PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لامپ تست جهت عيب يابي خودرو

farhad1904
16th December 2012, 22:59
با درود و ادب

دوستان ؟ عکسی که به پیوست این پست می باشد عکس یک لامپ تست می باشد که دست یکی از مکانیک های شهرمون هست و داره ازش استفاده می کنه و من خودم چند بار ازش استفاده کردم و عالی بود ولی محل دقیق فروشگاهی که این لامپ تست رو می فروشه رو نتونستم گیر بیارم . می گفت توی خیابون جمهوری و پاساژ توکل و یا امجد می فروشن ولی من امروز نتونستم پیداش کنم .

دوستان این لامپ تست رو دیدن ؟ کسی محل دقیق فروشگاهی که این لامپ تست رو میفروشه رو میدونه ؟

نحوه کارش هم به این صورته که اول دو پراپ سوسماری رو به باطری خودرو وصل می کنیم سپس با پراپ تکی می تونیم نوع ولتاژ در هر سیمی رو تست کنیم . اگه پراپ تکی رو به سیمی زدیم : اگه اون سیم بدنه بود روی قاب لامپ تست لامپ سبز رنگ روشن میشه و اگه اون سیم مثبت باشه اون موقع لامپ قرمز رنگ روشن میشه و اگه بخایم برق 5 ولت رو تست کنیم اونموقع باید شستی کناری قاب لامپ تست رو باید فشار بدیم .

با سپاس - فرهاد - 26/09/91

vahid khavarani
17th December 2012, 00:04
با سلام خدمت دوستان عزیز من عکسایی رو که در سایت آپلود میکنید نمیتونم نه ببینم نه دانلود کنم میخاستم بدونم از دوستان کسی با چنین مشکلی برخورد کرده با تشکر؟؟؟

TuneUp_Vahab
17th December 2012, 01:09
با سلام و وقت بخير :

آقا فرهاد ، بنده حدود 1 ساله كه چراغ تست توليد و فروش ، هم در تعميرات استفاده ميكنم . به اكثر همكاران در شهرهاي گلستان عرضه كردم .
طريقه كارش به اين صورت است كه 3 چراغ دارد قرمز - سبز - آبي 1 - عملكرد چراغ تست 2 - خط 12 ولت يا مثبت 3 - سيگنال ايسيو و منفي .
در هنگام قطع بودن سيم در هنگام روشن بودن موتور هر دو سيم سنسورها يا مثبت يا منفي ثابت نشون ميده . و اگر سيمكشي سالم و سيگنال وجود داشته باشه بصورت چشمك زن ميباشد ميتوان سيمها را نيز چك كرد و عيب يابي را تسريع مي بخشد . جهت تهيه پيام خصوصي دهيد .

TuneUp_Vahab
17th December 2012, 01:13
با سلام خدمت دوستان عزیز من عکسایی رو که در سایت آپلود میکنید نمیتونم نه ببینم نه دانلود کنم میخاستم بدونم از دوستان کسی با چنین مشکلی برخورد کرده با تشکر؟؟؟

با سلام :

دوست عزيز ، از مرورگر مازيلا استفاده نماييد .

vahid khavarani
17th December 2012, 23:18
با سلام :

دوست عزيز ، از مرورگر مازيلا استفاده نماييد .

ردیف شد با تشکر

TuneUp_Vahab
20th December 2012, 22:24
با عرض سلام و خسته نباشيد :

دوستان لامپ تست به پيوست عكس جهت كاربران گرامي سايت كيانست تا اطلاع ثانوي 25000 با هزینه پست ميباشد لطفا pm دهيد .
عكس اول استند .
عكس دوم ولتاژ مثبت .
عكس سوم منفي + چشمك زن سيگنال

TuneUp_Vahab
21st December 2012, 23:25
با سلام :

بنا به درخواست عده اي از كاربران عزيز ، طريقه تست و كار با چراغ تست را بصورت خلاصه وار خدمت دوستان تقديم ميكنم .

چراغ تست از باطري خودرو ، تغذيه ميكند ( دو عدد گيره سوسماري ، قرمز به مثبت و مشكي به منفي باطري ) كه در اين حالت چراغ قرمز روشن و آماده بكار بودن آن را نشان ميدهد .
سر فازمتر كه بصورت نوك تيز ميباشد اگر با برق مثبت در تماس باشد چراغ آبي روشن و اگر با منفي ، چراغ سبز بصورت ثابت روشن خواهد ماند . در صورتيكه از ايسيو سيگنال فرستاده شود چراغ سبز رنگ بصورت چشمك زن در خواهد آمد .
با دستگاه فوق ساده و در عين حال كارآمد ، ارتباط تمامي سنسورها و عملگرها با ايسيو ( ولتاژ و سيگنال ) و همچنين میتوان از نظر قطعي سيمها را چك نمود .
در مواردي نيز ميتوان ايسيو را نيز از نظر سلامت تست كرد و ...

