توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی دانلود فایلهای تصویری که گزینه دانلود ندارند
داوودی فر
19th November 2012, 14:00
با سلام خدمت اساتید عزیز
من مشکلی برایم پیش اومده درون سایت اموزش مجازی پیام نور درسها به صورت مجازی گذاشته شده اند که باید به صورت انلاین ببینم حالا برای دیدن انها مشکل سرعت اینترنت دارم می خواهم ذخیره کنم بعدش ببینم باید از چه نر م افزاری استفاده بکنم قبلا از دانلود منیجر استفاده کردم و دانلود می شدند ولی حالا دانلود منیجر هم دارم ولی گزینه ای برای دانلود فایلها نداره که دانلودشون کنم ممنون می شوم در این مورد راهنماییم نمایید.
M.Salehi
19th November 2012, 14:04
با سلام خدمت اساتید عزیز
من مشکلی برایم پیش اومده درون سایت اموزش مجازی پیام نور درسها به صورت مجازی گذاشته شده اند که باید به صورت انلاین ببینم حالا برای دیدن انها مشکل سرعت اینترنت دارم می خواهم ذخیره کنم بعدش ببینم باید از چه نر م افزاری استفاده بکنم قبلا از دانلود منیجر استفاده کردم و دانلود می شدند ولی حالا دانلود منیجر هم دارم ولی گزینه ای برای دانلود فایلها نداره که دانلودشون کنم ممنون می شوم در این مورد راهنماییم نمایید.
سلام
جناب داوودی فر میتونید تک تک صفحات رو از داخل مرورگر سیو پیج کنید و بعدا مطالعه کنید
موفق باشید
داوودی فر
19th November 2012, 15:22
سلام
جناب داوودی فر میتونید تک تک صفحات رو از داخل مرورگر سیو پیج کنید و بعدا مطالعه کنید
موفق باشید
سلام جناب استاد عزیز متشکرم از وقتی که به من اختصاص دادید .این کار رو کردم . اون صفحه سیو میشه ولی فیلمی که استاد داره درس میده رو توش پخش نمی کنه واگر هم بخواد با فایل تصویریش سیوش بکنه باید یک ساعتی طول بکشه که فایل تصویری رو دانلود کنه اخه این روش در حدود 30 ثانیه صفحه رو سیو میکنه تصویری از صفحه مربوطه که می خواهم ویدئوی درسی اون را دانلود کنم و حدودا 1ساعت و 20دقیقه زمان اموزش تصویریشه رو پیوست می کنم منتظر راهنمایی های شما هستم .
ممنون و متشکرم
داوودی فر
19th November 2012, 18:45
سلام جناب استاد عزیز متشکرم از وقتی که به من اختصاص دادید .این کار رو کردم . اون صفحه سیو میشه ولی فیلمی که استاد داره درس میده رو توش پخش نمی کنه واگر هم بخواد با فایل تصویریش سیوش بکنه باید یک ساعتی طول بکشه که فایل تصویری رو دانلود کنه اخه این روش در حدود 30 ثانیه صفحه رو سیو میکنه تصویری از صفحه مربوطه که می خواهم ویدئوی درسی اون را دانلود کنم و حدودا 1ساعت و 20دقیقه زمان اموزش تصویریشه رو پیوست می کنم منتظر راهنمایی های شما هستم .
ممنون و متشکرم
با سلام و خسته نباشید
اساتید عزیز در این مورد همکاری کنید خواهرم داره از کلاسها جا می مونه . ممنون و متشکرم
داوودی فر
21st November 2012, 21:32
سلام اساتید عزیز خسته نباشید .
دانلود منیجر را با گرفتن دکمه Insertروی صفحه کلید مجبور به دانلود کردم بعد از یک ساعت و نیم فایلی دانلود نموده که قابل اجرا نیست . اساتید راهی برای این مشکل وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی فرمایید . پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران کمال تشکر و قدر دانی را دارم
ممنون ومتشکرم
TuneUp_Vahab
21st November 2012, 22:36
با سلام :
دوست عزيز ،اگر از اينترنت دانلود منيجر استفاده ميكنيد از گزينه امور ، سبد پرتاپ را فعال و فيلم را در حال پخش به داخل سبد بكشيد ( دراگ ) كنيد . ببينيد نتيجه ميگيريد . در بيشتر اوقات جواب داده .
linkinpark12
21st November 2012, 22:40
دوست عزیز دانلود منیجر رو نصب کن بعد خود به خود یک پیغام در تصویری که گداشتید میاد بعد اون رو بزنید دانلود میشه اصلا این جوری بگم که بعد از نصب دانلود منیجر به صفحه دانلود فیلم برید فیلم رو که دارید میبینید خود به خود یک پیغام مبنی بر دانلود فیلم میاد بزن روی پیغام سبز رنگ دانلود میشه
علي اصلاني
21st November 2012, 22:41
با سلام
اينترنت دانلود منيجر ورژن 6.5 به عد به راحتی این کار رو انجام میده فقط کافی هست فیلم رو پخش کنید بعد خواهید دید که کنار کادر فیلم کلید دانلود اينترنت دانلود منيجر فعال هست
K.Engineer
22nd November 2012, 01:16
سلام اساتید عزیز خسته نباشید .
دانلود منیجر را با گرفتن دکمه Insertروی صفحه کلید مجبور به دانلود کردم بعد از یک ساعت و نیم فایلی دانلود نموده که قابل اجرا نیست . اساتید راهی برای این مشکل وجود دارد ممنون می شوم راهنمایی فرمایید . پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران کمال تشکر و قدر دانی را دارم
ممنون ومتشکرم
سلام
ایا تو مرورگرتون فلش پلیر اخرین ورژنش که چند روز پیش منتشر شده نصبه؟اکه فلش پلیر (Flash Player نصب نباشه تصویر نشون میده ولی دانلود رو بزنی یعنی همانطور که دوستان گفتن به صورت auto علامت دانلود منیجر کنار فیلم در حال پخش میاد.به صورت ناقص دانلود میکنه.)
لطفا پسوند فایل رو ذکر کنید؟
ARIYA
22nd November 2012, 06:35
درود
بعضی مواقع هم با پلاگینهای مخصوص دانلود فایلهای ویدئویی در فایرفاکس راحت تر میشه دانلود کرد
داوودی فر
22nd November 2012, 22:31
با سلام و خسته نباشید و عرض ادب و احترام خدمت اساتید عزیز و بزرگوار
از همگی شما اساتید بزرگوار که متحمل زحمت شدید و مرا راهنمایی نمودید کمال تشکر و قدر دانی را دارم . با بکار گیری نظرات کار امد شما مشکلم حل گردید . و در حال دانلود انها هستم خیلی خیلی خیلی ممنونم کمک بسیار بزرگی به من کردید .
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.