ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : bsi هست که راهنما و فلاشر کار نمیکنه

damavandi
19th November 2012, 17:03
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه bsi هست که راهنما و فلاشر کار نمیکنه. قسمت بالای (رله ها) bsi را تعویض کردم و نشد . ایراد از قسمت برد و ایسی ها میباشد . کدوم ایسی مربوط به راهنما میباشد؟

m.aminifar
19th November 2012, 17:20
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه bsi هست که راهنما و فلاشر کار نمیکنه. قسمت بالای (رله ها) bsi را تعویض کردم و نشد . ایراد از قسمت برد و ایسی ها میباشد . کدوم ایسی مربوط به راهنما میباشد؟

سلام:راهنما بطور کل کار نمیکنه یا پشت امپر کار میکنه و چراغهای بیرون روشن نمی شود

farhad1904
19th November 2012, 17:21
دوست عزيز فايل پيوستي كمكت ميكنه .

damavandi
19th November 2012, 18:43
سلام:راهنما بطور کل کار نمیکنه یا پشت امپر کار میکنه و چراغهای بیرون روشن نمی شود

پشت امپر کار میکنه چراغ روشن نمیشه

omeed_1355
19th November 2012, 18:49
سلام
در تکمیل فرمایش دوستان
شما یک دانلود و دوباره تعریف سویچ و پیکر بندی انجام بدید معولا مشکل حل میشه

damavandi
19th November 2012, 19:41
سلام
در تکمیل فرمایش دوستان
شما یک دانلود و دوباره تعریف سویچ و پیکر بندی انجام بدید معولا مشکل حل میشه

دانلود شده

محمد دهقان
19th November 2012, 23:21
سلام
بهتره یک بار ریست هم انجام بشه و اگه از لامپ های led استفاده شده یا تعویض و یا یک لامپ هم سری کنید

m.aminifar
20th November 2012, 01:41
دانلود شده

سلام: چراغهای راهنما های بیرون خودرو چک کنین اگر LED هست به حالت فابریک برگردونین
90 درصد این ایراد با دانلود رفع میشه
در صورت نتیجه نگرفتن با مراحل قبل ایسی مشخص شده در عکس تعویض کنید

damavandi
20th November 2012, 09:25
سلام: چراغهای راهنما های بیرون خودرو چک کنین اگر LED هست به حالت فابریک برگردونین
90 درصد این ایراد با دانلود رفع میشه
در صورت نتیجه نگرفتن با مراحل قبل ایسی مشخص شده در عکس تعویض کنید

سلام دیشب با اهم متر پایه های مربوط به راهنما رو بروی ایسی ها ارتباط دادم و همون ایسی که در عکس مشخص شده رو تعویض کردم . مشکل حل شد
تشکر از همه دوستان