توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مجموعه نرم افزاری مکینتاش
peymman
15th January 2013, 11:01
سلام من چند وقتی هست یک iMac گرفتم توی دانلود و گرفتن نرم افزارهای خیلی مشکل پیدا کردم می خواستم ببینم مجموعه نرم افزاری برای مک مثل کینگ و لرد هست . اگر هست برای چه شرکتی هست از کجا تهیه کنم که مشکل نداشته باشه البته بگم قبلم یک پک تو اینترنت دیدم به نام Seed خریداری کردم اکثر برنامه هاش نصب نمی شه روی lion
IRANIA
17th January 2013, 01:23
سلام دوست عزیز بفرمایید چه نرم افزاری نیاز دارید؟
برای خرید پک های نرم افزار اینجا (http://iranmac.ir/Default.aspx) سر بزنید
iCLAS5
21st January 2013, 15:27
مجموعه ای بنام iKING که میتونم به جرات بگم بهترین مجموعه مک ایرانی هست که توسط شرکت پرند (همون شرکتی که مجموعه قدیمی KING رو هم تولید می کنه) ارائه شده. جزییات رو هم می تونید روی سایتشون ببینید : parandco.com
pejmanp
22nd January 2013, 15:28
سلام من چند وقتی هست یک iMac گرفتم توی دانلود و گرفتن نرم افزارهای خیلی مشکل پیدا کردم می خواستم ببینم مجموعه نرم افزاری برای مک مثل کینگ و لرد هست . اگر هست برای چه شرکتی هست از کجا تهیه کنم که مشکل نداشته باشه البته بگم قبلم یک پک تو اینترنت دیدم به نام Seed خریداری کردم اکثر برنامه هاش نصب نمی شه روی lion
مک شما سیستم عاملش چی هست اگر Lion هست iKING 2012 بگیرید اگر mountain lion هست صبر کنید نسخه iking 2013 بیاد فکر کنم همین روزها بیرو ن بیاد تنها شرکتی که در حال حاضر مجموعه مک بدون مشکل تولید می کنه همین مجموعه iking parand هست
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.