مثال :

اگر خودرويي خطاي انژكتور ثبت نمايد بدون جايگزين كردن انژكتور ميتوان از سالم يا خراب بودن آن اطمينان حاصل نمود و در عرض چند ثانیه به نتيجه مطلوب و بدون خطا خواهيد رسيد .
اول سيمها را از نظر ولتاژ و سيگنال تست ميكنيم در صورت عدم وجود هر كدام از موارد ، انژكتور سالم و سيم يا قطعي دارد يا ايسيو خراب است . ( تست عملگرها و سنسورها همگي درحالت روشن بودن موتور ميباشد ) . در ضمن نياز به لخت يا زده كردن سيمها نيست با نوك تيز آن ميتوان با فروكردن به پوسته سيمها اتصال برقرار نمود .

farhad1904
22nd December 2012, 00:41
جناب گلستان ؟ خواهشمند است لامپ تست از نوع فازمتری یک عدد برای بنده بسازید .

TuneUp_Vahab
22nd December 2012, 01:39

آقا فرهاد ، سفارش شما آماده است فردا صبح ارسال خواهد شد .

farhad1904
25th December 2012, 16:59
با درود و ادب

جناب گلستان ؟ امروز صبح لامپ تست دستم رسيد و باهاش كار كردم خيلي عالي بود . دمتون گرم .
كارتون درسته - خيلي كار آدمو راحت ميكنه .

به دوستان كيانستي توصيه مي كنم هر كي لامپ تست نداره يكي از جناب گلستان حتما بخره ضرر نميكنه . كم هزينه و كارآمد

با سپاس - فرهاد - 05/10/91

TuneUp_Vahab
26th December 2012, 00:44
با سلام :

اين هم چراغ تست از نوع باکسي 5 ولتی .
دوستاني كه چراغ تست بنده را تهيه نموده اند قبل از شروع به كار روي خودروي سالم تست انجام دهند تا با نحوه كار آن آشنا شوند .

damavandi
1st January 2013, 13:25
دوستان دیروز لامپ تست به دستم رسید.
عالی و با کیفیت و کاربردی.
جناب گلستان اگر ابزار دیگه هم دارید معرفی کنید.

mori307
14th January 2013, 01:18
سلام خسته نباشید: قیمت چراغ تست چنده ؟

ahmad53
7th February 2013, 06:31
باسلام اگر لامپ تست برای فروش دارید قیمت ان وارسال به شهرستانها چقدر در میاید ؟

TuneUp_Vahab
7th February 2013, 15:15
سلام خسته نباشید: قیمت چراغ تست چنده ؟

باسلام اگر لامپ تست برای فروش دارید قیمت ان وارسال به شهرستانها چقدر در میاید ؟

با سلام :

توسط پيام خصوصي ارسال گرديد

nazari_omega
18th February 2013, 14:54
مرسي جناب مهندس . تستر به دستم رسيد خيلي جالب و كار آمده.با اين كار شما ديگه احتياجي به اهم متر هم نيست.اينو خواستم به يكي از دوستانم كه تعمير كار ماشينه هديه بدم. فردا ميبرم بهش ميدم مطمئنم خيلي خوشحال ميشه. موفق باشيد.

osnaser
23rd February 2013, 00:00
سلام خدمت استاد محترم من این چراغ چک میخوام باید چکار کنم

TuneUp_Vahab
23rd February 2013, 16:10
سلام خدمت استاد محترم من این چراغ چک میخوام باید چکار کنم

با سلام :

توسط پيام خصوصي ارسال شد .

prid
28th February 2013, 19:06
سلام من هم درخواست يك عدد چراغ تست را از شما دارم ممنون ميشم

TuneUp_Vahab
28th February 2013, 22:17
سلام من هم درخواست يك عدد چراغ تست را از شما دارم ممنون ميشم

با سلام :

پيام خصوصي چك شود .

