PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص پیشنهادات و انتقادات از سایت

KIAN FAR
28th April 2009, 19:46
کاربران گرامی کیان ست هرگونه انتقاد وپیشنهاد خود را جهت بهبود وپیشرفت سایت در این تاپیک مطرح نمایید

kian@sat
11th May 2009, 09:15
سلام خسته نباشيد
ظاهرا سايت جامعي داريد البته ازنظر محتوا اين رو عرض ميكنم ولي تنها براي رسيور پس چرا در مورد كامپيوتر ونرم افزارها بخشي رو اختصاص نداديد طبق تجربه اي كه من دارم فكر كنم سايت شما تازه راه اندازي شده پس پيشنهاد ميكنم اين بخش رو هم اظافه كنيد حتي اگه اون بخشها خالي باشه و مديري نداشته باشه ولي قطعا كاربراني پيدا ميشه كه به اون بخشها نگاه يا حتي مديريت اونجا رو بگيرن

KIAN FAR
11th May 2009, 09:55
سلام خسته نباشيد
ظاهرا سايت جامعي داريد البته ازنظر محتوا اين رو عرض ميكنم ولي تنها براي رسيور پس چرا در مورد كامپيوتر ونرم افزارها بخشي رو اختصاص نداديد طبق تجربه اي كه من دارم فكر كنم سايت شما تازه راه اندازي شده پس پيشنهاد ميكنم اين بخش رو هم اظافه كنيد حتي اگه اون بخشها خالي باشه و مديري نداشته باشه ولي قطعا كاربراني پيدا ميشه كه به اون بخشها نگاه يا حتي مديريت اونجا رو بگيرن
باتشکر از شما دوست گرامی
بله کاملا درست میفرمایید در مدت 2ماه تلاش شبانه روزی با2تا3مدیر شماخودت یه حساب سرانگشتی هم بکنی میبینی همین هم شاهکار زدیم ایجاد انجمن کامپیوتر برای این این سایت لازمه وتاحالا هم فرصت پیش نیومده که بخشای اونو ایجاد کنم
انشااله با همکاری شما ودوستان دیگر نیز هم انجمن کامپوتر وهم بخشایی رو که نداریمو ایجاد میکنیم به یاری خدا

kian@sat
11th May 2009, 16:17
مرسي از شما دوست عزيز به خاطر همين يكي از كوچك ترين منابع نرم افزاري از سايتهاي خارجي كه من دارم رو براتون ميزارم كه ميتونيد براي راه اندازي اين بخش از برنامه هاش استفاده كنيد

http://fir20.blogspot.com

جواد حمیدی
15th November 2009, 06:34
]با سلام[/move]

دوست گرامی بنظر بنده بخشی هم برای بازیهای ps2 در نظر بگیرید

m-sat
17th November 2009, 20:37
با سلام
در مورد تمام پیشنهادات با مدیریت کل سایت بحث و گفتگو میکنیم چرا فکر میکنید پیشنهادات شما را نادیده میگریم.
همه پیشنهادات و انتقادات برای ما محترم هست
در ضمن فروشگاه سایت بر قرار هست
با تشکر

m-sat
28th November 2009, 16:28
فکر بسیار عالی است من هم موافقم
باید یه فروشگاه درست کنید

با سلام
دوست عزیز اگر خوب دقت میکردید فروشگاه سایت وجود دارد .
در اینجا
فروشگاه سایت (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=554)

karim_9
17th May 2010, 14:32
با سلام خدمت تمام اهالی کیانست
قبل هر چیزی بده لازم میدونم باید از مدریت این سایت با این امکانات باید تشکر وقدردانی ویژه بشه بنظر بنده سایت خیلی مفید ی هست برای عموم بنده از این سایت خییلی راضی هستم واقعا عالیه امید وارم روز بروز بهتر هم بشه از مدیریت سایت خواهش مندم چیز های که باعث ***** شدن سایت میشه با هاش مقابله کنن قبل از هر چیزی موسیقی های زننده اصلا برازنده کشور ما وبا اداب رسم رصوم ما هم خونی نداره منظوره بنده اصلا رسیور نیست رسیور فقط یه فرستنده هست توی کشور ما هم اکثرا دارن استفاده میکنن پس برای اموزش دادن مباحث رسیور ایراد نداره امید وارم این ساید روز بروز بهتر شه انمین یارب العالمین

KIAN FAR
17th May 2010, 21:42
با سلام خدمت تمام اهالی کیانست
قبل هر چیزی بده لازم میدونم باید از مدریت این سایت با این امکانات باید تشکر وقدردانی ویژه بشه بنظر بنده سایت خیلی مفید ی هست برای عموم بنده از این سایت خییلی راضی هستم واقعا عالیه امید وارم روز بروز بهتر هم بشه از مدیریت سایت خواهش مندم چیز های که باعث ***** شدن سایت میشه با هاش مقابله کنن قبل از هر چیزی موسیقی های زننده اصلا برازنده کشور ما وبا اداب رسم رصوم ما هم خونی نداره منظوره بنده اصلا رسیور نیست رسیور فقط یه فرستنده هست توی کشور ما هم اکثرا دارن استفاده میکنن پس برای اموزش دادن مباحث رسیور ایراد نداره امید وارم این ساید روز بروز بهتر شه انمین یارب العالمین

با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
در حال حاضر تالار و بخشی که مربوط به موسیقی باشه در سایت وجود نداره وتالار موسیقی به همین دلیل که شما فرمودید حذف گردید.
به دلیل تخصصی بودن سایت تالار گفتگوی ازاد وبگردی و الات موسیقی به زودی از سایت با تصمیم تیم مدیریتی سایت حذف میگردد.
از حسن توجه شما به این سایت ممنونم

1zzz
15th June 2010, 06:14
با سلام خدمت شما عزیزان من چند روز قبل به جهت نیاز کاری در سایت انجمن تعمیرکاران با پرداخت 15 هزار تومان عضو شدم اما با کمال تا سف دیدم مدیران آن سایت باز برای کسانی که حتی حق عضویت پرداخت می کنند محدودیت دانلود و غیره قایل می شوند و این یک کلاهبرداری از مشتریان است که از قبل این محدودیتها را برای اعضاء بازگو نمی کنند
حالا می خواستم بدانم سایت شما هم بعد از پرداخت حق اشتراک همین طور با مشتریان برخورد می کند یا نه تا دوباره شاهد این وضع نباشم که اگر باشد هیچ عقل سالمی این کار را برای دانلود 10 فایل در روز بجهت جلو گیری از مثلا سوء استفاده کنندگان نمی کند

KIAN FAR
15th June 2010, 12:36
با سلام
دوست عزیز این کلاه برداری نیست تمامی سایت های خارجی هم همین طور هستند ولی محدودیت ها فرق میکنه/بعضی از انها تا حتی فایل ها رو بصورت تک تک میفروشند وجلوی هر فایل قیمت اون فایل رو ذکر کرده//
کلاه برداری به اون میگنند که اشتراک میده وکل سایت رو میخواد با این مبلغ ناچیز صاحب بشه وفقط برای استفاده شخصی عضو نشده.

محدودیت برای سایت ما فعلا برای مشترکین 24 فایل دانلود در 24 ساعت هست
دوست عزیز خودتون هم میدونید مبلغ اشتراک برای یک تعمیرکار با دانلود یک فایل اون مبلغ رو از مشتری میگیره حالا یا با راه اندازی یک تلوزیون یا دوتا پخش ماشین و یا تعمیر یک رسیور و.....
در خدمتتون هستم//
موفق باشید

pal-electronic
15th June 2010, 13:01
با سلام خدمت شما عزیزان من چند روز قبل به جهت نیاز کاری در سایت انجمن تعمیرکاران با پرداخت 15 هزار تومان عضو شدم اما با کمال تا سف دیدم مدیران آن سایت باز برای کسانی که حتی حق عضویت پرداخت می کنند محدودیت دانلود و غیره قایل می شوند و این یک کلاهبرداری از مشتریان است که از قبل این محدودیتها را برای اعضاء بازگو نمی کنند
حالا می خواستم بدانم سایت شما هم بعد از پرداخت حق اشتراک همین طور با مشتریان برخورد می کند یا نه تا دوباره شاهد این وضع نباشم که اگر باشد هیچ عقل سالمی این کار را برای دانلود 10 فایل در روز بجهت جلو گیری از مثلا سوء استفاده کنندگان نمی کند

دوست عزیز سلام
شما با پرداخت 10 الی 15 هزار تومان حدود 10 الی 15 میلیون تومان تجربه کسب میکنید و از اطلاعات و برنامه های سایت ها کمال استفاده را مینمایید !
تعمیرکارانی که در طول روز نیاز به فایل یا نقشه ای داشته باشند ماکسیمم دانلود 10 فایل برایشان کفایت میکند ، مگر اینکه نیت دیگری داشته باشند .
هیچ تعمیرکاری نیست که در طول روز بخواهد 10 دستگاه تعمیر کند و برای هر کدام از آنها احتیاج به فایل ایپرام یا نقشه داشته باشد !!!
شما فرمودید در یک سایت عضو شدید که محدودیت 10 دانلود را دارد ، با این اوصاف ما نیز محدودیت دانلود داریم ولی متاسفانه حدود 24 فایل در 24 ساعت !
به نظر من دانلود همان 10 فایل در 24 ساعت کفاف یک تعمیرکار را میدهد .
موفق باشید

markazi
18th July 2010, 15:50
ضمن تشکر میگم که درطبقه بندی دستگاها بیشتر دقت کنید در قسمت lcd tv همه اونارو lcd زدید از هم جدا کنید

دسترسی راحتتر .

اونهایی که با sp شروع میشن معمولا پروجکشنن و السیدیپروجکشن (DLP ) و با ps پلاسما و LA,LE,... ال سی دی

(LCD ) و UA,U.. ال ای دی(LED ) البته در SAMSUNG .

