

babi.learning
6th November 2012, 22:26
باسلام خدمت دوستان
من یک 206 وی هشت با موتور 1600 دارم که دوسیلندر ان کار نمیکنه وخطای عدم جرقه زنی سیلندر 2و3 رو میزنه یکی از دوستان گفت کوئل اصلی بنذاز
گذاشتم ولی بازم همین طوره خطارو که پاک میکنی تا یه بیست دقیقه ای خوبه ولی وقتی خطا میاد دوباره دوسیلندرش تک میشه یکی میگه از سرسیلندر یکی دیگه از دوستان میگه ازسیم کشی
ای سی یو- کوئل- شمع - سیمکشی-فشارپمپ چک شدند. عکس از کدهای خطاش گرفته شده
ممنون:304019_mcsmiley4:

حميد ذوالعلا
7th November 2012, 01:48
باسلام خدمت دوستان
من یک 206 وی هشت با موتور 1600 دارم که دوسیلندر ان کار نمیکنه وخطای عدم جرقه زنی سیلندر 2و3 رو میزنه یکی از دوستان گفت کوئل اصلی بنذاز
گذاشتم ولی بازم همین طوره خطارو که پاک میکنی تا یه بیست دقیقه ای خوبه ولی وقتی خطا میاد دوباره دوسیلندرش تک میشه یکی میگه از سرسیلندر یکی دیگه از دوستان میگه ازسیم کشی
سلام
به احتمال زياد واشر سرسيلندر مشكل دارد.

farhad1904
7th November 2012, 10:17
جناب بابك ؟ آيا چراغ چك هم روشن ميشه ؟ من هم همين مورد را چند روز پيش داشتم كه با راهنمايي دوستان و تعويض سنسور دور موتور ايراد به كلي برطرف گرديد . خطاهاي 2 و 3 و 4 و 5 كه براي خودروي شما ثبت شده دقيقا براي خودروي من هم ثبت ميشد . ولي در در مورد خطاي اول كه نوشته كويل 2 و 3 به مثبت اتصالي داره اونو بايد بررسي كنين .

موفق باشيد . فرهاد - 17/08/91

N.SH
7th November 2012, 14:16
با سلام خدمت اساتید محترم. اگه سوزن انژکتورا درست پاشش نکنن همین خطارو میده و موتور تک کار میکنه من از این موارد زیاد داشتم تقریبآ 90% ایرادشون از سوخت رسانی بود. سوزن انژکتور 1.4 با 2.3 عوض کن اگه خطای عدم جرقه زنی سیلند 1.4 داد سوزن انژکتورو عوض کن درست میشه.:(81):

kuhnavard
31st January 2013, 01:16
من دقیقا همین 5 تا خطا رو دارم سنسور دور موتور عوض شد متا سفانه جواب نگرفتم فردا می رم سراغ انژکتور ها
اساتید بزرگ اگر بیشتر راهنمایی بفرمایند ممنون می شم

h7610
31st January 2013, 19:54
ابتدا کمپرس سیلنرهاتون رو بگیرینببینید مشکل از واشر هست یا از سوپاپها؟
نوع بنزین داخل باک هم تاثیر زیادی داره اگر امکانش هست بنزین داخل باک رو هم تعویض کنید .

tune.top
31st January 2013, 20:27
یعنی زمانی که خطاهارو پاک میکنید تا20دقیقه خوبه ؟زمانی که تک میشه چک کنیدببینید کدوم سوزن پاشش نداره.با بازکردن شمع ها میتونید از رنگ پلاتینش تشخیص بدید که کدوم سیلندر مشکل داره

kuhnavard
31st January 2013, 22:49
سلام به همه دوستان - ممنون از همکاریتون
خود دستگاه 1 و 4 رو ایراد می گیره خطا ها دقیقا مثل خطاهای موجود در پست اول می باشد فقط به جای 2 و3 - یک و چهار هستش

به زمان یا سردی یا گرمی ماشین ربطی نداره خوبه یکدفعه خود به خود خراب می شه دوباره خوب میشه و همینطور به صورت نا منظم ادامه داره (یعنی ماشین نرمال و غیر نرمال (2 سیلندر) می شه)

اتصال به مثبت یه کم ادم رو گم راه می کنه فعلا گفتم با همین بنزین بره تا بنزینش تموم شه (فعلا دست به انژکتورها نزدم) اگه بازم ایراد داشت انژکتور ها رو چک می کنم
از واشر و کمپرس سیلندر ها خیالم راحته

kuhnavard
3rd February 2013, 00:34
کسی نیست کمک کنه

alihi53
3rd February 2013, 09:36
شماره روغن داخل ماشین چیه؟ ظاهرا مشکل از استکانیهای داخل موتور است.

kuhnavard
6th February 2013, 09:50
سلام
اخه از سال 88 تا الان خب بوده - روغن ادینول 10w40

aligoli24
7th February 2013, 23:47
با سلام
شما اول طبق گفته دوستان سوزن ها رو چک کنید
اگر نشد

استکان تایپیت ها رو چک کنید بر حسب نیاز سرویس و یا تعویض کنید.

حتما" از سال 88 تا حالا در اثر استفاده مستهلک شدن!

farhad1904
9th February 2013, 02:15
من بعید می دونم ایراد از استکان تایپیت باشه : چون با پاک کردن خطا ایراد تا 20 دقیفه ای درست میشه : اگه ایراد از استکان ها هست پس چرا باپاک کردن خطاها ایراد برای 20 دقیقه ای درست میشه ؟ به نظر من پاک کردن خطاها نمیتونه ایراد مکانیکی رو برطرف کنه : به نظر من ایراد از سیم کشی می تونه باشه : خوده خطا هم میگه کویل 2 و3 اتصالی دارن به مثبت : شما می تونین سیم کشی کویل رو تست کنین .

موفق باشید - فرهاد

vafadar
8th March 2013, 16:13
به نظر من به گفته دستگاه نباید اهمیت داد( اتصالی به مثبت )سنسور دور موتور چند تا روش امتهان کن

mtm_auto27
24th July 2013, 17:30
با سلام
اگه ممکن سنسور فشار هیدرولیک رو تعویض کنید و امتحان کنید

ebi n1
24th July 2013, 23:18
باسلام خدمت دوستان

سلام خدمت شما ایا شماای سی یو- کوئل- شمع - سیمکشی-فشارپمپ چک کردید
اگر چک کرده اید فقط میماند سوزنهای انژیکتور و واشرسرسیلندر

jack_brown
6th August 2013, 20:29
باسلام و خسته نباشيد
من يك پژو پارس LX (موتور TU5 و ECU بوش 7.4.4)دارم
هر6ماه برنامه ريزي ecu آن بهم ميريخت و خطاي عدم جرقه زني در سيلندر يك يا ديگر سيلندرها را نمايش ميداد و با نصب دانلود درست ميشد ولي 6 ماه بعد دوباره برنامه ريزي آن پاك ميشد و ماشين ريپ ميزد.و هردفعه شمع آن را هم عوض كردم.
باتشكر مشكل كجاس؟