yasharararart
1st March 2013, 02:38
جناب گلستان درود
امروز چراغ تست بدستم رسید بسیار بسیار سپاسگزارم خیلی قشنگ وکاربردیه امیدوارم دیگر دوستان هم از اون بتونن استفاده کنن .بابت دیر پاسخ دادن ببخشید یه مقدار کسالت داشتم

tune.top
2nd March 2013, 11:23
باسلام خدمت شما اقای گلستان/چراغ تست به دستم رسید بسیارعالی وبا کیفیت به دوستان کیان ستی هم پیشنهاد میکنم ازاین چراغ تست استفاده کنن خیلی به کارمیاد/باتشکرازشما/روزخوبی داشته باشید

سرعت سنج
2nd March 2013, 22:15
درودبرشما-من یه چراغ تست لازم دارم-قیمت ونحوه ارسال رولطف بفرمایید-سپاسگذارم

TuneUp_Vahab
2nd March 2013, 22:24
درودبرشما-من یه چراغ تست لازم دارم-قیمت ونحوه ارسال رولطف بفرمایید-سپاسگذارم

با سلام :

پيام چك شود .

kamangar
24th March 2013, 00:22
سلام . یک چراغ تست لازم دارم لطفا شرایط و مبلغ برای ارسال به شهرستان رو برام ارسال کن ممنون.

TuneUp_Vahab
24th March 2013, 00:39
سلام . یک چراغ تست لازم دارم لطفا شرایط و مبلغ برای ارسال به شهرستان رو برام ارسال کن ممنون.

با سلام :

پیام خصوصی چک شود .

ali_sh
27th March 2013, 04:48
با عرض سلام و تبریک سال نو. بی زحمت اگه هر دو نوع چراغ تست موجود است {فازمتر و قوطی } نحوه خرید.؟ من تهران هستم

TuneUp_Vahab
27th March 2013, 10:41
با عرض سلام و تبریک سال نو. بی زحمت اگه هر دو نوع چراغ تست موجود است {فازمتر و قوطی } نحوه خرید.؟ من تهران هستم

با سلام :

با پیام خصوصی ارسال شد .

ziaee
28th March 2013, 23:02
من هم از هر دو نوع میخواهم لطفا برای نحوه خرید راهنمایی فرمایید

TuneUp_Vahab
30th March 2013, 09:33
با سلام :

دوست عزیز ، پیام خصوصی چک شود .

h7610
5th April 2013, 12:59
با تشکر از شما
جناب مهندس امروز به دستم رسید فوق العاده بود. ممنون از زحمات شما

hadi_rc51
5th April 2013, 17:31
سلام لطفا 2 تا دونه از مدل فازمتری برای من کنار بذارید

TuneUp_Vahab
5th April 2013, 19:00
سلام لطفا 2 تا دونه از مدل فازمتری برای من کنار بذارید

با سلام :

دوست عزیز پیام چک شود .

saman_m8
8th April 2013, 12:37
سلام ، سال نو مبارك
من یه چراغ تست لازم دارم ، لطفا ًقیمت و نحوه ارسال رو اعلام بفرمایيد

با تشكر

TuneUp_Vahab
8th April 2013, 23:58
با سلام :

پیام چک شود .

hadi_rc51
15th April 2013, 10:15
سلام من امروز چراغ تست ها مو دریافت کردم .با تشکر از جناب گلستان

aligoli24
16th April 2013, 00:36
باسلام
جناب گلستان آیا امکان اضافه کردن صفحه نشانگر میزان ولتاژ باتری در مدل باکسی(قوطی) وجود دارد؟

TuneUp_Vahab
17th April 2013, 20:15
باسلام
جناب گلستان آیا امکان اضافه کردن صفحه نشانگر میزان ولتاژ باتری در مدل باکسی(قوطی) وجود دارد؟

با سلام :

بله امکانش هست . به زودی جهت ارائه به دوستان کیانستی اطلاع رسانی خواهد شد .

kimia2005
20th April 2013, 17:42
با سلام
دوست عزیز اگرهر دو نوع چراغ تست موجود است {فازمتر و قوطی } نحوه خریدو ارسال شهرستان .؟
ضمنا عکسها را نتونستم ببینم در صورت امکان عکس هر دو مدل لطف کنید با تشکر

TuneUp_Vahab
20th April 2013, 22:21
با سلام :

دوست عزیز ، پیام خصوصی چک شود . ضمنا جهت مشاهده عکسها در گروه ویژه ثبت نام نمایید . موفق باشید .

saman_m8
24th April 2013, 11:20
با سلام

چراغ تست سفارش شده دریافت شد ، بسيار كابردی و مفيد می باشد.

