توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوختن هارد 500
اتحاد
9th April 2013, 15:57
باسلام و خسته نباشید من به دلیل مشکلات پاور دو هارد 500 مکستورم سوخت من بازش کردم دیدم توی بردش چند تا مقاومت و خازن سوخته می خواستم ببینم بردهاش کامل تو بازار پیدا میشه ؟ یا نه ؟
ASHKAN-NO
9th April 2013, 16:05
باسلام و خسته نباشید من به دلیل مشکلات پاور دو هارد 500 مکستورم سوخت من بازش کردم دیدم توی بردش چند تا مقاومت و خازن سوخته می خواستم ببینم بردهاش کامل تو بازار پیدا میشه ؟ یا نه ؟
درود
عزیز این بردها در بازار موجود نیست برای تهیه دست دوم این بردها
به تعمیرکارانی که هارد یا مادر برد تعمیر می کنند
مراجعه کنید
M.Salehi
9th April 2013, 16:39
سلام دوست عزیز
طبق فرمایش جناب اشکان برد هارد تو بازار فروخته نمیشه
در ضمن به احتمال زیاد مشکل بردهای شما به اون چندتا مقاومت خلاصه نمیشه و چیپهاشم آسیب دیده
شما باید بگردید دقیقا مشابه همون برد رو پیدا کنید البته به شرط سالم
موفق باشید
Mohsen Rajabi
17th June 2013, 15:49
به نام خدا
با سلا و خسته نباشید
دوست عزیز پیدا کردن بردی مشابه برد خودت امری سخت خواهد بود.چون چند پارامتر در هاردها هستند که حتما باید یکی باشه وگرنهد ممکنه عمل نکنه.در ضمن شما میتونید برد همین هارد رو تعمیر کنید(اگه دلتون بخواد و به تعمیرات اشنایی داری)عکسشو بزارید تا بگم از کجا شروع کنی.
کلینک خانه سخت افزرا نکا
trex
18th October 2013, 02:13
دوست عزیز پیدا کردن بردی مشابه برد خودت امری سخت خواهد بود.چون چند پارامتر در هاردها هستند که حتما باید یکی باشه وگرنهد ممکنه عمل نکنه.در ضمن شما میتونید برد همین هارد رو تعمیر کنید(اگه دلتون بخواد و به تعمیرات اشنایی داری)عکسشو بزارید تا بگم از کجا شروع کنی.
سلام
جناب رجبي اگه ممكنه راجب پارامترهاي تشابه برد هارد توضيح بديد . من چند بار بردهاي مشابه رو عوض كردم در بيشتر موارد كار نكرده . يكبار برد دو تا هارد 500 سالم رو باهم عوض كردم با اينكه بردها باهم مو نمي زد ، ولي هيچكدوم كار نكردن !
با سپاس
mr.ramin
18th October 2013, 10:30
سلام
جناب رجبي اگه ممكنه راجب پارامترهاي تشابه برد هارد توضيح بديد . من چند بار بردهاي مشابه رو عوض كردم در بيشتر موارد كار نكرده . يكبار برد دو تا هارد 500 سالم رو باهم عوض كردم با اينكه بردها باهم مو نمي زد ، ولي هيچكدوم كار نكردن !
با سپاس
با سلام
دوست عزیز من چند هارد maxtor و چند نمونه دیگه دارم که به علت جابه جایی خراب شده اما بردهای اون سالمه و تمیزه اگر ممکنه چند عکس از برد ها تون بزارید شاید پیش من پیدا بشه
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.