توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیران و کاربران گرامی نظر دهند
KIAN FAR
17th January 2013, 22:26
با سلام
با توجه به ارائه ورژن های جدید ویبولتین که الان نزدیک به دو سال هست ورژن 4 ویبولتین ارائه شده ولی باز ما سعی کردیم به دلیل سادگی کار با ورژن 3 فقط ارتقای ویبولتین را بر روی همین ورژن 3 انجام دهیم
حال با بررسی ورژن 4 و جدیدا هم ارائه ورژن 5 از شرکت ویبولتین تمامی هک های لازم برای این ورژن ارائه شده است
از دوستان عزیز میخوام در این مورد نظر خود را اعلام کنند که ایا دوست دارند که ورژن را به 4 تغییر دهیم و ایا میتوانند به راحتی با این ورژن کار کنند یا نه
منتظر نظریه دوستان هستم
مدیریت سایت
M.Salehi
17th January 2013, 22:44
باسلام
جناب کیانفر من خودم همیشه طرفدار ورژن جدید نرم افزارها و ویندوزها بودم
چون این مطلب ثابت شده که همیشه عیب ایرادها و نواقص ورژنهای فبلی توسط سازنده
برطرف میشود و همچنین از لحاظ ظاهر نیز مدرن تر و زیباتر میشه
بنده کاملا با تغییر ورژن از 3 به 4 موافقم
موفق باشید
ASHKAN-NO
17th January 2013, 22:49
با سلام
من هم
با نوآوری و تغییر چهره سایت موافقم در ضمن فکر میکنم باعث تنوع وایجاد امکانات جدیدتر بشه
پیروز و سربلند باشید
ناظم سایت
17th January 2013, 22:56
سلام و خسته نباشیدخدمت همگی
بنظر بنده هم تغییر ورژن ویبولتین و ارتقا ورژن اون باعث سرعت بیشتر و تنوع خواهد بود
کاملا موافقم
IP9039
17th January 2013, 22:59
درود به همه ی کاربران و مدیران عزیز کیان ست
به نظر من اول باید ببینم هدف ارتقا چی هستش :
آیا فقط برای استایل و متفاوت بودن سایت هست یا برای ارتقا امنیت و مبانی های دبگر
سایت کیانست در هر لباسی باشه بازم متفاوت هست ، ولی به نظر من دوستان عزیز از سایت های ( ..... ) دیگر چشم بزرگ شدن روز به روز سایت رو نداران و هی با حملات زیاد که اخیرا شاهد بودیم کم بود خود رو بازگو کردن .
مطمئنن ارتقا ورژن سایت از همه نظر مفید هست
منم موافقم
evance
17th January 2013, 23:05
سلام
ارتقاء و پیشرفت لازمه هر انجمن و محفلیست امروز نباشه فردا حتما هست..
کاملا موافق ارتقا انجمن به ورژن جدید هستم..ایراداتی هم باشه در طول زمان قابل حل هست..
با تشکر
Sameeee
17th January 2013, 23:17
منم موافقم
بروز بودن رو دوست دارم
KIAN FAR
17th January 2013, 23:21
منتظر نظر دیگر دوستان هستیم مخصوصا کاربرانی که با ورژن 4 در سایت های دیگر کار کرده اند
AnTi
17th January 2013, 23:41
سلام
در بهتر بودن ورژن 4 هیچ شکی نیست (از نظر سئو ؛ پلاگین ؛ امنیت و ...) ؛
تردید نکنید .
اما ورژن 5 هنوز بهینه نشده و مشکلاتی داره .
iraj_kh
17th January 2013, 23:46
درود
جناب کیانفر عزیز هر چیزی که از نظر خودتون بهتر باشه به نظر من بهتره چرا که راننده میدونه جلو ماشین چی کم داره یا نداره و چطوری باید برونه که راحت تر باشه.مسلما vBulletin 4 با ساپورت CMS پیشی گرفته از ورژن رسمی 3.8 اما از نظر کاربر هیچ تفاوتی در این نداره.کار با انواع ورژن های ویبولتن رو انجام دادم و همشون برام یکی بودند.تنها از نظر من مخاطب یه فرق داشتند اونم Skin و قالب فروم بود که جذابیت و نوعی هیجان تازه ای برام ایجاد میکرد.لزا اگر بشه که اول قالب اصلی تغییر کرده و قالب خوبی براش در نظر گرفته بشه خیلی بهتر هست.و اسلام علیکم و رحمت الله
یا حق
Mortal Kombat
17th January 2013, 23:55
با سلام
خدمت تمامی کاربران عزیز
من مخـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــالفت http://kiansat.kim/images/icons/icon16.gifخود را در رابطه با ورژن های جدید ویبولتین
اعلام می کنم .
علت:
سرعت لود سایت پایین میاد
دوم حالت مکث در حرکت به وجود می آید .
سوم اینکه با گوشی ونت ایرانسل مچ وقابل کار کردن نیست .
بنده اعلام می کنم این قالب وسرعتی که هم اکنون سایت کیانست دارن با این همه حجم
واقعا عالی وهیچ انجمنی به سرعت لودی این سایت نمیشه فقط در بعضی
وقت ها با گوشی وخط ایرانسل کمی دیر لود میشه .
