توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل - 206 هنگام روشن شدن گاهی چراغ های جلو(نور پایین) و برف پاکن می زند
kuhnavard
2nd February 2013, 23:40
با سلام و سپاس فراوان از همه دوستان
206 هنگام روشن شدن گاهی چراغ های جلو (نور پایین) و برف پاکن می زند مدل ماشین 84 (تیپ 2) bsi , bm34 تعویض شد اما مشکل همچنان پابرجاست
کام 2000 هم به نظرم سالمه (چک کردم) دسته سیم ها روهم نکون تکون دادم هیچ فرقی نکرد یعنی نه مشکل حل شد نه زیاد تر شد
m.aminifar
3rd February 2013, 00:08
با سلام و سپاس فراوان از همه دوستان
206 هنگام روشن شدن گاهی چراغ های جلو (نور پایین) و برف پاکن می زند مدل ماشین 84 (تیپ 2) bsi , bm34 تعویض شد اما مشکل همچنان پابرجاست
کام 2000 هم به نظرم سالمه (چک کردم) دسته سیم ها روهم نکون تکون دادم هیچ فرقی نکرد یعنی نه مشکل حل شد نه زیاد تر شد
طبق گفته های شما ایراد از com 2000 هست ولی قبل از تعویض سیم کشی چک کنید
gholamali
3rd February 2013, 00:21
سلام در تکمیل صحبت جناب استاد امینی در صورتی که فقط هنگام صبح این عیب بوجود میاد عیب از باطری ماشین میباشد که باید تعویض گردد ....با سپاس
kuhnavard
3rd February 2013, 00:51
سلام و با سپاس فراوان
به صبح و شب ربطی نداره دل بخواه می زنه - شارژ باطری هم کامله
جدیدا هم یک لحظه برق فن بخاری و پشت آمپر و خود عقربه آمپر ها رو می بره انگار که ماشین واسه یک لحظه خاموشه البته گاهی فقط ایراد اول رخ میدهد گاهی هم ایراد دوم (برق فن بخاری و پشت آمپر و خود عقربه آمپر ها رو می بره)که ایراد دوم + ایراد اول داره بیشتر می شه یعنی دو ایراد بیشتر با هم رخ می دهند تا فقط ایرد اول
ایا روش خاصی یرای چک کردن کام 2000 هست ؟ شاید من درست چک نمی کنم
با تشکر
zabih3862
3rd February 2013, 02:22
سلام و با سپاس فراوان
به صبح و شب ربطی نداره دل بخواه می زنه - شارژ باطری هم کامله
جدیدا هم یک لحظه برق فن بخاری و پشت آمپر و خود عقربه آمپر ها رو می بره انگار که ماشین واسه یک لحظه خاموشه البته گاهی فقط ایراد اول رخ میدهد گاهی هم ایراد دوم (برق فن بخاری و پشت آمپر و خود عقربه آمپر ها رو می بره)که ایراد دوم + ایراد اول داره بیشتر می شه یعنی دو ایراد بیشتر با هم رخ می دهند تا فقط ایرد اول
ایا روش خاصی یرای چک کردن کام 2000 هست ؟ شاید من درست چک نمی کنم
با تشکر
سلام خسته نباشید یک دست شمع درجه یک براش تعویض کن مشکلش حل میشه .
kuhnavard
3rd February 2013, 09:54
سلام ممنون شما هم همینطور
شمع هم عوض کردم متاسفانه نشد
sajadnasirpor
3rd February 2013, 10:36
سلام سوکت کام 2000 رو چک کن ببین خوب جا افتاده اگه خوب چفت بود کام 2000 رو تعویض کن مشکلت حل میشه
kuhnavard
4th February 2013, 00:46
سلام با سپاس از همه دوستان
با تعویض مجدد شمع ها از بهترین نوع مشکل حل شد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.