توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هیتر lk 852
rasty
17th December 2012, 19:44
با سلام
دوستان یک هیتر دارم موقعی که روشن بود المنتش یکسره داغ کرد به حدی که سری فلزی قرمز شد و المنتش سوخت.دو بار دیگه هم المنتش را عوض کردم اما باز همین مشکل را داره و قطع نمیکنه.در ضمن روز اولی که خریده بودم هم مشکل پیدا کرد که تریاک+خازن کنارش سوخته بود با تعویضش یک سالی کار کرد.ایا ممکنه دوباره خازن خراب شده باشه؟لطفا راهنمایی کنید خیلی کارم لنگه:31719_301::31719_301:
با تشکر
TuneUp_Vahab
17th December 2012, 22:30
با سلام
دوستان یک هیتر دارم موقعی که روشن بود المنتش یکسره داغ کرد به حدی که سری فلزی قرمز شد و المنتش سوخت.دو بار دیگه هم المنتش را عوض کردم اما باز همین مشکل را داره و قطع نمیکنه.در ضمن روز اولی که خریده بودم هم مشکل پیدا کرد که تریاک+خازن کنارش سوخته بود با تعویضش یک سالی کار کرد.ایا ممکنه دوباره خازن خراب شده باشه؟لطفا راهنمایی کنید خیلی کارم لنگه:31719_301::31719_301:
با تشکر
با سلام :
دوست عزيز ، علت يكسره شدن ولتاژ المنت از ترياك يا از قطعات تحريك كننده پايه آن ميباشد مدار را از لحاظ اتصالي قطعات بررسي نماييد .
rasty
22nd December 2012, 16:44
با سلام
قطعاتی که فرمودید تعویض کردم سالم بود.امکان داره سیم های که به المنتش وصل میشه اتصالی پیدا کرده باشه؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
TuneUp_Vahab
23rd December 2012, 19:10
با سلام :
دوست عزيز ، اين عيب در قسمت برد ميباشد ولوم كنترل هيت را نيز بررسي نماييد . اگر در المنت اتصالي بود تراياك و قطعات اطراف آن مي سوخت و اگر قطعي داشت ، در ديسپلي عدد كاذب 470 درجه بدون حرارت نشان ميدهد .
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.