با تشکر از جناب golestan1 عزيز

farhad1904
24th April 2013, 23:14
با درود و ادب

وهاب جان دوست عزیزم لطفا اگر چراغ تست از نوع جدید که قابلیت تست 5 ولت ارسالی از سمت ایسیو را دارد آماده هستش یک عدد برای من ارسال نمایید چون متاسفانه چراغ تست فازمتری بنده شکسته و دیگه کار نمیکنه در نتیجه علنا دستم خالیه و نمیتونم کاری بکنم . منتظر جواب شما هستم

نکته :

بد نیست یه تجربه ای هم براتون بگم شاید دوستان استفاده کنند : اگر به صفحه ی اول و پست اول این تایپیک نگاه کنید می بینید که خود بنده این تایپیک رو باز کردم و اون موقع من در تهران بودم و دنبال آدرسی که از دوستم گرفته بودم می رفتم دنبال چراغ تست ( در حالی که دنبال نخود سیاه بودم یعنی دوستم نمیخاست من چراغ تست بخرم چون منو رقیب خودش می دونست ) به هر حال بعد از کلی گشت گذار در پاساژ امجد و سایر پاساژ ها نتونستم چراغ تستی که دوستم ازش استفاده می کرد رو پیدا کنم و در نهایت بدون هیچ کاری برگشتم شهرستان و دیگه هم پیش اون دوستم نرفتم یعنی باهاش قطع رابطه کردم . ولی خیلی دنبال چراغ تست بودم ولی نمیتونستم پیداش کنم و خودتون خوب می دونین که چراغ تست چقدر در عیب یابی آدمو کمک می کنه : روزی به فکرم رسید چرا من از بچه های کیانست نمی پرسم که چراغ تست دارند یا نه که منجر به ایجاد این تایپیک شد و جناب گلستان زحمت این کار رو کشیدند و یک چراغ تست بسیار خوب رو برام فرستادن و من ماه ها داشتم ازش استفاده می کردم و اینو هم بگم که در منطقه ی آذربایجان ( غربی و شرقی ) کسی رو ندیدم که چراغ تست درست کنه .

چند روز قبل یکی از دوستام که تست موتور داره اومد دنبال چراغ تست و گفت که لازمش دارم و من هم دادم برد و اینو هم بگم که من از نوع فازمتری از جناب گلستان خریداری کردم و در داخل یک قاب عینک میزارمش که آسیب نبینه : خلاصه بعد از 2 روز دوستم چراغ تست رو آورد داد و خیلی هم تشکر کرد و رفت و من هم بدبختانه اونموقع قاب رو بازش نکردم تا چراغ تست رو نگاه کنم :

از قضا امروز چراغ تست لازمم شد رفتم برداشتم تا باهاش کار کنم دیدم شکسته طوری که اصلا کار نمی کنه یعنی خراب شده بعد به دوستم زنگ زدم گفت من خبر ندارم به همین راحتی :

خلاصه از این همه که سرتون رو به درد آوردم منظورم این بود که ابزارهای خاصتون رو به هر شخصی ندهید حتی طرف مقابل ناراحت بشه : چون اگر خراب بشه واقعا آدم می مونه . حالا موندم و از جناب گلستان هم درخواست کردم یه دونه فوری برام بفرستن . به هر حال تا چراغ تست جدید به دستم برسه نمی تونم کاری بکنم . و اینو بگم و تمومش کنم : به هر کسی ابزار مخصوص خاصتون رو دادید موقع برگشت حتما در جلوی کسی که ابزار رو بهش دادین یه نگاه بندازین تا اگر شکسته باشه همونجا مشخص بشه : شاید بگین من نمیتونم این کار رو بکنم باشه نکنین ولی بعدش مثل من خیلی عذاب می کشین و بدتر اینکه نمی تونین کاری بکنین و اگر زیاد به دوستتون گیر بدید میگه چند قیمتش تا پولشو بدم : بله اینطوری هستش مگه همه چی به پوله ؟ خودتون می دونین که من چقدر دنبال چراغ تست دویدم تا پیداش کنم و حالا این دوست گرامی اومده اولا خرابش کرده و دوما در کمال پررویی می گه پولش چقدر میشه تا تقدیم کنم : اون چی میدونه ارزش این لامپ تست پیش من چقدره ؟ حالا میسوزم و میسازم .

وهاب جان خواهشمند است در صورت امکان زودتر چراغ تست جدید رو کامل کنید و برایم ارسال کنید چون خیلی از بچه ها و خود بنده بی صبرانه منتظرش هستیم .

