توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسیت شدن مکرر مادربرد asrak n68
karim_9
4th January 2013, 02:16
درود
نمیدونم جای سوال بنده اینجا هست یانه جای بهتر پی دا نکردم مادربرد سیستم بنده ASRAK N68هست پی در پی ریست میشه سیستم بالا میاد وارد دسکتاپ میشه بعد چند ثانیه یه صفحه ابی با نوشته های عجیب غریب ظاهر میشه باز ریست میشه اکثر قطعات سیستم را تست زدم چیزی که بنده برای رفع مشکل بدست اوردم این روش هستCLR CMOSهست این روش فقط 24 ساعت دوام داره باز همون اش وهمون کاسه منتظر راهنمائی دوستان هستم تشکر
IRANIA
4th January 2013, 14:42
درود
نمیدونم جای سوال بنده اینجا هست یانه جای بهتر پی دا نکردم مادربرد سیستم بنده ASRAK N68هست پی در پی ریست میشه سیستم بالا میاد وارد دیکستاپ میشه بعد چند ثانیه یه صفحه ابی با نوشته های عجیب قرییب ظاهر میشه باز ریست میشه اکثر قطعات سیستم را تست زدم چیزی که بنده برای رفع مشکل بدست اوردم این روش هستCLR CMOSهست این روش فقط 24 ساعت دوام داره باز همون اش وهمون کاسه منتظر راهنمائی دوستان هستم تشکر
جناب کریم سلام
مادربرد منم همین مشکل را پیدا کرد
که با تعویض خازن های اطراف سی پی یو حل شد
البته خازن ها باد نکرده بودند
M.Salehi
4th January 2013, 15:21
درود
نمیدونم جای سوال بنده اینجا هست یانه جای بهتر پی دا نکردم مادربرد سیستم بنده ASRAK N68هست پی در پی ریست میشه سیستم بالا میاد وارد دسکتاپ میشه بعد چند ثانیه یه صفحه ابی با نوشته های عجیب غریب ظاهر میشه باز ریست میشه اکثر قطعات سیستم را تست زدم چیزی که بنده برای رفع مشکل بدست اوردم این روش هستCLR CMOSهست این روش فقط 24 ساعت دوام داره باز همون اش وهمون کاسه منتظر راهنمائی دوستان هستم تشکر
سلام اقا کریم
این مشکل می تونه از خیلی جهات باشه
اول از همه رم کارت گرافیک وو سایر کارتها رو از مین برد خارج کنید سوکت و پینهای اونها رو خوب تمیز کنید و سرجاش بندازید
فن سی پی یو رو کنترل کنید شل نباشه .. اگه تونستید خمیر زیر فن رو هم عوض کنید
اگه بعد از این مراحل مشکل حل نشد یک پاور دیگه روی سیستم خودتون تست کنید
بقول دوست خوبمون خازنهای روی مین برد رو هم حتما بررسی کنید
موفق باشید
saeednia
11th January 2013, 22:34
با سلام اگه صفحه آبی میاد احتمال خیلی زیاد از رم یا هارد شما میباشد و مشکل مادربورد نیست از این مشکلات بنده زیاد سر و کار دارم که با تعویض رم یا هارد این مشکل رفع میشه این کارو انجام دهید و گزارش دهید
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.