به نظر من هر کدام باید جدا باشد .مارکهای دیگه هم همینطور

موفق باشید

markazi
18th July 2010, 17:02
مجددا سلام

لطفا مدل دستگاه مورد نظر رو در فایل پیوست بنویسید برای اینکه بعد از دانلود مشخص باشه که

مربوط به چی هست

در ضمن برای کاربران ویژه امکان درک (کپی متن ) وراست کیلیک داده شود این بسیاری از کارارو راحت

میکنه و ضروری هست

babico
2nd August 2010, 02:44
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید بزرگوار
من زیاد تجربه کاری ندارم و هرچه یادگرفتم به لطف اساتیدی همچون شما در نت بوده ولی دوست دارم با تمام وجود اگر اطلاعاتی جمع آوری کردم از طریق این سایت در اختیار دیگران قراربدم .
جناب آقای کیانفر پیشنهاد میکنم در صورت امکان در بخش * تعمیرات انواع رسیور ورفع مشکلات سخت افزاری آنها *قسمتی تحت عنوان آلبوم تصاویر سخت افزار رسیورها در نظر گرفته شود که .تصاویر سخت افزارها پراکنده نشود و همچنین اولین قدم است برای ایجاد بانک جامعی از تصاویر سخت افزار رسیورها (تیونر ها .بردهای مدل های مختلف .پاور های مختلف و...) که متاسفانه یک چنین بانکی تا بحال بنده در هیچ انجمن و یا سایتی ندیدم به امید موفقیت در پناه پروردگار

pal-electronic
2nd August 2010, 09:57
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید بزرگوار
من زیاد تجربه کاری ندارم و هرچه یادگرفتم به لطف اساتیدی همچون شما در نت بوده ولی دوست دارم با تمام وجود اگر اطلاعاتی جمع آوری کردم از طریق این سایت در اختیار دیگران قراربدم .
جناب آقای کیانفر پیشنهاد میکنم در صورت امکان در بخش * تعمیرات انواع رسیور ورفع مشکلات سخت افزاری آنها *قسمتی تحت عنوان آلبوم تصاویر سخت افزار رسیورها در نظر گرفته شود که .تصاویر سخت افزارها پراکنده نشود و همچنین اولین قدم است برای ایجاد بانک جامعی از تصاویر سخت افزار رسیورها (تیونر ها .بردهای مدل های مختلف .پاور های مختلف و...) که متاسفانه یک چنین بانکی تا بحال بنده در هیچ انجمن و یا سایتی ندیدم به امید موفقیت در پناه پروردگار

دوست عزیز سلام
پیشنهاد شما توسط مدیران انجمن رسیور و ماهواره مورد بررسی قرار میگیرد
در صورت صلاحدید اجرایی خواهد شد
باتشکر
موفق باشید

morteza 0228
26th August 2010, 22:32
با سلام خدمت اساتیر محترم سایت
من خواستم به خا طر جلوه زیبا و سبکی سایت تشکر کنم

KIAN FAR
27th August 2010, 00:54
با تشکر از حسن نظر شما
جهت رفاه حال کاربران سبکترین و زیباترین قالب انتخاب شده است
و بهترین سرور برای لود بهتر سایت از بهترین دیتا سنترهای کانادا انتخاب شده است
با تشکر از شما

ritardando
1st September 2010, 02:05
با سلام
بنده به تازگي در اين سايت عضو شدم و در 2 روز گذشته 2 ارسال در اين سايت داشتم كه متاسفانه هر دو آنها (شايد سهوا") پاك شدن. البته قبول دارم كه پرسش اولم را در جاي مناسبي مطرح نكردم كه آنهم نه به عمد بلكه يه دليل آشنا نبودن با ساختار فروم صورت گرفت. اما بعد از حذف شدن آن دوباره همان پرسش را در جاي مناسبتري مطرح كردم ولي دوباره با همان برخورد مواجه شدم.
البته من در زمينه مسايل مربوط به رسيور و ماهواره فرد بسيار بي اطلاع و ناداني هستم و شايد از نظر شما پرسش احمقانه اي كرده باشم . ولي از آنجا كه سوالم را با نهايت احترام و صداقت مطرح كرده بودم انتظار جواب مناسب يا لااقل برخورد مودبانه اي داشتم ولي متاسفانه پاسخ مسئولان سايت را بسيار توهين آميز يافتم.

با احترام ritardando

حامد کیانمهر
1st September 2010, 02:19
با سلام
بنده به تازگي در اين سايت عضو شدم و در 2 روز گذشته 2 ارسال در اين سايت داشتم كه متاسفانه هر دو آنها (شايد سهوا") پاك شدن. البته قبول دارم كه پرسش اولم را در جاي مناسبي مطرح نكردم كه آنهم نه به عمد بلكه يه دليل آشنا نبودن با ساختار فروم صورت گرفت. اما بعد از حذف شدن آن دوباره همان پرسش را در جاي مناسبتري مطرح كردم ولي دوباره با همان برخورد مواجه شدم.
البته من در زمينه مسايل مربوط به رسيور و ماهواره فرد بسيار بي اطلاع و ناداني هستم و شايد از نظر شما پرسش احمقانه اي كرده باشم . ولي از آنجا كه سوالم را با نهايت احترام و صداقت مطرح كرده بودم انتظار جواب مناسب يا لااقل برخورد مودبانه اي داشتم ولي متاسفانه پاسخ مسئولان سايت را بسيار توهين آميز يافتم.

با احترام ritardando

دوست گرامی سلام

شما سوال و یا مشکل خود را در بخش مربوطه مطرح کنید. تا مدیران بخش به ان پاسخ دهند.

شما قبل از ردن پست و یا تاپیک قوانین سایت را حتما مطالعه کنید.

آموزش نحوه استفاده از سایت - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=1084)

قوانین سایت(حتما مطالعه شود) - مجمع متخصصین وتعمیرکاران الکترونیک کیان ست (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=1083)

pal-electronic
7th September 2010, 23:21
دوست عزیز سلام
سوال بجا و درستی نمودید که برخی دیگر از کاربران نیز در این مورد توجیح شوند

نکته اول : کاربرانی هستند در طول روز 25 فایل دانلود می کنند و محدودیت دانلود آنها به اتمام می رسد و در انتها با اخطار محدودیت دانلود مواجه میشوند و دیگر قادر به دانلود نیستند !
نکته دوم : کاربرانی نیز هستند که با یکی دو تا دانلود محدودیت آنها با اتمام می رسد و با این پیغام مواجه میشوند
چرا ؟به دو دلیل :
1- کاربرانی که به صورت خیراتی و صلواتی فایل دانلود می نمایند و در چند مرتبه اخطار محدودیت دانلود دریافت می کنند ، به دلیل هک نصب شده روی سایت *(که کار اصلی این هک شناسایی و کنترل کاربران می باشد ) به گروه دیگری منتقل میشنود که این گروه در طول 24 ساعت فقط اجازه 4 فایل را دارند !
2- کاربرانی نیز هستند که جزو این گروه نیستند ولی مدام در حال اخطار محدودیت دانلود میباشند ، چرا ؟ برای اینکه از دانلود منیجر استفاده میکنند که این امر باعث میشود هر دانلود آنها به اندازه چند فایل دانلود محسوب شود !

*این هک یک هک بسیار حرفه ای میباشد که تمام گزارشات را بدون حضور مدیران سایت در خود ذخیره می نماید و به صورت اتوماتیک عمل نموده و از جمله کارآیی های آن به شرح ذیل است

الف) کنترل و نظارت کاربران بر حسب زمان های حضورشان در سایت (گزارش مثبت)
ب) شناسایی کاربرانی که یک یا چندین یوزر دارند و مجددا ثبت نام می کنند و این دسته از کاربران با ثبت نام مجدد در گروه تایید مدیریت قرار می گیرند (گزارش منفی)
ج) شناسایی کاربرانی که مدام در حال دانلود هستند و میخواهند برای خود آرشیو درست کنند ! (گزارش منفی)
د ) شناسایی کاربرانی که داخل یک تاپیک می شوند و از اطلاعات و فایل های آن تاپیک یا پست استفاده میکنند اما از گزینه تشکر استفاده نمیکنند (گزارش منفی)
ه ) شناسایی کاربرانی که به ایجاد پست میکنند و یا به پست ها پاسخ می دهند (گزارش مثبت) البته با تایید مدیر کل سایت
چ ) شناسایی کاربرانی که از کلمات رکـیــک ، غیر اســــلامی ، 30 یا ســـی استفاده می کنند (گزارش منفی )

:1205219183:

پس دوستان لازم است به این نکات توجه کافی داشته باشید تا در دام این هک نیفتید و برایتان پوئن های منفی در نظر گرفته نشود
بارها شده است که خود بنده با گزارشات منفی این هک روبرو شده ام
موفق باشید

ناظم سایت
7th September 2010, 23:30
سلام آقا پناهی
با توجه به این مطالبی که فرمودید و کاملا هم حق با شماست دیگرجای گله و شکایت برای کسی نباید باشد

محمد هادی
8th September 2010, 05:02
با سلام و تشکر
من از اینکه در این سایت ثبت نام کرده ام بسیار خوشحالم.
امیدوارم تمامی دوستان موفق باشند.
سئوالی که داشتم این است که ایا محدودیت دانلود 12 بار در 12 ساعت شامل تمام انجمنها میشود؟
همچنین اگر فایلی به دلایلی مانند رفتن برق دانلودش متوقف شود ایا جزء دانلودها حساب میشود؟
در ضمن چون من و امثال من تازه در این سایت ثبت نام کرده ایم طبیعی است که در روزهای اول تعداد دانلودمان بالا باشد.
با تشکر صمیمانه از شما

ا

pal-electronic
8th September 2010, 10:17
[QUOTE=محمد هادی;30323]با سلام و تشکر
من از اینکه در این سایت ثبت نام کرده ام بسیار خوشحالم.
امیدوارم تمامی دوستان موفق باشند.
سئوالی که داشتم این است که ایا محدودیت دانلود 12 بار در 12 ساعت شامل تمام انجمنها میشود؟
همچنین اگر فایلی به دلایلی مانند رفتن برق دانلودش متوقف شود ایا جزء دانلودها حساب میشود؟
در ضمن چون من و امثال من تازه در این سایت ثبت نام کرده ایم طبیعی است که در روزهای اول تعداد دانلودمان بالا باشد.
با تشکر صمیمانه از شما

دوست عزیز و بزرگوار جناب آقالی محمد هادی
سلام علیکم
از اینکه سایت کیان ست را برای فعالیت های تخصصی خود در زمینه الکترونیک انتخاب نموده اید سپاسگزاریم ، و ورود شما و دیگر دوستان تازه وارد را خیر مقدم عرض می کنیم

دوست عزیز : متاسفانه همین طور است شما با کلیک بر روی فایل آن را انتخاب نموده و در لیست دانلود شما قرار خواهد گرفت ولو دانلود شده یا نشده باشد !
در مورد تعداد دانلودها نیز باید خدمتتان عرض کنم که در تمام انجمن ها و بخش ها این رویه وجود دارد یعنی
هر کاربر می تواند در 12 ساعت 12 فایل دانلود کند حال میخواهد این فایل نقشه باشد حال فایل ایپرام و غیره .... مهم کلیک روی فایل است

لازم به ذکر است سایت های ایرانی مشابه در طول 24 ساعت فقط اجازه دانلود 10 فایل به کاربر می دهند
در انتها جا دارد از تمام دوستان و کاربران گرامی که ما را در این امور یاری نموده و مینمایند تشکر و قدردانی کنم و از آن دسته از دوستانی که مایلند به تیم مدیریتی سایت بپیوندند در بخش مربوطه درخواست خود را ارسال کنند

موفق و موید باشید

hz_hamed
1st October 2010, 00:36
سلام
پیشنهاد میکنم در انجمن خودرو, ابزار تست و عیب یابی شرکتهای مختلف با معرفی کامل و طریقه کار کردن با آن ترجیحا ابزاری که دوستان با آن وسیله کار کرده اند معرفی شود تا اگر کسی خواست دستگاهی بخرد بتواند اطلاعات کاملی بدست آورد البته منظور من ایجاد محلی برای کسب درآمد نیست
از زحمات همه زحمتکشان سایت تشکر میکنم:0014:

sienna
28th March 2011, 18:21
سریعتر شدن در بارگذاری سایت
از مدیریت سایت خواهش میکنم قالب سایت رو عوض کنند. بخاطر سرعت بسیار بالای اینترنت ایران ممکنه کابلهای نوری بترکه . خیلی از دوستان هستند که با باز کردن صفحات سایت مشکل دارن لطفا اگه امکانش هست قالب سایت رو سبکتر بسازید تا سریعتر لود بشه . نصفی کاربران سایت از دیالآپ یا جی پی آر اس استفاده میکنن و در بارگذاری صفحات مشکل دارن .
با سپاس

pal-electronic
29th March 2011, 09:21
سریعتر شدن در بارگذاری سایت
از مدیریت سایت خواهش میکنم قالب سایت رو عوض کنند. بخاطر سرعت بسیار بالای اینترنت ایران ممکنه کابلهای نوری بترکه . خیلی از دوستان هستند که با باز کردن صفحات سایت مشکل دارن لطفا اگه امکانش هست قالب سایت رو سبکتر بسازید تا سریعتر لود بشه . نصفی کاربران سایت از دیالآپ یا جی پی آر اس استفاده میکنن و در بارگذاری صفحات مشکل دارن .
با سپاس

دوست عزیز سلام
این قالبی که شما اکنون از آن استفاده می نمایید ، یکی از سبک ترین و زیباترین قالب های سایت دنیا می باشد !
دوستانی که با لود سایت مشکل دارند یا سیستم خود را چک نمایند یا اینکه از یک نوع اینترنت دیگر استفاده کنند (آی اس پی )
موفق باشید

m1000
21st April 2011, 01:52
با سلام : در بخش استارست سوالی مربوط به مدل 97 کرده ام. حالا برای ورود اشتراک میخواد.

