ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک تشکر از زحمت کشان کیانست

M.Salehi
22nd May 2013, 21:30
خواستم با زدن این تاپیک
درسته نمیشه گوشه ای از زحمات عزیزان رو جبران کرد ولی مناسبتی که در پیش داریم فرصت خوبی بود تا

از جناب کیانفر عزیز که سکان دار این مجموعه هستند
از تمامی عزیزان که نمیخوام اسم همه رو ببرم که صبح تا شب زحمت میکشند و به راهنمایی و حل مشکل کاربران می پردازند
و دوستانی که بقول معروف پشت پرده هستند و شاید اسمشون کم دیده بشه ولی در ایجاد نظم و انضباط انجمن تلاش می کنند تقدیر و تشکر میکنم
امیدوارم روز تولد حضرت علی علیه السلام که روز پدر نام گزاری شده مبارک همگی عزیزان باشه

انشالله بتونیم کادر مدیریتی کیانست و بنده حقیر سالیان دراز در خدمت همگی باشیم

69751

موفق و موید باشید

TuneUp_Vahab
22nd May 2013, 21:37
با سلام :

بنده نیز از همه عزیزان تشکر نموده و روز پدر را تبریک عرض میکنم ، پدران گرامی روزتان مبارک .

3400
22nd May 2013, 21:42
بنده نیز از همه عزیزان تشکر نموده و روز پدر را به همه

بروبچه های کیانست تبریک می گم

با من باشی دوست دارم/ تنها باشی دوست دارم

امروز روز میلادته / هرجا باشی دوست دارم

ASHKAN-NO
22nd May 2013, 21:45
من هم این روز را خدمت همه همکاران و دوستان عزیز
بخصوص دوست خوبم جناب صالحی تبریک عرض کنم
و از زحمات شبانه روزی ایشون تقدیر و تشکر کنم
موفق باشید.

KAZEM RASHIDI
22nd May 2013, 21:52
سلام من هم ضمن تشكر از همه مسئولان زحمت كش سايت كه شبانه روزتلاش ميكنند ووقت با ارزش خود را صرف آموزش وراهنمائي مي كنند تا همكارن راحت تر به نتيجه برسند اين روز عزيز را به همه مردان كيانست تبريك مي گويم

ramin4942
22nd May 2013, 22:03
از همگی دوستان و عزیزان و مدیریت محترم سایت که با علاقه و صمیمیت در جهت مرتفع نمودن مشکلات کاربران در تلاشند , کمال تشکر و قدردانی را دارم .

kami 2015
22nd May 2013, 22:17
بنده نیز از همه عزیزان تشکر نموده و روز)))))) پدر(((((( را به همه

بروبچه های کیانست تبریک می گم

starsat_110
22nd May 2013, 23:34
بنده نیز از همه دوستان زحمتکش و مدیریت کل سایت تقدیر و تشکر میکنم
روزپدر مبارک...

xwhoogleee
22nd May 2013, 23:47
​روز پدر و رادمردی بر پهلوان مردان کیانست میمون و خجسته باد -------------------------تشکر کمترین چیزی است که از جناب کیانفر و دیگر دوستان و متخصصین سایت میتوان انجام داد ​دست علی همراهتان ای سختکوشان عرصه الکترونیک

KIAN FAR
23rd May 2013, 00:46
سلام گرم به تمامی دوستان عزیز کیان ست

جا داره بنده هم به نوبه خودم از جناب صالحی عزیز که زحمت ایجاد این تاپیک را کشیدند و شبانه روز وقت خودشون رو صرف سایت و کاربران عزیز میکنند
و همچنین از تک تک مدیران محترم کمال تشکر و قدر دانی را بنمایم و روز میلاد حضرت علی (ع) که روز پدر نام گذاری شده به تمامی
دلاور مردان تبریک عرض مینمایم
روزتان مبارک باد

evance
23rd May 2013, 01:40
سلام
تشکراز همه عزیزان زحمتکش و تبریک روز پدر خدمت پدران گرانقدر..

ناظم سایت
23rd May 2013, 11:35
سلام
منم از زحمات فراوان جناب کیانفر
معاونت /کنترل سایت/ناظم /وتمامی مدیران زحمت کش سایت تقدیر و تشکر میکنم
روز پدر رو به همگی عزیزان تبریک میگم

69784

FARASSO
23rd May 2013, 11:47
ای تکیه گاه محکم من، ای پدر جان

ای ابر بارنده ی مهر و لطف و احسان

ای نام زیبایت همیشه اعتبارم

خدمت به تو در همه حال، هست افتخارم

69785

از زحمات تمام کادر مدیریتی کیانست کمال تشکر رو دارم انشالله پایدار باشید
اگه خداوند متعال امر بده و سعادتی باشه انشالله به دیدار یکایک عزیزان مفتخر خواهم شد و از نزدیک با شما آشنا می شوم

سربلند و پیروز باشید

sajadnasirpor
23rd May 2013, 11:51
سلام بنده نیز این روز بزرگ رو به همه تبریک میگم و جا دارد از همه اساتید بزرگ کیانست تشکر کنم و خوشحال هستم که در جمع اساتید بزرگ هستم و برای من کیانست یه زندگی شده است

obatoo
23rd May 2013, 11:54
کیـــــــــــــــــــــان ست تکی محشره بخدا

abady
23rd May 2013, 15:52
تقديم به همه پدران

69791

منصور
23rd May 2013, 18:16
به دنبال قشنگ ترین واژه ها و کلمات میگردم
اما هیچ کلمه و واژه ای نمیتواند عظمت حضور تو را در زندگی من وصف کند
فقط میگویم ” دوستت دارم پدر ” روزت مبارک

Mortal Kombat
23rd May 2013, 18:27
درود

من نیز از همه بابت زحماتی که می کشن تشکر می کنم .

اصغر ب
23rd May 2013, 19:00
باسلام خدمت دوستان و زحمت کشان کیانست من این روز رو به تمام پدران ایران زمین تبریک می گویم وامیدوارم در کنار شما عزیزان کیانستی روزهای خوبی داشته باشیم

asadi1356
2nd May 2014, 23:49
باسپاس وتشکر از تمامی استادان و مدیران محترم سایت پرمحتوای کیانست
زحماتی که شما عزیزان برای کاربران سایت میکشید کمتر از کار یک معلم نیست

روز معلم برتمامی معلمان وشما استادان مبارک باد

MAHMOUD1357
3rd May 2014, 00:56
منم عرض سلام وخسته نباشید میگم خدمت اساتید بزرگوار کیان ست .تقدیر وتشکر بابت حشرونشراطلاعات وراهنمایی اساتید دارم امیدوارم سال های سال درکنار کانون گرم خانواده زندگی کنید وهمیشه سالم وتندرست باشید .روزمعلم رو به همه اساتید تبریک میگم ودست بوس اساتید گرامی هستم .روزپدرهم پیشاپیش برتمامی پدران گرامی باد
پدرم : منی که پدر شده ام می دانم چه رنجهایی برای من کشیدی. من می دانم که با چه سختی هایی نیازهای من را بر طرف کردی ، پدرم قسم به تمام روزهای سرد و گرم که برایم زحمت کشیدی دوستت دارم و خیالت برایم تکیه گاه است … روزت مبارک . https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWDk7q1P0GXya0t7h8Ltlox9Cf_TtD0 LSUEb2VSASWCKJArFIuGghttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDYKXn5BY107kODj4FdlkE-JNDTM_3-9hgO4540qn58K3ukyDY