با سپاس - فرهاد

mehdisaber
25th April 2013, 01:22
خواهشمند است لامپ تست از نوع فازمتری یک عدد برای بنده بسازید .

hojjatzare
25th April 2013, 02:55
باسلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم کیان ست
دوستان چراغ تست یک ابزار خوب و بدردبخوری هست ولی اونقدرا هم چیزه پیچیده ای نیست که خودمون نتونیم درست کنیم
بنده چراغ تستم رو خودم درست میکنم و حدودا 6 سال میشه که از این چراغا استفاده میکنم و هیچ وقتم پولی بابتش خرج نکردم
منظور بنده از ایجاد این پیام این هست که بیاییم بعضی از ابزارهامون رو خودمون درست کنیم چرا باید بابت هرچیزی پول خرج کنیم
از قدیم گفتن از یک دست صدا در نمیاد پس بیایید دست به دست هم بدهیم تا به همدیگه کمک کنیم
مجبور نیستیم جیب شرکتا رو پر کنیم کافیه یکمی بهمدیگه اطلاعات بدیم.
جهت شستشوی سوزن انژکتور68779
تستر البته فعلا کامل نشده68780
چراغ تست68781
ابزارمخصوص برای بازکردن پمپ بنزین با اندازه های مختلف68782
دوستان بنده این ابزارهارو خودم ساختم و به هیچ عنوانم قصد تبلیغ ندارم چون برای استفاده خودم درست کردم فروشی نیست
هرکی بخواد درست کنه بنده باکمال میل کمکش میکنم.
با ارزوی موفقیت برای همه

TuneUp_Vahab
25th April 2013, 08:52

پیام خصوصی شد .

TuneUp_Vahab
25th April 2013, 09:06
با سلام :

دوستان عزیز ، یه مطلبی هست که نمیخواستم بیان کنم ولی مجبور شدم خدمتتان عرض کنم .
بنده از فروش چراغ تست امرار معاش نمیکنم بلکه از چندین شغل کسب درامد دارم .
اگر دوستانی که چراغ تست سفارش داده اند در جریان قیمت و کیفیت هستند که فکر نکنم مبلغ زیادی باشد با صرف وقت و با حوصله زیاد ساخته و ارسال شده آن هم فقط بخاطر حس انسان دوستی . حتی چندین مورد داشتم پولی که بابت چراغ تست دریافت نمودم هزینه بار اتوبوس و قطعات آن شده و سودی از آن نبردم ولی ته دلم به این راضیه که تونستم و میتونم برای همکاران عزیز کاری مفید انجام بدهم و انجام خواهم داد . از همگی عزیزان کمال تشکر را دارم . موفق باشید .

zabih3862
26th April 2013, 02:58
سلام مهندس خسته نباشی چطوری میشه چراغ تستو تهیه کنم با تشکر؟

TuneUp_Vahab
26th April 2013, 08:19
سلام مهندس خسته نباشی چطوری میشه چراغ تستو تهیه کنم با تشکر؟

با سلام :

پیام چک شود .

hojjatzare
27th April 2013, 06:03
با سلام :

دوستان عزیز ، یه مطلبی هست که نمیخواستم بیان کنم ولی مجبور شدم خدمتتان عرض کنم .
بنده از فروش چراغ تست امرار معاش نمیکنم بلکه از چندین شغل کسب درامد دارم .
اگر دوستانی که چراغ تست سفارش داده اند در جریان قیمت و کیفیت هستند که فکر نکنم مبلغ زیادی باشد با صرف وقت و با حوصله زیاد ساخته و ارسال شده آن هم فقط بخاطر حس انسان دوستی . حتی چندین مورد داشتم پولی که بابت چراغ تست دریافت نمودم هزینه بار اتوبوس و قطعات آن شده و سودی از آن نبردم ولی ته دلم به این راضیه که تونستم و میتونم برای همکاران عزیز کاری مفید انجام بدهم و انجام خواهم داد . از همگی عزیزان کمال تشکر را دارم . موفق باشید .