M_Repair
21st April 2011, 02:49
با سلام : در بخش استارست سوالی مربوط به مدل 97 کرده ام. حالا برای ورود اشتراک میخواد.

باسلام

دوست عزیزآیا شماسوالتون دربخش تعمییرات بوده؟اگردربخش تعمییرات سوالتون رومطرح کردیدباید حق اشتراک روبپردازیدبرای اطلاع بیشتربه لینک زیرواردشوید.

عضویت در گروه ویژه (VIP) و اطلاعیه جدید پرداخت حق اشتراک 1390 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=7633)

majid10
9th May 2011, 15:33
به نام خدا

با سلام :
دوست عزیزمون شاید برای ویراش وحذف ان برای مدیران عزیز امکانش باشه ولی برای کاربری مثل من ودیگران امکان حذف پست نیستش! برای ویراش پست هم بگم که فقط بعداز 20 دقیقه میتونی ویراش کنی لطفا بی اطلاع جواب ندهید؟
حالا هم لطفا امکان داره حذف پست در قسمت ویراش فراهم کنید و مدت ویراش پست هم به زمان بیشتری افزایش بدید

KIAN FAR
9th May 2011, 15:56
به نام خدا

با سلام :
دوست عزیزمون شاید برای ویراش وحذف ان برای مدیران عزیز امکانش باشه ولی برای کاربری مثل من ودیگران امکان حذف پست نیستش! برای ویراش پست هم بگم که فقط بعداز 20 دقیقه میتونی ویراش کنی لطفا بی اطلاع جواب ندهید؟
حالا هم لطفا امکان داره حذف پست در قسمت ویراش فراهم کنید و مدت ویراش پست هم به زمان بیشتری افزایش بدید

سلام
دوست عزیز امکان حذف پست برای کاربران عادی امکان پذیر نیست
ویرایش هم بیشتر از 20 دقیقه نمیشه
همه سایتها همینطوره

Power Of Mind
14th May 2011, 03:35
سلام
دوست عزیز امکان حذف پست برای کاربران عادی امکان پذیر نیست
ویرایش هم بیشتر از 20 دقیقه نمیشه
همه سایتها همینطوره

درود

جناب مدیر میشه بگید این چه مزیتی داره ؟؟

ARIYA
14th May 2011, 04:30
درود

جناب مدیر میشه بگید این چه مزیتی داره ؟؟

درود
دوست عزیز در مورد حذف که تا الان بنده تو هیچ سایتی ندیدم کاربر بتواند پستی حذف کند حتی پست خودش را .
فقط امکان ویرایش آن را دارد و حذف پست فقط مختص مدیران است در مورد زمان ویرایش در بقیه سایتها بین
20 دقیقه تا یک ساعت این گزینه فعال است نه بیشتر اگر کاربر در این مدت نتوانست پست خود را ویرایش کند
میتواند در ارسال بعدی مورد را تصحیح کند یا درخواست تصحیح اشتباه بدهد تا مدیران پست را ویرایش کنند

Power Of Mind
14th May 2011, 13:03
درود
دوست عزیز در مورد حذف که تا الان بنده تو هیچ سایتی ندیدم کاربر بتواند پستی حذف کند حتی پست خودش را .
فقط امکان ویرایش آن را دارد و حذف پست فقط مختص مدیران است در مورد زمان ویرایش در بقیه سایتها بین
20 دقیقه تا یک ساعت این گزینه فعال است نه بیشتر اگر کاربر در این مدت نتوانست پست خود را ویرایش کند
میتواند در ارسال بعدی مورد را تصحیح کند یا درخواست تصحیح اشتباه بدهد تا مدیران پست را ویرایش کنند

درود
بازم سپاسگزارم که جواب دادید
اما باز من مزیتش رو متوجه نشدم جز اینکه هم وقت خودش گرفته میشه هم وقت مدیر.
من یه پستی رو اشتباه دادم تا بیام به مدیر نامه بدم اونم بیاد تصحیح بکنه یه نصف روز طول میکشه به هر حال سپاسگزارم.

شهریار
14th May 2011, 16:14
باسلام دوست عزیز
این سیستم از نظر امنیتی طراحی شده است
چرا که کاربران هر مطلبی نوشتند
توسط مدیران روئیت ودر صورت نیاز ویرایش می شود
اما اگر این تاپیک وارد سیستم شد
کاربر می تواند بدون اینکه کسی متوجه شود هر مطلبی خواست در آن بنویسد
که این هم اشکالات زیادی دارد
موفق باشید

Power Of Mind
14th May 2011, 17:24
باسلام دوست عزیز
این سیستم از نظر امنیتی طراحی شده است
چرا که کاربران هر مطلبی نوشتند
توسط مدیران روئیت ودر صورت نیاز ویرایش می شود
خب در حالت عادی هم مدیران میتونند ویرایش کنند نیازی به لیمیت کردن کارابرن نیست.

اما اگر این تاپیک وارد سیستم شد
کاربر می تواند بدون اینکه کسی متوجه شود هر مطلبی خواست در آن بنویسد
که این هم اشکالات زیادی دارد
موفق باشید

به هر حال سیستم چه بخواد چه نخواد تاپیک واردش میشه و مورد دیگه اینه که کاربر محدود شده این بدتر از همست یعنی دسترسی به ویرایش مطلب خودشم نداره حداقل میشه گفت برای کاربرانی که میخوان کار مفید انجام بدن مشکل ایجاد میکنه اما تصمیم با مدیرانه امیدوارم پیروز باشید

KIAN FAR
14th May 2011, 19:42
خب در حالت عادی هم مدیران میتونند ویرایش کنند نیازی به لیمیت کردن کارابرن نیست.

به هر حال سیستم چه بخواد چه نخواد تاپیک واردش میشه و مورد دیگه اینه که کاربر محدود شده این بدتر از همست یعنی دسترسی به ویرایش مطلب خودشم نداره حداقل میشه گفت برای کاربرانی که میخوان کار مفید انجام بدن مشکل ایجاد میکنه اما تصمیم با مدیرانه امیدوارم پیروز باشید

دوست عزیز شما فکر میکنم یا گیراییتون خیلی ضعیفه یا دوست دارید یه چیزی رو کش بدید

ارسالات روز طبق اخرین ارسالات سایت فقط بررسی تایید و یا حذف میشه
اگر جنابعالی ارسالی در چند روز پیش داشتید و امروز امدید انرا ویرایش کردید و حرف سیاسی مثلا نوشتید چطوری باید متوجه شویم و انرا اصلاح کنیم؟پست ویرایش شده در اخرین ارسالات روز که مجددا ظاهر نمیشه
فکر میکنم اینطوری متوجه شده باشید
موفق باشید

hosaini 2000
14th May 2011, 20:04
با اجازه مدیریت محترم..
دوست عزیز شما تاپیک رو ایجاد میکنی ..حالا با هر موضوعی ..ابتدا موضوع آن باید از طرف مسولین سایت تایید بشه تا به عنوان یک تاپیک معتبر ثبت بشه..حالا شما میتونی یه کار دیگه بکنی اگه تاپیک زدی و نتونستی ویرایش کنید بیا همونجا یه تاپیک با محتوای صحیح ایجاد کن و زیرش داخل پرانتز بنوس که اطلاحیه تاپیک فوق به مدیران هم جهت حذف تاپیک نادرستت پیام بده ..تازه اونم نیاز نیست..من الان مدت زیادی نیست که VIP شدم..ماشاءالله تا جوهر تاپیکم خشک نشده عزیزان بررسی کردن..پس بازرس سایت واسه چیه؟موفق باشید

Power Of Mind
14th May 2011, 20:17
دوست عزیز شما فکر میکنم یا گیراییتون خیلی ضعیفه یا دوست دارید یه چیزی رو کش بدید

ارسالات روز طبق اخرین ارسالات سایت فقط بررسی تایید و یا حذف میشه
اگر جنابعالی ارسالی در چند روز پیش داشتید و امروز امدید انرا ویرایش کردید و حرف سیاسی مثلا نوشتید چطوری باید متوجه شویم و انرا اصلاح کنیم؟پست ویرایش شده در اخرین ارسالات روز که مجددا ظاهر نمیشه
فکر میکنم اینطوری متوجه شده باشید
موفق باشید

من همون گیراییم ضعیفه !
الان کامل متوجه شدم

موفق باشید

majidHD
14th May 2011, 20:28
من همون گیراییم ضعیفه !
الان کامل متوجه شدم

موفق باشید

تا به اینجا که نوشته های شما را برسی کردم ارسالات مفیدی داشتید تا به حال امید وارم بهتر بشه این را به خاطر داشته باشید که اولین تاپیکی که ایجاد میشود نباید پاک شود چون کل تاپیک حذف میشه پس دقت بیشتری نماید در نوشتن این را یاد اوری نمودم جهت اینکه اگر انشا ا.... مدیر شدید و ابزاراتی در اختیار گرفتید حواستون به این مطلب باشه حالا هم اگر اشتباهی شد پیام خصوصی به مدیر مربوطه بدید درستش میکنه

موفق باشید

khadem
23rd May 2011, 18:38
با سلام وخسته نباشید:

اول تشکر فراوان دارم از تک تک بجه ها از مدیران تا کاربران ساده واقعا از صمیم قلب میگویم سایت پرمحتوایی داریم پس بیاییم در پربارترشدنش بکوشیم :
از اینرو پیشنهادی دارم که اگر ممکن باشد جهت استفاده سریعتر از سایت موثره .
آنهم یک تولبار اختصاصی است که راحت و سریع به قسمت وبخش مورد نظر دسترسی پیداکنیم و لازم نباشد صفحه به صفحه پیش برویم تا به بخش مورد نظر برسیم .
::: با تشکر :::

4622x3
7th August 2011, 20:34
سلام دوستان یکی درباره اچ دی توضیح بده چرا اچ دی نباید یک بخش جدا مثل دانگل میکرو داشته باشه چرا نباید این بخش چند تا مدیر فعال نداشته باشه شما نگاه کنید از کی تا حالا تو این بخش اعلام وضعیت نشده درست بیشتر افراد سایت از دانگل اچ دی باکس استفاده میکنن ام هستن بچهای سایت که اچ دی باکس دارن اما مظلوم واقع شدن این بچهام عضو سایت هستن عین اونایی که میکروباکس دارن بچهای اچ دی باکسم مساوی تو این سایت سهیم هستن تورو خدا بداد این بخش برسید با تشکر و عرض معزرت از انتقاد من امیدوارم این انتقاد سازنده باشه و مدیرهای این سایت عین مدیرهای فدراسیون فوتبال نباشن همه اغضا سایت با هم مساوی باشن:(81)::0018::(64)::008::0014::salta:

