ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب کارت پورت 9پین

farshid
12th November 2012, 22:05
سلام مادربرد msi مدل n1996 دارم جای نصب کارت فقط یکی داره خروجی 9 پین و25پین روی مادر برد ندارد
کارت برای خروجی 9پین روی مادر برد نصب کردم و درایورها ی ان نیز نصب شد اما پروگرامر
را تشخیص نمدهد درحالی که همین پرو گرامر را روی کیس دیگری راحت استفاده میکنم از طریق یو ای بی نیز تبدیلی بود که آن هم اجرا نشد لطفا راهنمایی کنید :311320_pardon:

Meisam-Alishahi
13th November 2012, 10:59
سلام مادربرد msi مدل n1996 دارم جای نصب کارت فقط یکی داره خروجی 9 پین و25پین روی مادر برد ندارد
کارت برای خروجی 9پین روی مادر برد نصب کردم و درایورها ی ان نیز نصب شد اما پروگرامر
را تشخیص نمدهد درحالی که همین پرو گرامر را روی کیس دیگری راحت استفاده میکنم از طریق یو ای بی نیز تبدیلی بود که آن هم اجرا نشد لطفا راهنمایی کنید :311320_pardon:

هوالعليم

با سلام ، دوست عزيز مدل مادربرد اشتباه است n1996 شماره pcb ميباشد به عنوان مثال مدل مادربرد هاي msi به اين ترتيب است :K9 NEO V2 , 740GM-P21 , G41M-E43 , B75A-E33 و ... در ضمن در مورد اين فرمايش تون بنده كه چيزي متوجه نشدم .....
جای نصب کارت فقط یکی داره خروجی 9 پین و25پین روی مادر برد ندارد
را تشخیص نمدهد درحالی که همین پرو گرامر را روی کیس دیگری راحت استفاده میکنم از طریق یو ای بی نیز تبدیلی بود که آن هم اجرا نشد :10:

موفق باشيد