اگر رو ورژن جدید بریم هم کارکردن با ورژن جدید ناجور هست و هم اینکه با مشکلاتی که اعلام
کردم مواجه خواهیم شد .
در ضمن اینو بگم بریم رو ورژن جدید دیگه راه برگشتی برای برگشت بر روی ورژن 3
نیست وباید بد بختی بکشیم .
این نظر بنده هست . تصمیم گیری با شماست .
برادر عزیز آقا کیانفر عزیز زود تصمیم گیری نکنید خودتون می تونید جای دیگه تست کنید .
ومشکلات رو برسی کنید که چی هستند .
Extreme Servers
18th January 2013, 00:41
درود
به نظر بنده شاید ارتقا به ورژن جدیدتر در ایجاد تنوع و البته یکسری آپشن های بهتر و کامل تر مفید باشد ولی شاید برای سایت بزرگ و پر تالاری مثل کیانست این ورژن باعث کندی در لود و البته سختی فعالیت برای برخی کاربران داشته باشد
در حال حاضر سایت با این ورژن و استایل بهترین سرعت لود ممکن را دارد و وضعیت مطلوبی را برای فعالیت کلیه کاربران فراهم کرده
در هر صورت امیدوارم با جمع بندی کلیه نظرات تصمیمی اتخاذ شود که به نفع سایت باشد.
با سپاس
ahmadreza_2010
18th January 2013, 00:57
سلام. منم با ورژن 4 موافقم هم جدیدتره هم باعث تنوع میشه استایل سایت هم خوبه که عوض بشه.
farhad1904
18th January 2013, 01:12
به نظر من آپدیت بودن بهتره . فقط خدا کنه سرعت لود سایت در ورژن جدید پایین نیاد .
maximum123
18th January 2013, 01:34
نظر بنده هم ویبولتین نسخه 4 هست
از لحاظ سرعت هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد - مشکل لود و سرعت سایت از دیتا سنتری است باهاش قرارداد میبندید و هاست میخرید
حميد ذوالعلا
18th January 2013, 01:44
سلام
در بهتر بودن ورژن 4 هیچ شکی نیست (از نظر سئو ؛ پلاگین ؛ امنیت و ...) ؛
تردید نکنید .
اما ورژن 5 هنوز بهینه نشده و مشکلاتی داره .
سلام
بنده هم با نظر جناب Anti موافقم.
m.aminifar
18th January 2013, 01:56
سلام:به نظر من اول یکسری تحقیقات انجام بشه بعد دست به تغیرات بزنیم با این سرعت پایین اینترنت اگر قرار باشه لود شدن سایت پایین بیاد به نظر من بی فایده هست که دست به تغیرات بزنیم
negin67
18th January 2013, 02:27
با سلام به دوستان بزرگوار
5 6 ثانیه زمان بیشتر برای لود کسی رو نکشته از قدیم هم گفتن عقل مردم توی چشم هاشونه و تا اونجایی هم که من اطلاع دارم توی ورژن جدید میشه از استایل و دیزاین زیباتر و کاربردی تری بهره برد . پس برای غنی تر شدن ظاهر و باطن کیانست .
dariushm1370
18th January 2013, 13:58
با سلام
به نظرم از لحاظ سرعت هیچ مشکلی نیست و بهتر هم شده ولی از لحاظ زیبایی خیلی مشکل داره .
M.Salehi
18th January 2013, 14:20
با سلام مجدد
قسمت جستجوی سایت در حد عالی
سرعت دانلود از فایلهای سایت در حد عالی
سرعت آپلود فایل به سایت در حد عالی
باز شدن و لود صفحات در حد قابل قبول و خوب
فعلا مشکل خاصی مشاهد نشده فقط ظاهر سایت هست که اونم برطرف خواهد شد
FREXZ
18th January 2013, 14:34
درود
100% موافقم به خصوص برای امنیت بیشتر ویبولتین 4 و لود سایت و هکهای AJAX عالی که وجود دارد
و کمال تشکر از جناب کیانفرعزیز دارم
Arash_323
18th January 2013, 15:23
سلام
من که با ورژن جدید مشکلی ندارم
هرچند که ورژن قبلی هم خوب بود...
حامد کیانمهر
18th January 2013, 17:14
سلام خدمت دوستان عزیز من هم با ورژن جدید مشکلی ندارم ولی باید باگ هاش باید پچ بشوند که توی انجمن و هم به جناب کیان فر ارسال کردم.
موفق باشید.
m2007_mail
19th January 2013, 14:51
با سلام
به نظرمن شماره ورژن مهم نیست مهم راحتی در کارکردن با سایت هست که در ورژن قبلی بی نقص بود و از لحاظ ظاهری از الانه سایت بهتر بود.به خصوص رنگ نوشته در ورژن جدید خیلی آزار دهنده هست که خواهشا دوستان برطرف کنند.
در کل کاربران سایت کیان ست بیشتر سایت را با استایل قبلی می شناسند.{{که نکته ی قابل توجهی هست}}
با تشکر
KIAN FAR
19th January 2013, 15:20
در حال اماده سازی استایل و قالب جدید هستیم
dariushm1370
19th January 2013, 15:56
با سلام سرعت سایت فوق سریع هست. ممنون
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.