شهریار
7th August 2011, 23:02
سلام دوستان یکی درباره اچ دی توضیح بده چرا اچ دی نباید یک بخش جدا مثل دانگل میکرو داشته باشه چرا نباید این بخش چند تا مدیر فعال نداشته باشه شما نگاه کنید از کی تا حالا تو این بخش اعلام وضعیت نشده درست بیشتر افراد سایت از دانگل اچ دی باکس استفاده میکنن ام هستن بچهای سایت که اچ دی باکس دارن اما مظلوم واقع شدن این بچهام عضو سایت هستن عین اونایی که میکروباکس دارن بچهای اچ دی باکسم مساوی تو این سایت سهیم هستن تورو خدا بداد این بخش برسید با تشکر و عرض معزرت از انتقاد من امیدوارم این انتقاد سازنده باشه و مدیرهای این سایت عین مدیرهای فدراسیون فوتبال نباشن همه اغضا سایت با هم مساوی باشن:(81)::0018::(64)::008::0014::salta:

باسلام دوست عزیز
ممکن است در بخش هایی از سایت کم وکاستی هایی وجودداشته باشد
و یااینکه با توجه به درخواست ها ی زیادکاربران بخشی از تالار فعال تر و
بخش دیگری کم رونق تر جلوه کند
که با توجه به درخواست های شما دوستان مرتفع خواهد شد
شما بایستی این موارد را در تالار مربوطه درخواست نمایید
تا مدیران محترم پاسخگوی شما باشند
موفق باشید

ARIYA
8th August 2011, 06:01

درود
دوست عزیز اول به دلیل شلوغی و یک سری موارد که جناب کیانفر به بنده گفتند امکان ایجاد بخش جدید در سایت برای موارد غیر ضروری وجود ندارد
و دوم اینکه این دانگل ساپورت بسیار ضعیفی دارد و نرم افزار و چیز خاصی واسه این دانگل وجود ندارد که مدیران بخش بخواهند قرار دهند و هر وقت هر
نرم افزاری بیاد در بخش میکرو 2 قرار میگرد میماند اعلام وضعیت که خود کاربرانی که این دانگل را دارند باید اینکار را بکنند نه مدیران بخش

ira-m
13th November 2011, 13:59
باتشكر از سايت بسيار عاليتون بخصوص بخاطر سيسيكم بدون فريز .اين نرم افزار آدرس جديد سايت كه تو صفحه اصلي گذاشتين بعد اكسترد ارور ميده لطفا" درستش كنين. ممنون

pal-electronic
13th November 2011, 14:19
باتشكر از سايت بسيار عاليتون بخصوص بخاطر سيسيكم بدون فريز .اين نرم افزار آدرس جديد سايت كه تو صفحه اصلي گذاشتين بعد اكسترد ارور ميده لطفا" درستش كنين. ممنون

دوست عزیز سلام
با تشکر از ابراز محبت شما
نرم افزار تست شد و هیچ مشکلی ندارد
موفق باشید

heydarnia
28th November 2011, 22:44
همه چی این سایت خوبه فقط یه بخش کم داره اونم بخش تعمیرات موتور های دیش گردان چرا این بخش وجود نداره با توجه به اینکه این خیلی از موتور های دش گردان مشکل پیدا میکنن؟

hamed_p
28th November 2011, 23:36
همه چی این سایت خوبه فقط یه بخش کم داره اونم بخش تعمیرات موتور های دیش گردان چرا این بخش وجود نداره با توجه به اینکه این خیلی از موتور های دش گردان مشکل پیدا میکنن؟

دوست گرامی این بخش وجود داره ومیتوانید به آدرس زیر بروید:

مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک (http://kiansat.kim/showthread.php?t=31887)

البته از مدیران خواهش میکنم موضوع تایپیک رو تغییر دهند تا گمراه کننده نباشد

دلتا
5th February 2012, 20:29
سلام خدمت مدیران سایت

در اکثر سایتها دیدایم کاربران فعال را تشویق میکنند یک نفر کاربر بنام 5656 در سایت ایکس کروزر یک تنه برای سایت کیانست تبلیغ می کنه خدا می دانه چقدر زحمت می کشه این سایت را به افراد زیادی معرفی کرده یه سری به قسمت سیبسیکم سایت ایکس کروزر بزنید ببیند چکار می کنه جا داره از ایشان حداقل یه تشکر کنید

شهریار
5th February 2012, 21:52
سلام خدمت مدیران سایت

در اکثر سایتها دیدایم کاربران فعال را تشویق میکنند یک نفر کاربر بنام 5656 در سایت ایکس کروزر یک تنه برای سایت کیانست تبلیغ می کنه خدا می دانه چقدر زحمت می کشه این سایت را به افراد زیادی معرفی کرده یه سری به قسمت سیبسیکم سایت ایکس کروزر بزنید ببیند چکار می کنه جا داره از ایشان حداقل یه تشکر کنید

باسلام دوست عزیز
ما هم از ایشان و هم از شما دوست عزیز
که این نکته را یادآور نمودید کمال تشکر را داریم
در همینجا جا دارد که از تمامی زحمت کشان و دوستانی که زحمت زیادی متقبل می شوند
تشکر و قدردانی نماییم
با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان

Young Star
9th May 2012, 15:16
سلام خدمت آقاي كيانفر و مديران محترم

كاربراني هستند كه به محض اينكه در سايت هاي آپلود مستر كه منشاء پچ هاي جديد پچ نويسان هستند در سايت بزرگ كيانست قرار ميدهند و حتي براي بالا بردن اعتبار سايت آپلود هم ميكنند بطوريكه از مديران محترم هم ارائه نشده باشه به حال خود رها ميكنيد، مثلا كاربري با نام ... تاپيك جديدي ايجاد ميكنه با نام پچ جديد آيكلاس ورژن فلان!، پيشنهاد ميكنم تاپيك ايشان را مهم اعلام كرده تا كاربران ثمره زحمتشان را ببينند بارها ديدم فقط تاپيك مديران مهم اعلام ميشه ولي تاپيك ديگر كاربران زير دست و پا ميمونه!

با تشكر.

yusefreza
10th July 2012, 22:13
سلام
چند روزه هروقت وارد سايت ميشم نوشته ها اجق وجق ديده ميشه و بعد از باز كردن هر صفحه بايد encoding رو بزنم و unicod 8 رو انتخاب كنم تا نوشته ها درست نمايش داده بشه .
مرورگرم آخرين نسخه فايرفاكسه و فقط با كيان ست اين مشكل رو دارم
ممنون ميشم رسيدگي فرماييد

شهریار
10th July 2012, 22:38
سلام
چند روزه هروقت وارد سايت ميشم نوشته ها اجق وجق ديده ميشه و بعد از باز كردن هر صفحه بايد encoding رو بزنم و unicod 8 رو انتخاب كنم تا نوشته ها درست نمايش داده بشه .
مرورگرم آخرين نسخه فايرفاكسه و فقط با كيان ست اين مشكل رو دارم
ممنون ميشم رسيدگي فرماييد

دوست عزیز سلام
این عیب با دو روش برطرف می شود
در قسمت پایین سایت گزینه persian را انتخاب نمایید
یااینکه در بالای فایر فاکس گزینه view را انتخاب و گزینه character را روی
unicoad(utf-8 قرار دهید

sundayone
25th September 2012, 00:17
سلام ضمن عرض خسته نباشيد خدمت ان عزيزان موقع اتمام كاربري را اعلام فرماييد تا نس

بت به فعال شدن كاربري اقدام نماييم شاد وتندرست باشيد ممنون

اگر مقدور هست جايي كه مشخصات كاربر را قيد ميكنيد زمان شروع تا اتمام روز شماري شود

وديگر اينكه پرداخت اينترنيتي شود ممنون

M.Salehi
25th September 2012, 11:06
سلام ضمن عرض خسته نباشيد خدمت ان عزيزان موقع اتمام كاربري را اعلام فرماييد تا نس

بت به فعال شدن كاربري اقدام نماييم شاد وتندرست باشيد ممنون

اگر مقدور هست جايي كه مشخصات كاربر را قيد ميكنيد زمان شروع تا اتمام روز شماري شود

وديگر اينكه پرداخت اينترنيتي شود ممنون

با سلام
دوست عزیز اگه وارد کنترل پانل خودتون بشید در قسمت آخر
پرداخت اشتراکها رو باز کنید از زمان تمام شدن مدت اشتراکتون آگاه میشوید
پرداخت اینترنتی هم انشالله در آینده نزدیک عملی خواهد شد

موفق باشید

M.Salehi
25th September 2012, 11:09
متاسفانه من سرور میکروتیک خریداری کردم تو سایت زدین تحویل 10 تا 15 دقیقه ولی من بعد از ظهر واریز کردم هنوز مشخصات سرور برام پیام نشده

با سلام
دوست عزیز شما لطفا طی یک پیام خصوصی این مساله رو به مدیر بخش اطلاع دهید
تا رسیدگی شود

موفق باشید

M.Salehi
25th September 2012, 14:33
دوستان جالب اینه که شما رسیدگی نمیکنین و ایشون قیمتاشون هر روز داره جری تر میشه و بعد دوهفته و با اینکه دلار و ارز قیمتش ثابت بود و حتی 100 تومان هم کمتر شده ولی با این حال 20 هزار دیگه اضافه کردن و قیمت شده 260 هزار توامن در حالیکه تا 4 ماه پیش 180 هزار تومان بود. دوستان خواهشا رسیدگی کنین و مثل دفعه قبل از روی این موضوع نگذرید.

با سلام
خدمت اقا داریوش و سایر عزیزان
قسمت فروش کارت دی وی بی مربوط به اقای بابک هست و مسئولیت قیمتها
و فروش بر عهده خودشون هست سایت هیچ مسئولیتی نسبت به فروشنده و خریدار و قیمتهای اون نداره امید وارم تونسته باشم منظورمو عنوان کنم

ایشون فقط با کسب اجازه اقدام به درج اگهی فروش زده مثل اکثر سایتهای مشابه
و از درآمد فروش هیچ نفعی حاصل کیانست نمیشود
کاربران بسته به نظر خودشون میتونند اقدام به خرید نماییند

موفق باشید

Mehrannn
23rd October 2012, 13:47
دوستان یک پیشنهاد یا شاید انتقادی دارم راجع به دیدن صفحه کاربری خودمون (یا دیگران).
این از ساده ترین و ابتدایی ترین کارهایی است که توی هر فروم میشه انجام داد و به نظر من باید رایگان باشه.
همونطوری که توی اکثر فروم ها هم همینطوره. ولی اینجا فقط برای افراد VIP این قابلیت وجود داره.
اینطوری خیلی بهتره و مثلاً هر کاربری که جایی سوالی می پرسه یا پستی میزاره می تونه سریع تر بره و ببینه چه خبره.

موفق باشید :lay:

TuneUp_Vahab
24th October 2012, 14:14
با سلام :

دوستان ، عذر ميخوام اين پست را ميزنم
.
اين سايت تخصصي مي باشد و توقع نداشته باشيد با عدم پرداخت حق اشتراك به نتيجه بهتر ( موثر ) برسيد . نمي خواهم اين سايت را به رخ ديگران بكشم ولي توي ايران عزيزمان ، 2 سايت محبوب و خوب و فوق تخصصي داريم كه كيانست يكي از آنهاست . پس جهت استفاده بهينه و نيز پيشبرد آن تلاش كنيم . مممنونم . با عرض پوزش .

