PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به درایور گوشی نوکیا n8

داوودی فر
13th January 2013, 11:13
با سلام خدمت اساتید عزیز
یک گوشی نوکیا ان هشت دارم می خواهم از اینترنتش استفاده کنم اما با نصب پی سی سویت روی کامپیوتر و وصل کردن گوشی به کامپیوتر اصلا گوشی رو شناسایی نمی کنه حالا اگر ممکن هست و کسی درایور گوشی نوکیا ان هشت را برای ویندوز سون داره همکاری کنه برام بزاره یا در مورد شناساییش در کامپیوتر راهنماییم کنه.؟
ممنون و متشکر از شما بزرگواران

Arash_323
13th January 2013, 12:36
سلام

آخرین نسخه پی سی سوییت رو از اینجا دانلود کنید و تست کنید

دانلود (http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_web.exe)

ahmadreza_2010
13th January 2013, 12:42
سلام. درایور خاصی نداره تمام همه درایور ها از Nokia Suite نصب میشن شما آخرین ورژن که Nokia.Suite.3.6.36.Final میباشد رو نصب کنید مشکلتون رو حل میکند.

داوودی فر
14th January 2013, 21:39
با سلام و خسته نباشید خدمت ahmadreza_2010 وArash_323
اساتید عزیز ممنون از همکاری شما ولی با نصب اخرین ورژن پی سی سویت هم مشکل باقی بود که با کمک یکی از دوستان که گفتند این دو برنامه را نصب کنم درست میشه و نصب کردم درست شد اسم برنامه ها را میزارم شاید به کار یکی مثل من خورد (Nokia_Ovi_Suite_installer_ALL.exe) و (mobileEx_setup_v3_5_rev1_4__20111008__13.exe)