باسلام و عرض ادب خدمت جناب گلستان
جناب گلستان بنده اگر باارسال اون پیام باعث ناراحتی شما شدم معذرت میخوام
منظوربنده فقط این بودکه بادرمیان گذاشتن اطلاعات و راهکار میتوانیم بعضی ابزارهارو خودمون بسازیم
بازم ازشما معذرت میخوام.
روزخوش

aghil1
28th April 2013, 23:44
جناب گلستان دو تا چراغ تست که 5 ولت هم نشون بده با پراپ نوک تیز و محکم میخواستم منتظر پیامتون هستم ممنون

TuneUp_Vahab
29th April 2013, 00:04
با سلام :

پیام چک شود .

louxman
1st May 2013, 22:44
Salam lot fan sharayet ro befrestin sharmande keyboard farsi nadaram

TuneUp_Vahab
1st May 2013, 22:57
Salam lot fan sharayet ro befrestin sharmande keyboard farsi nadaram

سلام :

پیام چک شود .

tone
6th May 2013, 00:11

TuneUp_Vahab
6th May 2013, 08:48

سلام :

پیام چک شود .

mohamad mostafapasha
12th May 2013, 20:21
جناب گلستان سلام

TuneUp_Vahab
12th May 2013, 22:02
جناب گلستان سلام

با سلام :

دوست عزیز ، پیام چک شود .

Diagman2011
18th May 2013, 14:04
با سلام جناب گلستان برای بنده نیز ارسال بفرمایید.

TuneUp_Vahab
18th May 2013, 21:33
با سلام جناب گلستان برای بنده نیز ارسال بفرمایید.

درود :

پیام چک شود دوست عزیز .

iman_22a
19th May 2013, 22:54
سلام . یک چراغ تست لازم دارم لطفا شرایط و مبلغ را برای ارسال به شهرستان(اهواز) ارسال کنید ممنون.:smile:

TuneUp_Vahab
19th May 2013, 23:28
سلام . یک چراغ تست لازم دارم لطفا شرایط و مبلغ را برای ارسال به شهرستان(اهواز) ارسال کنید ممنون.:smile:

درود :

پیام چک شود عزیز .

2dar
14th June 2013, 12:56
سلام اگر چراغ تست برای فروش دارید قیمت ان و ارسال به شهرستانها چقدر در میاید در ضمن وسایل دیگری برای فروش دارید معرفی کنید

TuneUp_Vahab
15th June 2013, 22:09
سلام اگر چراغ تست برای فروش دارید قیمت ان و ارسال به شهرستانها چقدر در میاید در ضمن وسایل دیگری برای فروش دارید معرفی کنید

درود :

پیام چک شود .

shine1
16th June 2013, 01:54
سلام دوست عزيز منم يه دونه چراغ تست از نوع قوطي با تست 5  ولت مي خواستم.متشكرم

TuneUp_Vahab
16th June 2013, 02:08
سلام دوست عزيز منم يه دونه چراغ تست از نوع قوطي با تست 5 ولت مي خواستم.متشكرم

درود :

عزیز ، پیام چک شود .

reza batri
16th June 2013, 12:07
با سلام خدمت دوست خوبم گلستان
لطفا قيمت وهزينه ارسال تستر را به تهران را براي بنده هم بفرستيد
با تشكر

TuneUp_Vahab
17th June 2013, 09:00
با سلام خدمت دوست خوبم گلستان
لطفا قيمت وهزينه ارسال تستر را به تهران را براي بنده هم بفرستيد
با تشكر

سلام آقا رضا :
پیام چک شود .

mehdisaber
28th July 2013, 01:05
خواهشمند است لامپ تست از نوع فازمتری یک عدد برای بنده بسازید .هزینه لامپ تست و ارسال ان را بفرماید با تشکر.

TuneUp_Vahab
28th July 2013, 21:09
خواهشمند است لامپ تست از نوع فازمتری یک عدد برای بنده بسازید .هزینه لامپ تست و ارسال ان را بفرماید با تشکر.

سلام :

در پیام خصوصی ارسال شد .

abedini51
18th May 2014, 19:03

TuneUp_Vahab
18th May 2014, 19:28

درود :

پیام چک شود .

hamid52
21st May 2014, 00:35
با سلام بنده هم یکدونه از نوع فازمتری میخوام لطفا شرایط خرید رو اعلام بفرمایید

TuneUp_Vahab
21st May 2014, 07:23
با سلام بنده هم یکدونه از نوع فازمتری میخوام لطفا شرایط خرید رو اعلام بفرمایید

درود :

پیام چک شود .

bahremand
26th July 2014, 12:45
لطفا" شرایط رو برای من ارسال کنید

TuneUp_Vahab
26th July 2014, 17:33
لطفا" شرایط رو برای من ارسال کنید

pm شد.

PAZZAN
27th July 2014, 04:34
شرایط رو لطفا پ خ بفرمایید

TuneUp_Vahab
27th July 2014, 22:22
شرایط رو لطفا پ خ بفرمایید

درود :
PMشد.

m,dehghan
29th July 2014, 14:16
با سلام جناب مهندس عزیز
لطفا اطلاعات کامل را بنده هم ارسال نمایید

TuneUp_Vahab
29th July 2014, 21:55
با سلام جناب مهندس عزیز
لطفا اطلاعات کامل را بنده هم ارسال نمایید

درود:
pm شد.