M.Salehi
21st November 2012, 11:20
جناب مدیران چرا هر سوالی پرسیده میشه اینقدرطول میکشه جواب بدید ایا ناظر یا مدیران نیستند وقت ندارن نیستند چاره چیه شاید یکی مشگل داشته باشه حالا یک دو سه ساعت
طول بکشه مشگلی نیست نه نصف روز من فقط از سایت شما هم اکانت میگیرم و مشترک سیسی کمم .
سی سی کما خوب جواب و پرسش افتضاه .چرا چاره چیه ..........
جدا یک فکری بکنید سریعتر جوابا بیاد بقول خودتون و ابته ما شما یکی از بهترین سایتهای تخصصی هستید پس این مشگلا تو حل کنید .
شرمنده وقت گرفتم شب بخیر ...........

سلام دوست عزیز

اول اینکه بقول ما بهترین سایت تخصصی هستیم هیچ وقت چنین ادعایی نکردیم
ولی در این که تو این انجمن مدیران متخصص و زحمت کش که بدونه هیچ دستمزدی شبانه روز تلاش میکنند و گاها برای حل مشکل یک کاربر عادی ساعتها کار خودشون رو کنار گذاشته و تلاش میکنند شکی نداشته باشید

سوال شما بستگی داره در کدوم قسمت باشه در بعضی بخشها سوالات خیلی زیادی در طول روز پرسیده میشه که مدیران مربوطه در طول روز پاسخ میدند و البته بستگی به وقتشون داره

این نکته رو همیشه بخاطر داشته باشید
اینجا یک اداره و سازمان نیست که مدیران و کاربران رو مجبور کنیم توش کار کنند و به مشکلات سایرین رسیدگی کنند.............. کسانی که مدیر شدند به انتخاب خودشون و فقط برای کمک به همکاران و هموطنان فعالیت میکنند

شما نیز بهتره کمی صبور باشید و اگه سوال شما بی پاسخ مانده توسط پیام خصوصی به اطلاع مدیر مربوطه برسانید مطمئن باشید در صورت امکان به شما پاسخ داده خواهد شد

موفق باشید

jj65
23rd November 2012, 13:03
با سلام
بنده در كلاسهاي تعميرات ecu شركت كردم و فايلهاي زيادي هم در اختيار دارم هم از تعميرات و نقشه هاي اي سي يو و هم از فايلهاي راديو پخش و كيلومتر و....
چون جناب عالي معاونت سايت هستين از شما ميخوام كه اين موضوع رو با مديريت سايت در ميان گذاشته و جواب فروري بهم بدين كه آيا مايل به تبادل اطلاعات هستين يا نه؟؟
اگه مايل بودين حاظرم اطلاعاتمو در قبال چند سال اشتراك رايگان اين سايت در اختيارتون قرار بدم.
در صورت تمايل ميل برام بفرستين تا ليستي از داشته هامو براتون بفرستم.

شهریار
23rd November 2012, 13:30
با سلام
بنده در كلاسهاي تعميرات ecu شركت كردم و فايلهاي زيادي هم در اختيار دارم هم از تعميرات و نقشه هاي اي سي يو و هم از فايلهاي راديو پخش و كيلومتر و....
چون جناب عالي معاونت سايت هستين از شما ميخوام كه اين موضوع رو با مديريت سايت در ميان گذاشته و جواب فروري بهم بدين كه آيا مايل به تبادل اطلاعات هستين يا نه؟؟
اگه مايل بودين حاظرم اطلاعاتمو در قبال چند سال اشتراك رايگان اين سايت در اختيارتون قرار بدم.

دوست عزیز سلام
مطمئنا این را بدانید که اطلاعات این سایت چیزی فراتر از فایل ها و نقشه های شماست
در اینجا دوستانی هستند که با توجه به ارسالات مفیدی که ارائه می کنند
سمت مدیریت و رده های بالاتر مدیریت هم کسب کرده اند
و بدون هیچ چشمداشتی فعالیت می کنند
آنهم نه برای یک سال بلکه سالها تا زمانی که خود بخواهند بدون پرداخت اشتراک بهره برداری می کنند
هم خیرشان به دیگران می رسد هم خودشان استفاده می کنند
حال تصمیم نهایی با جناب کیانفر می باشد
تا ایشان چه صلاح بدانند

M.Salehi
23rd November 2012, 14:31
با سلام

سلام
تشکر از پاسخ جناب شهریار عزیز
خواستم این مطلب رو خدمت شما بگم که فایلها و مطالب و نقشه های این سایت به هیچ وجه برای فروش نیست دوستان و همکاران زیادی سالهاست و قت و عمر گرانبهای خودشون رو برای جمع اوری این مجموعه گذاشتند و هیچ کسی هم توقع پول در قبال اطلاعات ندارد

شما نیز اگه قصد همکاری دارید بسم الله و اگه نه که تصمیم با خودتون هست

موفق باشید

فرز
5th March 2013, 20:43
جناب مدیر پست ویرایش شد شرمنده.

در صورت امکان البوم سخت افزاری از ریسیورهای قدیم و جدید ایجاد بشه در صورت تعید حاضر به همکاری هستم.

M.Salehi
5th March 2013, 20:52
سلام.
با دوستمون برای البوم عکس سخت افزاریه کاملا مو افقم اگر جدید باشن بهتره HD TV بشه خیلی جالب و دیدنیه من خودم یکسری عکس دارم در صورت تعید شما حاضر هستند.

دوست عزیز سلام

بهتر بود شما این پست رو در همون جایی که گفتید با نظر ایشون موافقید میزدید
چون در حال حاضر پست شما برای بازدید کننده زیاد مفهوم نیست

vahid6630
11th June 2013, 13:59
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت

لطفا بخش رسیورهای ایکلاس (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=33) را تقسیم بندی نمایید به دو بخش کلی sd و hd تقسیم

و برای مدل های مختلف بخش جداگانه قرار دهید مثلا بخش hd را هم به مدل های موجود بخش بندی کنید تا هم کاربران سردرگم نشوند

و هم نرم افزارهای موجود هر بخش را قرار دهم و یک نظم خاصی به این بخش بدهم

با تشکر از شما vahid6630

شهریار
11th June 2013, 15:41
با سلام خدمت مدیریت محترم سایت

لطفا بخش رسیورهای ایکلاس (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=33) را تقسیم بندی نمایید به دو بخش کلی sd و hd تقسیم

و برای مدل های مختلف بخش جداگانه قرار دهید مثلا بخش hd را هم به مدل های موجود بخش بندی کنید تا هم کاربران سردرگم نشوند

و هم نرم افزارهای موجود هر بخش را قرار دهم و یک نظم خاصی به این بخش بدهم

با تشکر از شما vahid6630

دوست عزیز سلام
پیشنهاد خوبی است با جناب کیانفر در این زمینه صحبت خواهد شد

vahid6630
12th June 2013, 17:39
لطفا بخش رسیورهای نانو کلاسیک را در صفحه اصلی سایت قرار دهید

AA10 WIFI HD PVR
AA20 WIFI PVR
AA30 WIFI PVR
MINI HD N1
MINI HD N3
NO LOGIC 5000
NANO MK II PVR
NANO MK PVR USB

تا نرم افزار ها و فایل های مربوطه را اپلود نمایم

M.Salehi
12th June 2013, 21:37
لطفا بخش رسیورهای نانو کلاسیک را در صفحه اصلی سایت قرار دهید

AA10 WIFI HD PVR
AA20 WIFI PVR
AA30 WIFI PVR
MINI HD N1
MINI HD N3
NO LOGIC 5000
NANO MK II PVR
NANO MK PVR USB

تا نرم افزار ها و فایل های مربوطه را اپلود نمایم

سلام
دوست عزیز پیشنهاد شما به اطلاع جناب کیانفر رسید
انشالله در چند روز آینده اقدام خواهد شد

vahid6630
22nd June 2013, 01:19
سلام خدمت مدیریت سایت

بی زحمت مقدار فایل zip را افزاریش دهید

الان خواستم پچ ای استار اپلود کنم نتونستم

ASHKAN-NO
22nd June 2013, 01:56
سلام خدمت مدیریت سایت

بی زحمت مقدار فایل zip را افزاریش دهید

الان خواستم پچ ای استار اپلود کنم نتونستم

درود
عزیز بنا به دلایلی حجم فایلهای اپلود شده را نمی شود
زیاد کرد
شما می توانید برای اپلود کردن فایلهابا حجم زیاد
انها را پارت بندی کنید تا مشکل حل شود
این کار را با نرم افزارWIN RARانجام دهید
موفق باشد

vahid6630
22nd June 2013, 01:57
[QUOTE=ashkan nozad;322394]
درود
عزیز بنا به دلایلی حجم فایلهای اپلود شده را نمی شود
زیاد کرد
شما می توانید برای اپلود کردن فایلهابا حجم زیاد
انها را پارت بندی کنید تا مشکل حل شود
این کار را با نرم افزارWIN RARانجام دهید
موفق باشد

حجمش 6.35 مگه چطوری بخش بندیش کنم

ASHKAN-NO
22nd June 2013, 02:10
1-روی فایلی که میخواهید بصورت چند قسمت تبدلیش کنید ، راست کلیک کنید و گزینه ی add to archive رو بزنید.
2-پنجره ای باز میشه با نام Archive name and parameters
3-در قسمت پایینی پنجره ، گزینه ی Compression method رو روی Best قرار بدید.
4-در همون قسمت باکس دیگری هست به نام Split to volumes , bytes که باید حجمی که میخواهید هر قسمت داشته باشه ، وارد کنید.
5-باید دقت کنید که حجم رو در این قسمت باید بر حسب بایت وارد کنید.
6-هر مگابایت 1024 کیلوبایت هست و هر کیلوبایت 1024 بایت هست.
7-سپس کلید OK رو بزنید تا برنامه شروع به تقسیم فایل شما در چند قست بکنه.

reza20onlin
30th July 2013, 05:57
سلام به همه مديران و کاربران دوست داشتنى کيانست بنده پيشنهاد دارم مباحث رسيوروماهواره به دليل اينکه مخاطبين زيادى دارد دراول فهرست قرار بگيرد تا امکان دسترسى به مطالب سريعتروبدون سردرگمى صورت بگيردالبته جسارت نشه نظر شخصيه اگر اين نظر مورد عنايت مديريت صلاح باشه يک نظرخواهى انجام بشه بعدأ درصورت موافقت اکثريت اجرا بشه/ باتشکر ازمديريت کل جناب آقاى کيانفر

M.Salehi
30th July 2013, 14:54
سلام:
ضمن تشكر از مديران سايت:
ادم نميتونه تو اين سايت نفس بكشه خيلي جالبه
حتي نميتوني پستهاي كه دادي رو ببيني بنده عضو
سايتهاي مختلف و حتي به عنوان مدير بخش؟؟ فعاليت
ميكنم پيشنهاد ميكنم خيلي سخت نگيريد...ممنون
سلام دوست عزیزم

ببینید تو همه سایتها بخش تعمییرات و تخصصی سایت مخصوص کاربران ویژه هست
اون قسمتهایی که شما فرمودید از جمله بخش تعمیرات موبایل و تعمییرات سخت افزاری ریسیور جزو بخشهای تخصصی هست
بخشهای عمومی و رایگان هم داریم که میشه توش راحت نفس کشید

