PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تعمیرکار مانیتور LCD سامسونگ

blackidea
16th January 2013, 02:56
سلام دوستان عزیز!
دو عدد مانیتور ال سی دی سامسونگ مدل 1932GW دارم که مشکلات زیر رو دارن و دنبال یه تعمیرکار کاردرست و البته منصف میگردم که برام تعمیرشون کنه :
مانیتور ها رو که روشن می کنم روشن میشن و تصویر میاد ولی بعد از 5 -6 ثانیه متاسفانه تصویر میره و چراغ مانیتور رنگش عوض میشه و تصویر میره!
دوباره کلید روشن و خاموش رو که می زنم برای 5-6 ثانیه مانیتور روشن میشه و تصویر میده و باز میره!

هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستم!

ASHKAN-NO
16th January 2013, 04:02
سلام دوستان عزیز!
دو عدد مانیتور ال سی دی سامسونگ مدل 1932GW دارم که مشکلات زیر رو دارن و دنبال یه تعمیرکار کاردرست و البته منصف میگردم که برام تعمیرشون کنه :
مانیتور ها رو که روشن می کنم روشن میشن و تصویر میاد ولی بعد از 5 -6 ثانیه متاسفانه تصویر میره و چراغ مانیتور رنگش عوض میشه و تصویر میره!
دوباره کلید روشن و خاموش رو که می زنم برای 5-6 ثانیه مانیتور روشن میشه و تصویر میده و باز میره!

هم اکنون نیاز مند یاری سبزتان هستم!

با سلام
دوست عزیز شهر خود را هم اعلام کنید دوستانی در
منطقه شما هستند با شما هماهنگ شوند
موفق باشید

blackidea
16th January 2013, 12:49
بنده استان گلستان هستم و موردی نیست که اگه جای دیگه باشه هم با تیپاکس ارسال می کنم خدمتشون!

farshad12
16th January 2015, 00:36
باسلام
دوست من مشکل مانیتوررهاتون از اینورتورشون هست

ASHKAN-NO
16th January 2015, 00:44
باسلام
دوست من مشکل مانیتوررهاتون از اینورتورشون هست

درود
دوست عزیز به تاریخ پست هم نگاه کنید
بد نیست این سوال برای 2 سال پیش هست
و تا به حال حتما مشکل رفع شده