اصغر ب
6th November 2014, 02:49
باسلام آقای گلستانی من یک عدد لامپ تست از نوع قوطی می خواستم وق
ط زحمت کشیده یک توضیح در مورد کارایی این مدل وقیمت را به کرج لطف کنید باتشکر

mahdi6655
11th November 2014, 02:37
سلام جناب گلستان میخوام یکی واسم اماده کنید البته کابلای که به باطری وصل میشه بلند باشن تا هر قسمت از خودرو بتونم استفاده کنم ممنون

TuneUp_Vahab
14th November 2014, 17:43
باسلام آقای گلستانی من یک عدد لامپ تست از نوع قوطی می خواستم وق
ط زحمت کشیده یک توضیح در مورد کارایی این مدل وقیمت را به کرج لطف کنید باتشکر

درود:
pmشد.

TuneUp_Vahab
14th November 2014, 17:44
سلام جناب گلستان میخوام یکی واسم اماده کنید البته کابلای که به باطری وصل میشه بلند باشن تا هر قسمت از خودرو بتونم استفاده کنم ممنون

درود:
pmشد.

amir_285
14th November 2014, 20:46
سلام
بی زحمت شرایط ارسال لامپ تست از نوع قوطی با امکان تست5 ولت و LED های مثبت (قرمز) و منفی(سبز) جدا از هم با سیم بلند که به همه نقاط خودرو برسه برای استان فارس در پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید .
با تشکر

aghtxp
24th November 2014, 11:50
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد مدلهای لامپ تست که دارید بهمراه قیمت ونحوه درخواست برای اینجانب ارسال نمایید.

TuneUp_Vahab
24th November 2014, 16:52
سلام
بی زحمت شرایط ارسال لامپ تست از نوع قوطی با امکان تست5 ولت و LED های مثبت (قرمز) و منفی(سبز) جدا از هم با سیم بلند که به همه نقاط خودرو برسه برای استان فارس در پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید .
با تشکر

درود:

دوست عزیز،در حال حاضر فقط از نوع فازمتری موجود میباشد.

TuneUp_Vahab
24th November 2014, 16:53
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد مدلهای لامپ تست که دارید بهمراه قیمت ونحوه درخواست برای اینجانب ارسال نمایید.

درود:
پیام شد

navab-88
2nd December 2014, 15:35
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد مدلهای لامپ تست ودیگر لوازم که دارید به همراه قیمت برای اینجانب ارسال نمایید. متشکرم

MAYA_F
26th January 2015, 20:46
با سلام لطفا قیمت و کارایی رو بفرستین براممم

TuneUp_Vahab
27th January 2015, 10:39
با سلام لطفا قیمت و کارایی رو بفرستین براممم

درود:

دوست عزيز،پيام خصوصي شد.

mehdivahedi
20th February 2015, 02:05
سلام جناب گلستان لامپ تست باکسی 5 ولت میخواستم برای کار روی ecu و سیم کشی خودرو

TuneUp_Vahab
20th February 2015, 10:57
سلام جناب گلستان لامپ تست باکسی 5 ولت میخواستم برای کار روی ecu و سیم کشی خودرو

درود:

دوست عزيز،فعلا فقط فازمتري موجود دارم.

motassam
2nd March 2015, 13:38
لطفا از نوع فاز متری را هم همراه با توضیحات کامل و روش استفاده و قیمت تمام شده برای بنده نیز بزارید متشکرم

TuneUp_Vahab
2nd March 2015, 19:26
لطفا از نوع فاز متری را هم همراه با توضیحات کامل و روش استفاده و قیمت تمام شده برای بنده نیز بزارید متشکرم

درود:

pm شد.

mamani0
9th March 2015, 21:43
سلام جناب مهندس من هم یکدونه میخواهم شرایطش چه جوری است

milad211
31st March 2015, 19:46
با سلام خدمت مهندس عزیز
لطفا اطلاعات کامل مخصوصا تست سنسورها رو به همراه هزینه تا رشت والبته با طول سیم بیشتر برام پی ام کنید
پیشاپیش ممنون

TuneUp_Vahab
1st April 2015, 13:40
با سلام خدمت مهندس عزیز
لطفا اطلاعات کامل مخصوصا تست سنسورها رو به همراه هزینه تا رشت والبته با طول سیم بیشتر برام پی ام کنید
پیشاپیش ممنون

درود:

دوست عزيز،pmشد.

milad211
1st April 2015, 14:32
سلام مهندس
فرق کاری تست لامپ فازمتری با نوع قوطی چیه؟
من واسه کل برق ۲۰۶ میخوام
ممنون

برق بابک
19th May 2015, 22:20
سلام . لطفا تصویر وکارائی تستر را ارسال فرمائید . مرسی

TuneUp_Vahab
20th May 2015, 14:36
سلام . لطفا تصویر وکارائی تستر را ارسال فرمائید . مرسی

درود:

دوست عزيز،در صفحه اول تاپيك،عكس پيوست شده است.

