PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعمیر هویه قلمی هیتر مدل gordak 952

genius_m9
1st March 2013, 21:46
سلام
جدیداً یک هیتر مدل gordak 952 خریدم که هویه ی قلمی آن کار نمی کند . بر روی segment 7 های پایینی که مربوط به هویه ی قلمی هست e - 5 نوشته می شود . باید چه کار کنم ؟

TuneUp_Vahab
1st March 2013, 22:34
با سلام :

دوست عزيز ، در هويه هاي ديجيتالي معمولا 2 نوع ولتاژ پايين و بالا داريم شما سيمها را از هويه تا ماين بررسي نماييد كه اغلب اوقات با قطع شدن آن حرارت منفي ميزند .

genius_m9
1st March 2013, 23:58
با سلام :

دوست عزيز ، در هويه هاي ديجيتالي معمولا 2 نوع ولتاژ پايين و بالا داريم شما سيمها را از هويه تا ماين بررسي نماييد كه اغلب اوقات با قطع شدن آن حرارت منفي ميزند .

ممنون از جوابتون . اما این e-5 فکر کنم یک error باشه . چون یک بار که سیم های هویه ی بادی را هم جا به جا زدم همین را روی 7 segment های مربوط به این هویه نمایش داد .

TuneUp_Vahab
2nd March 2013, 00:08
ممنون از جوابتون . اما این e-5 فکر کنم یک error باشه . چون یک بار که سیم های هویه ی بادی را هم جا به جا زدم همین را روی 7 segment های مربوط به این هویه نمایش داد .

بله دوست عزيز ، خطا ميباشد سيمها را از نظر قطعي يا شل بودن سوكت ها و نيز قلع مردگي بررسي نماييد .

genius_m9
2nd March 2013, 17:59
سلام
پایه ها و ترک ها را چک کردم مشکلی نداشتند .

TuneUp_Vahab
2nd March 2013, 19:38
با سلام :

دوست عزيز ، قطعات مسير ولتاژ هويه را بررسي نماييد . هيتر 952 از نوع دسته فلزي ميباشد يا لاستيكي ؟

genius_m9
2nd March 2013, 21:34
دسته پلاستیکی . قطعات را هم تا حدودی چک کردمبه جز ( ic 358 ( 17358 .

TuneUp_Vahab
2nd March 2013, 21:38
دسته پلاستیکی . قطعات را هم تا حدودی چک کردمبه جز ( ic 358 ( 17358 .

فردا هيتر را باز و مسير ولتاژ و قطعاتي كه بايد تست شود را اعلام خواهم كرد .

dj kaka
3rd March 2013, 12:45
دسته فلزی را باید چه کار کرد ؟

kazeroooon
29th September 2016, 23:21
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
هویه قلمی دستگاه من بعد از روشن کردن سوئیچش، کاملا یکسره کار میکنه به نحوی که اگه دستگاه رو خاموش نکنم قلم هویه به حدی داغ میشه که سیاه میشه.ولوم مربوط به آن تاثیری روی این حرارت نداره و در تمام این مدت 7 segment مربوط به آن 0 درجه رو نشون میده.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

ASHKAN-NO
30th September 2016, 00:52
درود
معمولا مشکل از تریاک مسیر می باشد
یا قطع شدن سیم دماسنج قسمت هویه
که باید بررسی کنید

Fkashizadeh
4th March 2019, 04:03
عرض سلام و ادب خدمت اساتید محترم
بنده یک دستگاه هیتر و هویه GORDAK952 خریدم که متاسفانه به محض اتصال کابل برق علیرغم خاموش بودن کلید ، قسمت پمپ هوا خو بخود روشن میشه. تریاک مربوطه سالم بود ولی از طریق اپتوکوپلر گیت تریاک تحریک میشد. ورودی اپتوکوپلر میخوره به یک آی سی ۲۰ پایه که شماره اون پاک شده. خواهش میکنم اگر کسی شماره آی سی رو میدونه به این شماره بمن اطلاع بده.
۰۹۳۰۷۵۴۵۵۸۵