PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایربگ

tune.top
11th January 2013, 20:23
باسلام خدمت دوستان.پژو206 v8 تصادف کوچکی داشته که بعدازان تصادف چراغ ایربگ روشن شده وتوی دستگاه هم خطایی نداره. b.s.i هم دانلودشده مشکل حل نشده.ایرادازچی میتونه باشه

aligoli24
11th January 2013, 22:30
باسلام
همکار گرامی با دیاگ به قسمت تجهیزات جانبی رفته گزینه کیسه هوا را انتخاب کنید ببینید کد خطا دارد؟ احتمالا" پیش کشنده کمربند ها عمل کرده است.

farhad1904
11th January 2013, 22:57
دوست عزیز ؟ ایراد خودروی شما ربطی به دانلود کردن bsi نداره و ایراد از سیستم ایربگ می باشد . شما نگفتین کیسه هوا عمل کرده یا نه ؟ و همچنین نگفتین کمربندهای پیش کشنده عمل کردن یا نه ؟ ( در صورت عمل کردن پیش کشنده ها : کمربندها در جای خود قفل می شوند ) . مقدار مقاومت کیسه هوا و پیش کشنده ها رو از طریق پارامترهای ای سی یو ایربگ بخونید و گزارش کنید ؟

موفق باشید - فرهاد

m.aminifar
11th January 2013, 23:37
باسلام خدمت دوستان.پژو206 v8 تصادف کوچکی داشته که بعدازان تصادف چراغ ایربگ روشن شده وتوی دستگاه هم خطایی نداره. b.s.i هم دانلودشده مشکل حل نشده.ایرادازچی میتونه باشه

سلام:چندین مورد داشتم که هیچ خطای در یونیت ایربگ ثبت نبوده ولی چراغ ایربگ روشن بوده با تعویض برنامه ایسی ایپرام یونیت ایربگ ایراد برطرف شده

tune.top
12th January 2013, 19:39
[باسلام خدمت دوست عزیز.خیر نه ایربگ عمل نکرده نه پیش کشنده.تصادف جزئی بوده.فعلا که ماشین رو برده وسط هفته میاد اون وقت پارامترهارو نگاه میکنم.باتشکر

farhad1904
12th January 2013, 20:15
دوست عزیز ؟ اگر کیسه ی هوا و پیش کشنده ها عمل نکرده : طبق فرمایش جناب امینی فر مدیر محترم کل تالار خودرو بایستی برنامه ی آی سی ایپرام یونیت ایربگ رو تعویض کنین . تا ایرادتون برطرف بشه .

موفق باشید - فرهاد

hadi_rc51
12th January 2013, 21:04
دوست عزیز ؟ اگر کیسه ی هوا و پیش کشنده ها عمل نکرده : طبق فرمایش جناب امینی فر مدیر محترم کل تالار خودرو بایستی برنامه ی آی سی ایپرام یونیت ایربگ رو تعویض کنین . تا ایرادتون برطرف بشه .

موفق باشید - فرهاد

سلام . ايا ميشه با برنامه tacho airbag reseter هم اين كار رو انجام داد؟ يا اينكه بايد يه فايل سالم رو منتقل كرد؟
ببخشيد من تجربم كمه.ممنون ميشم راهنمايي كنيد

farhad1904
12th January 2013, 23:49
من با این برنامه کار نکردم ولی فک نکنم بتونه برنامه ی ایپرامو عوض کنه . به نظر من بهترین راه اینه که آی سی ایپرام رو دربیارین و برنامه شو پاک و یه برنامه سالم روش رایت کنین .

موفق باشید - فرهاد