موفق باشید

M.Salehi
30th July 2013, 15:05
سلام به همه مديران و کاربران دوست داشتنى کيانست بنده پيشنهاد دارم مباحث رسيوروماهواره به دليل اينکه مخاطبين زيادى دارد دراول فهرست قرار بگيرد تا امکان دسترسى به مطالب سريعتروبدون سردرگمى صورت بگيردالبته جسارت نشه نظر شخصيه اگر اين نظر مورد عنايت مديريت صلاح باشه يک نظرخواهى انجام بشه بعدأ درصورت موافقت اکثريت اجرا بشه/ باتشکر ازمديريت کل جناب آقاى کيانفر

سلام دوست عزیز آقا رضا

متشکریم از پیشنهاد جنابعالی ولی این بخشها رو نمیشه به قسمت اول انجمن منتقل کرد
بدلیل اینکه اولا پایه و اساس سایت بر تعمییرات تخصصی هست که به ترتیب بخشها چیده شده
دوم جابه جایی بخشها فعلا بدلیل حجم زیاد مطالب و فایلها ممکن نیست

بازهم از پیشنهاد شما متشکریم

reza20onlin
1st August 2013, 09:57
سلام متاسفانه خيلى ازقسمتهاى سايت رسيور مثل نکست وسوپر مکس يا لينکها دانلو د نميدن يا به سوالات پاسخ داده نميشه خلاصه داخل تايپيک که ميشى وقت تلف ميشه هيچى دانلود نميده اعصاب خورد کنيه لطفأ علت را جدى بررسى کنيد البته اين اتقادات رادر تايپيک مربوطه رسيور هم مطرح کرديم ولى رسيدگى نميشه ****

vahid6630
1st August 2013, 11:07
سلام متاسفانه خيلى ازقسمتهاى سايت رسيور مثل نکست وسوپر مکس يا لينکها دانلو د نميدن يا به سوالات پاسخ داده نميشه خلاصه داخل تايپيک که ميشى وقت تلف ميشه هيچى دانلود نميده اعصاب خورد کنيه لطفأ علت را جدى بررسى کنيد البته اين اتقادات رادر تايپيک مربوطه رسيور هم مطرح کرديم ولى رسيدگى نميشه ****

سلام دوست من

با تشکر از شما

بی زحمت لینک بدید اگر فایل ها را داریم توسط بنده و مدیران دیگر مجددا در سایت اپلود شود

ASHKAN-NO
1st August 2013, 13:06
درود
دوست عزیز لینکهایی در بخشها موجود هست که
تاریخ انها برای چند ماه پیش هست و احتمالا
لینک انها تغییر پیدا کرده
اگر هم پست جدیدی زده شده و فایل دانلود نمیشه
لطف کنید لینک را به ما ارسال کنید تا بررسی لازم انجام شود
شما بهتر هست به تاریخ پستها دقت کنید
مورد بعد مدیران ما در حد توان پاسخ گوی شما عزیزان
هستند مگر در مواردی که
سوال در محل نامناسب مطرح شده باشد که از دادن
پاسخ به کاربر معذوریم تا زمانی محل مناسب انتخاب شود
با تشکر از شما

rajeb khers
5th August 2013, 04:02
سلام و عرض ادب خدمت همه عزيزان زحمت كش سايت تخصصي و پربار كيانست

يه درخواست كوچيك دارم كه اگر امكانش هست قسمت آخرين ارسالي هاي سايت خودش خودكار بعد چند ثانيه آپديت كنهمرسي از لطفتون

M.Salehi
5th August 2013, 11:59
سلام و عرض ادب خدمت همه عزيزان زحمت كش سايت تخصصي و پربار كيانست

يه درخواست كوچيك دارم كه اگر امكانش هست قسمت آخرين ارسالي هاي سايت خودش خودكار بعد چند ثانيه آپديت كنهمرسي از لطفتون

ممنون دوست عزیز
این مورد رو حتما با جناب کیانفر در میون خواهیم گذاشت

متشکریم

vahid6630
19th August 2013, 12:02
با سلام خدمت دوستان

بی زحمت عناوین موجود در سایت از کاربر محروم تا مدیریت کل را در پایین سایت قرار دهید

ali-por-56
29th September 2013, 12:57
با عرض سلام خدمت تمام کیلنستیها و خسته نباشید خدمت مدیران....... انجانب پیشنهاد میکنم برای بهتر شدن سایت و بهتر پیدا کردن جستجو در سایت و بهتر راهنمایی کردن اساتید به همکاران و جلو گیری از ازدیاد زدن تایپیک سوال و جواب شماره ایسی و شایسی و موارد دیگر ....... درفایل درخواستی برای ...نقشه..... برای تعمیرات.... و تمام موارد ........فیلد های تعبیه شود که شماره مدل....شماره شاسی....ایسی سیستم....ایسی فلش.....ایسی رم ....ایسی تغذیه.... ورتبکال....ترانس های ....در موارد ....DVD.....حتی ...شماره اپتیک.... ایسی لودینگ.... گنجانده شود که موقع درخواست این فیلد ها پر شود ....که هم برای دیگران پیدا کردن اسان شود هم برای زاهنمایی اساتید بهتر بدانند چه دستگاهی هست و اگر یکی از شماره ها اشتباه بود از بقیه شماره ها می شود تشخیس داد این چه دستگاهی است..... اگر این پیشنهاد امگان پذیر بود لطفا اجرا نمایید با تقدیم احترام .......علی

M.Salehi
29th September 2013, 13:45
با سلام
جناب علی پور عزیز پیشنهاد خوبیست ولی
فایلها و نقشه های موجود رو نمیشه کاریش کرد و تمام اونها رو از اول ویرایش کرد
برای فعالیتهای بعدی هم باید بگم

متاسفانه کاربران عزیزمون همشون مصرف کننده هستند و تنها تعداد انگشت شماری زحمت میکشند و فایل یا نقشه داخل سایت آپلود میکنند!!!
بارها درخواست کردیم که دوستان برای پیشرفت و تعالی سایتمون هرچند وقت فایلی یا نقشه ای داشته باشند داخل سایت برای استفاده سایرین آپلود کنند ولی

متاسفانه

اکثرا بفکر دانلود و درست کردن آرشیو هستند اگه کمی فکر کنیم
خواهیم فهمید : اگه روزانه هر کاربر فقط یک فایل یا نقشه آپلود کنه دیگه هیچ کاربری مشکلی نخواهد داشت

بجز چند نفر مدیر و تعداد کمی کاربر همگی مصرف کننده هستند
حال ما بیاییم موارد ذکر شده توسط شما رو به کی ابلاغ کنیم ؟
گرچه نکات خوبی رو اشاره کردید

ولی این نیاز به همکاری همگانی و احساس مسئولیت تمامی عزیزان دارد

به امید آن روز موفق باشید

obatoo
3rd December 2013, 10:05
سلام به تمامی دوستان گرامی
آقای کیانفر عزیز جای دوربین های مدار بسته خالیه تو سایت هم تعمیر و هم آموزش

M.Salehi
3rd December 2013, 14:52
سلام به تمامی دوستان گرامی
آقای کیانفر عزیز جای دوربین های مدار بسته خالیه تو سایت هم تعمیر و هم آموزش

سلام
دوست عزیز obatoo انشالله در آینده نزدیک تعدادی بخش جدید
ایجاد خواهد شد و این مورد هم به سایت اضافه میشود

متشکریم

غلامرضاغلامی
4th December 2013, 00:26
باسلام چراموقعی که آدرس سایت عوض میشودهیچ پیامی به ایمیل من نمیاد تشکر

vahid6630
4th December 2013, 00:28

سلام دوست من

بهترین را دانلود ادرس یاب سایت است

ASHKAN-NO
4th December 2013, 00:32

درود
عزیز وارد کنترل پنل خود شوید و از انجا
گزینه ارسال ایمیل را فعال کنید
موفق باشید.

reza20onlin
4th December 2013, 20:42
سلام ،ضمن خسته نباشيد جناب مديريت سايت خواهشم اينه که درصورت امکان براى رسيور OSKAR تايپيک يا بخش مربوطه بزارين وبعضى از بخشها ى رسيورها که ناقص هست تکميل کنيد مثل بخش استارمکس که X20SUPER وX100SUPER پوشه مجزا نداره ، متشکرم خوشحال ميشم دربهبود سطح کيفى وتکامل سايت سهيم باشم .چون بهترين سايت تخصصى به عقيده بنده فقط کيانست هست .

KIAN FAR
7th December 2013, 02:22
سلام ،ضمن خسته نباشيد جناب مديريت سايت خواهشم اينه که درصورت امکان براى رسيور OSKAR تايپيک يا بخش مربوطه بزارين وبعضى از بخشها ى رسيورها که ناقص هست تکميل کنيد مثل بخش استارمکس که X20SUPER وX100SUPER پوشه مجزا نداره ، متشکرم خوشحال ميشم دربهبود سطح کيفى وتکامل سايت سهيم باشم .چون بهترين سايت تخصصى به عقيده بنده فقط کيانست هست .

سلام
عزیز بخش هایی که مورد نیاز است به هیات مدیره انتقال دهید تا بررسی و ایجاد گردند
با تشکر

mostafaazizi
8th December 2013, 00:05
سلام
لطفا تو سایت تایپک انواع GPSخودرویی و دستی .رهیاب -ردیاب مخفی نرم افزار وسخت افزار GPSایجاد نماییدتا دوستان اهل فن فایل-نقشه -آپدیت وغیره قرار بدن تا انحصار بودن این خدمات کمتر بشه
من خودم کمی فایل -نقشه -آموزش-نصب-ردیاب و رهیاب دارم میخام برای شروع در اختیار دوستان قرار بدم
با تشکر

M.Salehi
8th December 2013, 12:18
سلام
لطفا تو سایت تایپک انواع GPSخودرویی و دستی .رهیاب -ردیاب مخفی نرم افزار وسخت افزار GPSایجاد نماییدتا دوستان اهل فن فایل-نقشه -آپدیت وغیره قرار بدن تا انحصار بودن این خدمات کمتر بشه
من خودم کمی فایل -نقشه -آموزش-نصب-ردیاب و رهیاب دارم میخام برای شروع در اختیار دوستان قرار بدم
با تشکر
سلام

دوست عزیز پیشنهاد شما در بخش هیئت مدیره مطرح شد
انشالله این بخش به سایت اضافه خواهد شد

موفق باشید

gholam tv
29th December 2013, 08:42
باعرض سلام خدمت اساتيدومديران عزيز درتالارتلويزيونهاي سي آر تي بخش مربوط به ترانس هايولتاژکه ازقسمتهاي مهم تلويزيون است دردل بخش ديگرپنهان شده درصورت امکان سرفصلي جديدبراي اين قسمت بزنيدکه باورودبه تالاراين بخش قابل رويت باشد درود

saeed2448
29th December 2013, 16:20
باسلام-اگه امکان داره توبخش سخت افزاری وتعمیرات رسیوریه بخش به نام بردرسیورهااضافه کنیدتاعکس بزاریم تابقیه تعمیرکاران راهم ببینندوکمکی بهشون بشه-دررابطه بافایل فلش رسیورهای پرمصرف به نظرم ازرسیورهایی لیزر واسپارک که ازدورافتاده اند بهترنیست برن تو حروف الفبا وبه جاش مثلا رسیورایکلاس وغیره جایگزین بشه!!

