ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد کلید L90

0111mohammad
9th November 2012, 15:08
با سلام خدمت همه دوستان
یه l90 سالم چند روزی دستم بود.. گفتم فایل UCH اون رو در بیارم بخونم ببینم میتونم کد کلیدش رو پیدا بکنم یا خیر..
آقا چشمتون روز بد نبینه.. کد کلید رو پیدا نکردم هیچ حواسم نبود برنامه اش رو هم پاک کردم..
الان موندم چیکار کنم..
میخواستم ببینم از دوستان آیا کسی هست بتونه کمک بکنه؟
من فایل فلش همین ماشین رو اینجا میذارم.. آیا کسی از دوستان میتونه کد داخل فلش ایسیو رو با UCH مچ بکنه؟!

ممنون میشم.. در ضمن 2 تا کلید و ایسیو کاملا سالمن.. فقط UCH برنامه اش پریده.. دستگاه تعریف سوئیچ l90 رو هم ندارم.
مدل ماشین : 86

0111mohammad
9th November 2012, 15:55
اگه از دوستان فایل uch ندارن بنده این فایل رو هم براشون میذارم شاید اساتید بتونن کد فلش رو در این فایل uch قرار بدن..
البته این فایل uch برای یه ماشین سالم دیگه است که دارای یه کد دیگه ایه..
مشکرم

حميد ذوالعلا
9th November 2012, 19:28
با سلام خدمت همه دوستان
یه l90 سالم چند روزی دستم بود.. گفتم فایل UCH اون رو در بیارم بخونم ببینم میتونم کد کلیدش رو پیدا بکنم یا خیر..
آقا چشمتون روز بد نبینه.. کد کلید رو پیدا نکردم هیچ حواسم نبود برنامه اش رو هم پاک کردم..
الان موندم چیکار کنم..
میخواستم ببینم از دوستان آیا کسی هست بتونه کمک بکنه؟
من فایل فلش همین ماشین رو اینجا میذارم.. آیا کسی از دوستان میتونه کد داخل فلش ایسیو رو با UCH مچ بکنه؟!

ممنون میشم.. در ضمن 2 تا کلید و ایسیو کاملا سالمن.. فقط UCH برنامه اش پریده.. دستگاه تعریف سوئیچ l90 رو هم ندارم.
مدل ماشین : 86

سلام
دوست عزيز تنها راه فقط تعريف كليد بادستگاه است.
اگر كد را داريد كه چه بهتر.
در غير اينصورت از همكارن نزد خودتان جويا شويد ببينيد دستگاه تعريف كليد پرديس صنعت يزد داشته باشند بدون داشتن كد ميتوانيد انجام دهيد.
در ضمن خودرو تكسوز است يا دوگانه؟البته اين سوال ربطي به ايمو ندارد.

0111mohammad
10th November 2012, 12:05
خودرو تک سوز است..

hfmicro
16th November 2012, 19:39
سلام
دوست عزيز تنها راه فقط تعريف كليد بادستگاه است.
اگر كد را داريد كه چه بهتر.
در غير اينصورت از همكارن نزد خودتان جويا شويد ببينيد دستگاه تعريف كليد پرديس صنعت يزد داشته باشند بدون داشتن كد ميتوانيد انجام دهيد.
در ضمن خودرو تكسوز است يا دوگانه؟البته اين سوال ربطي به ايمو ندارد.

در تکمیل فرمایشات جناب ذوالفقاری باید بگم اگه مدل ماشین پایین تر از ماه 6 سال 90 باشه اینکار ممکنه . در غیر اینصورت اگه خواستید فایلشو براتون درست کنم بفرستم .

حميد ذوالعلا
17th November 2012, 01:33
در تکمیل فرمایشات جناب ذوالفقاری باید بگم اگه مدل ماشین پایین تر از ماه 6 سال 90 باشه اینکار ممکنه . در غیر اینصورت اگه خواستید فایلشو براتون درست کنم بفرستم .
ممنون از شما دوست عزیز
لطفا در مورد درست کردن فایل توضیح دهید.منظورتان اینست که فایل را اماده تعریف کلید کنید؟

AnTi
18th November 2012, 01:14
سلام

این دو تا فایل فلش رو امتحان کنید و گزارش دهید !

موفق باشید