PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایراد ای سی یو و صدا کردن bm34

farhad1904
24th December 2012, 00:01
با درود و ادب

دوستان یک خودروی 206 تیپ 2 با ای سی یو s2000 مراجعه کرده که ایرادش بدین صورته که موتور روشن نمیشه . مشتری خودرو رو جای دیگه برده بود ولی نتونسته بودن روشنش کنن و حالا آورده پیش من : در مرحله اول یه ای سی یو تستی رو خودرو گذاشتم و با یه تک استارت موتور روشن شد و در مرحله بعدی پشت ای سی یو رو باز کردم و دیدم که تعمیرکار قبلی موم دور ایپرام رو کنده و آی سی رو دستکاری کرده : سپس یه آی سی نو و با برنامه بی کد انداختم رو ای سی یو ولی باز موتور روشن نشد . بعدش دیدم که یه خازن زرد رنگ که پایین دست رگلاتور تغذیه قرار داره سوخته و اونو هم عوض کردم و این بار موتور روشن شد ولی ایندفعه موتور بد گاز خورد و زمان گاز دادن کمپرس داخل منیفولد زد ( طوری گاز میخوره که انگار یکی از وایرها رو در آورده باشی ) و وقتی پا رو از پدال گاز برمیداری موتور خاموش میشه و همچنین به محض اینکه سوییچ رو باز میکنی رله های داخل bm34 شروع به قطع و وصل شدن و صدا کردن می کنند و این حالت در حالت موتور روشن نیز وجود داره . دوستان لطفا کمک کنند

با سپاس - فرهاد

farhad1904
24th December 2012, 00:42
البته خازن زرد رنگ بزرگ بالادست آی سی رگلاتور سوخته بود و تعویض کردم . نه پایین دست اشتباه شد ببخشید .

منتظر اظهار نظر دوستان هستم

حميد ذوالعلا
24th December 2012, 01:49
سلام
فرهاد جان. خطا چي ميزنه. پارامترها در چه وضعيته؟
احتمالا ميكرو قلع مردگي دارد.

محمد دهقان
24th December 2012, 10:27
سلام
فرهاد جان با كامپيوتر ديگه چه مشكلي داشت اصلا" روشن نشد ؟

farhad1904
24th December 2012, 10:35
جناب دهقان با كامپيوتر ديگه روشن ميشه و عالي كار مي كنه و هيچ مشكلي نداره - در ضمن به دياگ وصل نميشه تا خطاهاشو بخونم ولي با كامپيوتر ديگه به دياگ وصل ميشه .

m.aminifar
24th December 2012, 12:12
جناب دهقان با كامپيوتر ديگه روشن ميشه و عالي كار مي كنه و هيچ مشكلي نداره - در ضمن به دياگ وصل نميشه تا خطاهاشو بخونم ولي با كامپيوتر ديگه به دياگ وصل ميشه .

سلام:فرهاد جان صدای که از bm34 میاد یا از رله اول ویا رله دوم هست منظورم از این رله ها همان رله دوبل 405 هست که در 206 در bm34 قرار دادن شما برای عیب یابی پایه های ورودی این 2 رله از ecu روی bm34پیدا کنید و تک تک دستی فرمان بدین ببینین با کدام از این پایه ها ایراد برطرف میشه بهتر برای فرمان دادن به رله ها از چراغ تست لامپی استفاده کنید تا به مدار ایسیو اسیب نرسه

alihi53
24th December 2012, 12:34
به نظر میرسه یه منفی داخل ECU قطع باشه اون خازنی که عوض کردید چک کنید منفی روش باشه ضمنا مدل ECUچیه؟

farhad1904
25th December 2012, 10:26
دوستان ؟ مشتري يه اي سي يو كار كرده خريد و كار رو تموم كرد .