شهریار
29th December 2013, 16:48
باسلام-اگه امکان داره توبخش سخت افزاری وتعمیرات رسیوریه بخش به نام بردرسیورهااضافه کنیدتاعکس بزاریم تابقیه تعمیرکاران راهم ببینندوکمکی بهشون بشه-دررابطه بافایل فلش رسیورهای پرمصرف به نظرم ازرسیورهایی لیزر واسپارک که ازدورافتاده اند بهترنیست برن تو حروف الفبا وبه جاش مثلا رسیورایکلاس وغیره جایگزین بشه!!

دوست عزیز سلام
بسته به نوع عکس های ارسالی،شما می توانید توی بخش مربوطه،تایپیکی باز کنید و عکس ها را آپلود نمایید
در مورد پیشنهاد دوم هم بایستی عرض شود به زودی تغییراتی در آن بخش و چند بخش دیگر داده خواهد شد

afshin44
30th December 2013, 23:36
خیلی ممنون:mad:

lightstar
7th January 2014, 00:10
تایپیکی یا پستی برای نرم افزارهای ایفون تو سایت هست؟؟؟

من میتونم تو قسمت بروز رسانی نرم افزارهای ایفون کمکتون کنم با تشکر

ASHKAN-NO
7th January 2014, 01:13
تایپیکی یا پستی برای نرم افزارهای ایفون تو سایت هست؟؟؟

من میتونم تو قسمت بروز رسانی نرم افزارهای ایفون کمکتون کنم با تشکر

درود
عزیز ممنونم از همکاری شما این هم بخش نرم افزار گوشیهای
ایفون خدمت شما
نرم افزار ها (مشترک بین آیفون و آیپادتاچ) (http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=1746)

NPS2014
7th January 2014, 16:46
با سلام خسته نباشید خدمت مدیران گرامی لطفا در صورت بروزرسانی سایت بخش جدا برای رسیور مدیا استار اتخاذ گردد با تشکر موفق باشید

M.Salehi
7th January 2014, 16:58
با سلام خسته نباشید خدمت مدیران گرامی لطفا در صورت بروزرسانی سایت بخش جدا برای رسیور مدیا استار اتخاذ گردد با تشکر موفق باشید

سلام
ضمن تشکر از پیشنهاد جنابعالی
همونظور که خودتون هم میدونید اخیرا ریسیورهای متعددی وارد بازار شده
و برای هرکدوم بخش جدا گانه درست کردن فعلا مقدور نیست
انشالله در آینده نزدیک در مورد این مسائل تصمیم گیری خواهد شد

موفق باشید

mohaddess
7th January 2014, 19:10
درود استادعزیز. این دوستمون راست میگه برای مدیا استار یه تایپیک جدا بذارید.حقیر تعصب خاصی برای این سایت قایلم وهرچه میدانم از اساتید این سایت یاد گرفته ام ویه خواهش ازمدیران سایت دارم وان اینگه به خواسته های کاربراشون بیشتر اهمیت بدن ویک کمی هم انتقاد پذیر باشند البته انتقادی که باعث پیشرفت سایت بشه.سپاسگزارم

M.Salehi
7th January 2014, 19:27
درود استادعزیز. این دوستمون راست میگه برای مدیا استار یه تایپیک جدا بذارید.حقیر تعصب خاصی برای این سایت قایلم وهرچه میدانم از اساتید این سایت یاد گرفته ام ویه خواهش ازمدیران سایت دارم وان اینگه به خواسته های کاربراشون بیشتر اهمیت بدن ویک کمی هم انتقاد پذیر باشند البته انتقادی که باعث پیشرفت سایت بشه.سپاسگزارم

سلام
جناب محدس این درخواست دوستمون پیشنهاد بود نه انتقاد
ماهم انتقاد پذیر هستیم و به درخواستهای کاربران حتی کاربران عادی احترام قائلیم

منتهی در پست قبلی عرض کردم
اگه بخوایم برای هرکدوم از برندهای تازه اومده به بازار بخش جدید درست کنیم کلی دردسر داره
درست کردن بخش بهمین سادگی هم نیست

انشالله فکری براش میکنیم

mohaddess
7th January 2014, 19:40
اقای صالحی عزیز.خداشاهد حقیر از ترس حذف شدن پست نمخواستم این پستو بزنم .بارها شده حقیر از وضیت سایت انتقاد کردم وپستم توسط ادیتور سایت حذف شده مونده بودم باکی درد دل کنم تا اینکه این پست پیش اومد.بیشترین ناراحتی بنده ازوضیت دانلود سایته بخدا بعضی فایلها را ازسایتهای دیگه دانلود میکنم مبادا مدیر این سایت ناراحت بشه.وقتی هم مطرح کردیم یا پستمون حذف شده یا گفتن دیگه نمیخواهیم درمورد این موضوع مطلبی نوشته بشه.تورا بخد یه فکری برای این موضوع بکنید.ممنونم ازسعه صدر حضرتعالی وسایر اساتید سایت.

ASHKAN-NO
7th January 2014, 19:50
درود
عزیز ما با دانلودهای کسی مشکلی نداریم
مگر اینکه کاربر هر روز 15 عدد دانلود خود را
انجام دهد ان وقت قضیه فرق می کنه
و ما هم بشدت برخورد می کنیم
ولی اگر شما یا دیگر کاربران در حد نیاز دانلود
داشته باشید نه من و نه هیچ مدیر دیگری
با شما کاری نداره
موفق باشید.

mohaddess
7th January 2014, 20:01
درود اقا اشکان بخدا شده حقیر 3دانلود کرده باشم/البته نه هرروز/وبرای چهارمی پیغام محدودیت دانلوددریافت کرده باشم.البته با دانلود منیجر وتنظیم روی یک سرور.وقتی هم دانلود منیجروغیر فعال میکنی فایلو گم میکنی یا درست دانلود نمیشه وزحمتت هدرمیشه ومجبوری دوباره دانلود کنی.خلاصه به مکافاتش نمی ارزه.ببخشید اگه زیاد اذییتتون کردم سپاس

ASHKAN-NO
7th January 2014, 20:08
البته به مورد خیلی خوبی اشاره کردید
جا داره من یک مورد را خدمت دوستان عرض کنم
کاربرانی که دانلود منیجر دارند و ان را غیر فعال می کنند
ولی باز هم با این حالت دانلود منیجر به کار خودش ادامه میده
گاها دیده شده حتی با غیر فعال بودن دانلود منیجر
و تنظیم ان یک فایل را تا سه یا چهار بار حساب می کنه
برای حل این مشکل به نظر بنده
دانلود منیجر به طور کامل یا حذف شود
یا تنظیمات را دوباره بررسی کنید
در کل به این صورت میشه که کاربر فکر می کنه
فقط یک فایل از سایت دانلود کرده ولی در اصل
4 یا 5 عدد فایل برداشت شده
به همین خاطر هم با محدودیت مواجه می شود

ASHKAN-NO
7th January 2014, 20:27
درود
جناب محمدمهدس (http://kiansat.kim/member.php?u=165415)
نمی خوام خیلی موضوع کش پیدا کنه ولی
یک مثال از صحبتهای بنده
شما دیروز یک فایل فلش رسیور دانلود کردید
این فایل برای شما 8 بار حساب شده
یعنی اینکه شما 8 عدد فایل دانلود کردی
به همین خاطر هست با مشکل مواجه می شوید
این هم عکس
79273

M.Salehi
7th January 2014, 21:23
اقای صالحی عزیز.خداشاهد حقیر از ترس حذف شدن پست نمخواستم این پستو بزنم .بارها شده حقیر از وضیت سایت انتقاد کردم وپستم توسط ادیتور سایت حذف شده مونده بودم باکی درد دل کنم تا اینکه این پست پیش اومد.بیشترین ناراحتی بنده ازوضیت دانلود سایته بخدا بعضی فایلها را ازسایتهای دیگه دانلود میکنم مبادا مدیر این سایت ناراحت بشه.وقتی هم مطرح کردیم یا پستمون حذف شده یا گفتن دیگه نمیخواهیم درمورد این موضوع مطلبی نوشته بشه.تورا بخد یه فکری برای این موضوع بکنید.ممنونم ازسعه صدر حضرتعالی وسایر اساتید سایت.

سلام

تشکر از پاسخ جناب اشکان عزیز

آقای مهدس ببینید ما پست هیچ کاربری رو بدونه دلیل حذف نمیکنیم حتی اگه انتقاد باشه

الان نزدیک چند هزار کاربر ویژه داریم که همه اونا همکار هستن و تعمیرکارن و از شرایط سایت رضایت کامل رو دارند
اگه شما هم بتونید موقع دانلود تنظیمات دانلود منیجر رو کنترل کنید و تعداد دانلود شما به اندازه نیاز روزانه باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

اگه تو تنظیم دانلود منیجر مشکل دارید لینک زیر رو مطالعه کنید

http://kiansat.kim/showthread.php?t=62864 (http://kiansat.kim/showthread.php?t=62864)

موفق باشید

mohaddess
7th January 2014, 23:00
درودی دوباره.استاد گرانقدر .فایل فلش نبود نرافزار همان رسیور بود که متاسفانه دانلود نشدوازسایت دیگه ای دانلود کردم.وقتی دانلود منیجر وغیرفعال میکنی فایل دانلود شده را نمیتونی به ارشیوت اضافه کنی که اگه دوباره احتیاج داشته باشی دم دستت باشه.

M.Salehi
7th January 2014, 23:11
درودی دوباره.استاد گرانقدر .فایل فلش نبود نرافزار همان رسیور بود که متاسفانه دانلود نشدوازسایت دیگه ای دانلود کردم.وقتی دانلود منیجر وغیرفعال میکنی فایل دانلود شده را نمیتونی به ارشیوت اضافه کنی که اگه دوباره احتیاج داشته باشی دم دستت باشه.