TuneUp_Vahab
20th May 2015, 18:04
سلام مهندس
فرق کاری تست لامپ فازمتری با نوع قوطی چیه؟
من واسه کل برق ۲۰۶ میخوام
ممنون

درود:

نوع باكسي نسبت به فازمتري فقط تست 5 ولت اضافه داره.

aminecu
30th May 2015, 20:12
روش سفارش تستر فازمتری ؟ بهمراه قیمت

با تشکر

slam
13th August 2015, 00:28
باسلام استادبزرگواربیزحمت نحوه کارلامپ تست وهزینشو برای منم ارسال کنیدممنون میشم

TuneUp_Vahab
13th August 2015, 09:34
باسلام استادبزرگواربیزحمت نحوه کارلامپ تست وهزینشو برای منم ارسال کنیدممنون میشم

درود:

pm شد.

saddot
14th June 2016, 02:57
با سلام ...مدل های موجود و قیمت و نحوه ارسال را برای من ارسال کنید ممنون

TuneUp_Vahab
14th June 2016, 14:55
با سلام ...مدل های موجود و قیمت و نحوه ارسال را برای من ارسال کنید ممنون

درود:

pm شد

em88
24th June 2016, 14:19
سلام.لطفاقیمت و یه توضیح درباره چراغ تست رو برام ارسال کنید با تشکر.

تکنیک
26th June 2016, 23:05
سلام
استاد گرامی
هزینه و روش استفادشو برای ما هم بفرستید ممنون میشم.

TuneUp_Vahab
27th June 2016, 11:55
سلام.لطفاقیمت و یه توضیح درباره چراغ تست رو برام ارسال کنید با تشکر.

سلام
استاد گرامی
هزینه و روش استفادشو برای ما هم بفرستید ممنون میشم.

درود:

pm شد

کشمیری
27th June 2016, 18:45
با سلام :

پيام خصوصي چك شود .

سلام ودرود
منهم یه لیست از کارتون میخام بعد انتخاب میکنم که کدومو ارسال کنین تو خصوصی میفرستین

با تشکر

nahid.tohidi
15th September 2016, 18:04
سلام و وقت به خیر
قربان به درد غیر تعمیرکار هم میخوره ؟
اگر بله ممنون میشم مدلهای موجود و قیمت و نحوه خرید رو بفرمایید..
(در تاپیک دیاگ اجازه دیدن تاپیکی که خودم ایجاد کردم به من داده نمیشه تا تشکر کنم !!بابت جواب..همینجا تشکر میکنم..ممنون از توجهتون)

hojat_ramezani
15th September 2016, 21:00
اگه ممکنه یک چراغ تست از نوع فازمتری برای منم درست کنید من مشهدم لطفا هزینه اون رو بگید ممنون میشم

TuneUp_Vahab
22nd September 2016, 10:53
سلام و وقت به خیر
قربان به درد غیر تعمیرکار هم میخوره ؟
اگر بله ممنون میشم مدلهای موجود و قیمت و نحوه خرید رو بفرمایید..
(در تاپیک دیاگ اجازه دیدن تاپیکی که خودم ایجاد کردم به من داده نمیشه تا تشکر کنم !!بابت جواب..همینجا تشکر میکنم..ممنون از توجهتون)

اگه ممکنه یک چراغ تست از نوع فازمتری برای منم درست کنید من مشهدم لطفا هزینه اون رو بگید ممنون میشم

درود:

خصوصي شد.

علي اصلاني
11th April 2017, 19:19
با عرض سلام

ممنون میشم شرایط ارسال یک چراغ تست از نوع فازمتری رو ارسل کنید.

em88
28th June 2019, 17:16
سلام چناب وهاب
لامپ تست رو موچود دارین؟

TuneUp_Vahab
6th July 2019, 13:04
سلام چناب وهاب
لامپ تست رو موچود دارین؟

درود:

بله موجوده