آقای مهدس عزیز

وقتی دانلود منیجر رو غیر فعال کنید
دانلود توسط مرورگر دانلود میشه و در زمان دانلود از شما میپرسه OPEN یا SAVE
اگه OPEN FILE رو انتخاب کنید فایل ذخیره نشده و فقط نمایش داده میشه اگه گزینه سوی رو انتخاب کنید محل ذخیره از شما پرسیده میشه
و بصورت پیش فرض داخل پوشه داکیومنت ذخیره میشه

و شما می تونید بعدا ازش استفاده کنید
امیدوارم مفید باشه

NPS2014
18th January 2014, 01:45
با سلام بنده یک عرض کوچک خدمت اساتید ومدیریت سایت دارم

با توجه خواهش می کنم از کسانی که مدیر هستند ودیگر ماهی یکبار هم به سایت سر نمیزنند پیگیری کنید و سمت آنهارا به کسانی دهید که روز شب دارند واقعا با جان دل کار می کنند وحق آنها ضایع نشود البته بنده کوچکتر ازآن هستم که بخواهم در مورد این گونه بحث ها نظر یا صحبت کنم ولی خداوکیلی نباید حق دیگران ضایع شود با تشکر از تمامی مدیران وکاربران زحمت کش بزرگ سایت کیانست ومدیر عزیز جناب کیانفر عزیز

ASHKAN-NO
18th January 2014, 02:34
درود
دوست عزیز لغو مدیریت مدیران کم فعالیت
که از دیروز شروع شده
ولی در مورد ارتقاء مدیریتی عرض کنم شاید یک مدیر
از صبح تا شب در سایت باشه ولی از هر 10 پست حتی یک
پست هم بدرد بخور نباشه نباید انتظار ارتقاء داشته باشه
هر یک از مدیران محترم که در سایت فعالیت می کنند
همه کارهای انها شبانه روزی تحت نظر هست و اگر
مدیریت ان شخص مورد تایید هیئت مدیره باشه
حتما ارتقاء داده می شود و نیازی به درخواست ارتقاء نداره
ضمنا
مدیر این نیست که فقط فایل اپلود کندیا جواب کاربر را بدهد
مدیر باید به همه موارد توجه کند
متاسفانه الان طوری شده که کاربر هر کجا دوست داره پست می زنه
و مدیر هم بدون کوچکترین توجه پاسخ کاربر را می دهد چرا که فقط به تعداد
پستهای خود فکر می کند و نظم سایت و بخش برای مدیر مهم نیست
متاسفانه این یکی از مواردی هست که بیشتر مدیران توجه نمی کنند
یا دوستانی هستند برای بالا بردن ارسالات فایلهای خراب
و تست نشده اپلود می کنند
و یا دوستانی هستند که می بینید من مدیر جواب یک کاربر را
در تاپیک می دهم بعد مدیر دیگر دقیقا همان پاسخ من را کپی می کند
و تحویل کاربر می دهد پس این دوستان انتظار ارتقاء نداشته باشند
همه این موارد توسط ما بررسی می شود بالا بردن تعداد پستها
یا حضور شبانه روزی یک مدیر
دلیل بر این نیست که حتما مدیر ارتقاء پیدا کند
وقتش که شد خود ما برای ارتقاء درجه مدیریتی اقدام خواهیم کرد
موفق باشید.

mohaddess
27th January 2014, 21:38
درود وخسته نباشید براساتید گرامی این سایت پر محتوا.حقیر مطلبی را میخواستم عرض کنم که قبل از بنده کاربران زیاده این پیشنهاد را داده بودند ولی هر دفعه به وقت دیگری موکول شده ودر اخر هم فراموش شده.اقای مدیرایا وقت ان نرسیده که یک خانه تکانی اساسی در سایت برای بیشتر شدن محتوای ان صورت بگیره وپستهایی که دیگه نیازی به اونها نیست یا اگر هم هست خیلی کمه مثلا بخش گوشی که بنده در مدت کوتاهی که عضو سایت شده ام خیلی کم پیش اومده که کسی مشکلی در مورد گوشی در این سایت مطرح کنه وجوابشو بگیره .مثال خود بنده یه مشکلی را دیروز در مورد یه گوشی مطرح کردم که جواب درست حسابی هم در موردش دریافت نکردم وعطایش را به لقایش بخشیدم .ایا خوب نبود بخش گوشی را نمیگم حذف بلکه کوتاه میکردید وبه جای ان به بخش رسیور اضافه وبعضی رسیور های جدید را از بخش رسیور های متفرقه خارج میکردید ویه بخش مجزا برای رسیور های جدید ایجاد میکردید مثل بقیه سایتها؟ونیروی سایت را به طرف مسایلی میبردید که مخاطبان زیادی را بخود اختصاص میدهد؟سپاسگزارم

reza20onlin
27th January 2014, 22:21
سلام دوستان واساتيدگرامى حقيرهم پيشنهادى درموردسايت ارائه دادم ولى جواب کلى نگرفتيم وفراموش شد.اگرعنايت بفرماييد اکثرارسالها راجب رسيور وتعميرات وکلأ به ماهواره مربوط ميشه خواهشم اينه که اگر دوستان مديران وکاربران بررسى و طبق نظرخواهى موافق باشند،بخش رسيورها وماهواره هابهقسمت اول سايت انتقال پيدا کند.البته درست که سايت ما يک سايت تخصصى هست وبه خيلى بخشها مربوط ميشود.ولى تقريبا 80 درصد به نظرمن به بخش رسيور،ماهواره وتعميرات اختصاص ميگيرد،اين نتيجه
منوطبه فعاليت وارساها وپستهاى کاربران ومديران که درسايت بوضوح ديده ميشود.لطفأ دوستان ومديران. جناب کيانفرهمه نظربدن،

saeed2448
27th January 2014, 23:42
من که تواین سایت باافرادی اشناشدم که اونهاراباهیچ چیزعوض نمیکنم-بخاطرمحبتشون وشخصیت شیرین ومهربانشون ومعرفتشون-شرط اول هرسایت موفق اخلاق خوب مدیران ان سایت هست نه این که ازطریق ابزاربه کاربرازوربگن!!!-این پست ومقامهامیان ومیرن اون چیزکه میمونه مهر ادمهاست که به دل میشینه
نردبان این جهان ماومنیست-عاقبت این نردبان بشکستنیست-لاجرم هرکس که بالاترنشست-استخوانش سخت ترخواهدشکست

NAZEM 92
28th January 2014, 03:25
با سلام جناب مهدس حق با شما هست مدیر بخش گوشی موبایل کم لطفی کردن به بخش رسیدگی نمی کنند در فکر مدیر
جدید هستیم

جناب رضا زیاد هم فرق نداره بخش رسیور در بالا باشه یا پایین ولی به خاطر برخی مسایل پایین باشه بهتره

جناب سعید اگه منظور شما این هست چت باکس برای شما بن شده کمی فکر کنید دلیل ان را متوجه می شوید
یک بار که بنده شما را بن کردم و دفعه دوم هم به خاطر موضوع دیگر جناب کیانفر چت باکس شما رامسدود کردن
اسم این هم زورگویی با ابزار مدیریت نیست ما اگر بخواهیم با برخی مسایل برخورد نکنیم سنگ روی سنگ بند نمی شود.

mohaddess
28th January 2014, 09:41
باسلا وعرض ادب خدمت ناظم سایت.ممنونم از توجه حضرتعالی.بخدا همه این جملات از سر دلسوزی برای سایت است که مخاطبان بیشتری برای سایت داشته باشیم .بنده فکرمیکنم وقت ان رسیده که یک تحول اساسی در سایت صورت بگیردوبخشهای از ان که قابل استفاده نیستندکم وبخشهای پرمخاطب اضافه شوند.سپاسگزارم

obatoo
28th January 2014, 09:55
باسلام به تك تك اساتيد عزيز و بامعرفت سايت كيانست
بنده هم با اين عزيزان موافقم البته نظر بنده اينكه بخش هارو يك خورده ويرايش كنيم مدلهاي جديد رسيور وارد بازار شده اونها رو اضافه كنيم مخصوصا بخش فايل فلش ما بخشي به نام فايل فلش رسيورهاي استار ايكس نداريم كه مدلها زيادي وارد بازار شده و كاربران سردرگم ميشم خواهشن بخشهارا يه خورده ويرايش كنيد.

mohaddess
30th January 2014, 01:26
باسلام وعرض ادب دوباره.امیدوارم بزودی شاهد اتفاق افتادن همه این پیشنهاد ها باشیم وفقط به دکمه تشکر ختم نشود.منتظر این اتفاقات خوب دراینده نزدیک میمانیم.سپاس

M.Salehi
30th January 2014, 11:30
با سلام

دوستان عزیز پیشنهاد شما
به اطلاع ادمین رسیده تصمیم گیرنده ایشون هستند خواهشا بحث رو کش ندید
اگه مشکل خاصی نباشی مطمئنا اقدام خواهد شد

موفق باشید

NPS2014
8th February 2014, 16:45
با سلام خسته نباشید خدمت مدیران وکاربران عزیز بزرگ کیانست
به نکته ای می خواهم عرض کنم که همه خانواده کیانست درآن سهیم هستیم
در چند وقت اخیر دیده شده که سایت مثل روز های قبلش بروز رسانی واطلاعاتش بروز نمیشه
همین جا خواهش می کنم از تمام مدیران بخش وکاربران عزیز دوباره همت به خرج دهند مثل رو زهای اول سایت را با مطالب خوبشون بروز کنند تا دوباره سایت مثل روز اول بشه وکسانی هم که از سایت دلخور هستند همینجا اعلام کنند تار سیدگی بشه الان هم کم کم داریم به سال جدید نزدیک میشیم وباید سایت مطالب بروز تری نسبت به اول داشته باشه بنده هم خودم را جزء کم کار این سایت می دانم وامیدوارم که بتوانم حد اقل به بخشی که بنده در آن فعالییت می کنم مطالب رو بروز کنم باتشکراز تمامی مسئولین زحمت کش سایت کیانست

MOEIN1366
8th February 2014, 19:20
من هم با دوستمون موافق هستم .....

sadegh.cold
8th February 2014, 19:45
درود خدمت اساتید..

بنده یه گله کوچیک دارم خودتون ببینید حق ندارم دلخور شم؟؟

هر چند زیاد مهم نیست ولی من داشتم به سایت خدمت میکردم و بعضی از کاربران دوست داشتن کار منو..

تاپیک اعلام برنامه شبکه های فارسی (http://kiansat.kim/showthread.php?t=71619&page=57)

#569 (http://kiansat.kim/showthread.php?t=71619&p=378504&viewfull=1#post378504)

tohidrz
14th February 2014, 20:55
از مدیریت محترم سایت درخواست دارم به قسمت جستجوگر سایت رسیدگی شود اصلا به درد بخور نیست فقط در هر جستجو فرکانسها و شرینگها را به صورت تکراری برای جستجو های متفاوت پیدا می کند.لطفا رسیدگی فرمایید.

ASHKAN-NO
14th February 2014, 21:15
از مدیریت محترم سایت درخواست دارم به قسمت جستجوگر سایت رسیدگی شود اصلا به درد بخور نیست فقط در هر جستجو فرکانسها و شرینگها را به صورت تکراری برای جستجو های متفاوت پیدا می کند.لطفا رسیدگی فرمایید.

درود
عزیز بله این مشکل متاسفانه خیلی وقته هست
شما می توانید از گوگل برای سرچ استفاده کنید
به این صورت تایپ کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود
.kiansat14
بعد از 14 یک نقطه قرار دهید بعد از نقطه هر چیزی را
می خواهید جستجو کنید وارد کنید
خیلی هم عالی جواب میده

ers electronics
16th March 2014, 15:31
در صفحه اصلی انجمن کلمه GRUNDIG (در بخش تعمیر CRT)که کلمه آلمانی است نوشته شده GRONDIC لطفا تصحیح نمایید

ahad12
11th April 2014, 21:59
دوستان من یه انتقاد دارم اینکه در بخش تعمیرات ریسیور متفرقه چرا دوستان کوتاهی میکنن ومشکلات کاربران رو حل نمیکنن.چندین روز هست که مشکلم رو تو تاپیک گفتم ولی کسی جواب نمیده . لطف کنید رسیدگی کنید.باسپاس

ASHKAN-NO
11th April 2014, 22:07
دوستان من یه انتقاد دارم اینکه در بخش تعمیرات ریسیور متفرقه چرا دوستان کوتاهی میکنن ومشکلات کاربران رو حل نمیکنن.چندین روز هست که مشکلم رو تو تاپیک گفتم ولی کسی جواب نمیده . لطف کنید رسیدگی کنید.باسپاس

درود
عزیز دل این که ناراحتی نداره لینک را بفرمایید تا بررسی کنم
تعداد سوالات و کاربران زیاده احتمالا پست شما را کسی
ندیده
لینک را قرار دهید .

ahad12
13th April 2014, 19:29
http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=790

ASHKAN-NO
13th April 2014, 19:37
http://kiansat.kim/forumdisplay.php?f=790

اولا سلام شما هم خسته نباشید