توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل باد هیتر GORDAK952
karim_9
4th April 2013, 14:07
درود بنده هیتر GORDAK952دارم یک دفعه هیتر باد ان از کار افتاد پشتشو باز کردم دیدم دو عدد مقاومت 4وات سیاه شده مقدارش مشخص نیست لوکیش مقاومت های سوختهR39 /R40 از همکاران عزیز تقاضای در خواست نقش این مدل را دارم اگه کسی از دوستان داره لطف کنه ممنون میشم در ضمن وقتی کلید هیتر را روشن میکنم صدای وزوز ایجاد میشه المنت هم سرخ میشه ولی باد نمیده
ASHKAN-NO
4th April 2013, 18:10
درود بنده هیتر GORDAK952دارم یک دفعه هیتر باد ان از کار افتاد پشتشو باز کردم دیدم دو عدد مقاومت 4وات سیاه شده مقدارش مشخص نیست لوکیش مقاومت های سوختهR39 /R40 از همکاران عزیز تقاضای در خواست نقش این مدل را دارم اگه کسی از دوستان داره لطف کنه ممنون میشم در ضمن وقتی کلید هیتر را روشن میکنم صدای وزوز ایجاد میشه المنت هم سرخ میشه ولی باد نمیده
درود
جناب کریم این دو مقاومت که کنار هم هستند اگر اشتباه نکنم
هر دو 18K هستند
karim_9
5th April 2013, 13:44
درود
اقا اشکان رقم اول اخر مقاومت سوخته مشخصه رقم وسط معلوم نیست رقم اول قهوای رقم اخر قهوه ای با این حساب رقم وسط خاکستری باشه میشه 180 اهم الان هم قطعه با لوکشنt8 که شبیح ترانزیستور هست سه پایه داره بااین مشخصاتmac97a8 بغل t8 دیود شیشه ابی رنگ با لوکشنd3 شارت شده اگه نقشه هیتر مورد نظر را در اختیار دارین لینک شو قرار بدین GORDAK952 دیود ابی رنگ DB3 /C502
ASHKAN-NO
5th April 2013, 15:31
درود
جناب کریم این عکس هیتر من هست اگر که اگر که با هیتر شما همخوانی دارد
من دستگاه خودم را باز کنم شماره قطعات را اعلام کنم
موفق باشید
karim_9
5th April 2013, 16:08
اقا اشکان سلام اره خودشه اقا اشکان لطف کنید توضیح بدید قطعه D3و T8 چی هستند در بازار پیدا میشه ؟
ASHKAN-NO
5th April 2013, 17:28
اقا اشکان سلام اره خودشه اقا اشکان لطف کنید توضیح بدید قطعه D3و T8 چی هستند در بازار پیدا میشه ؟
درود
جناب کریم T8 یک تریاک هست به شماره MAC97A8 که به جای ان از BT/7a می توانید استفاده کنید
D3 هم یک دیاگ هست به شماره DB3 که خراب شدن خیلی بعید هست
ASHKAN-NO
5th April 2013, 18:11
درود
این عکسها را برای استفاده همکاران قرار دادم برای تشخیص رنگ
مقاومتهای سوخته در هیتر
Gordak 952
موفق باشید
karim_9
5th April 2013, 19:16
اقا اشکان سلام بی نهایت سپاس گزارم خیلی لطف کردید
karim_9
7th April 2013, 14:27
بادرود دیگر
قطعات زیر را عوض کردم مشکل حل نشد
R39 /40
D3
T8 / T4 /T2 /T1
هیچ فرقی نکرد درضمن هویه کار مینه مشکل نداره هوای گرم کار نمیکنه با زدن کلید هوای گرم المنت سرخ میشخه نماییشگر هم سالمه از باد خبری نیست با زدن کلید هوای گرم صدای وزوز شدید بگوش میره سه
ASHKAN-NO
7th April 2013, 15:32
بادرود دیگر
R39 /40
D3
T8 / T4 /T2 /T1
هیچ فرقی نکرد درضمن هویه کار مینه مشکل نداره هوای گرم کار نمیکنه با زدن کلید هوای گرم المنت سرخ میشخه نماییشگر هم سالمه از باد خبری نیست با زدن کلید هوای گرم صدای وزوز شدید بگوش میره سه
درود
جناب کریم در ابتدا ولتاژ ورودی پمپ را بررسی کنید اگر که ولتاژ داشتید پمپ خراب
هست اگر هم ولتاژ نبود مسیر را بررسی کنید
karim_9
8th April 2013, 07:37
اقا اشکان سلام ولتاژ پمپ چقدر باید باشه
M.Salehi
8th April 2013, 09:59
بادرود دیگر
R39 /40
D3
T8 / T4 /T2 /T1
سلام
اقا کریم از اونجایی که گفتید وقتی کلید هوای گرم رو میزنم صدای وز وز شدید میاد
به احتمال زیاد پمپ هوا خراب شده
موفق باشید
ASHKAN-NO
8th April 2013, 16:42
درود
جناب کریم هیتر را متاسفانه بستم اگه لازم داشتید اعلام کنید
تا دوباره باز کنم
در مورد ولتاژ هم یا 220 ولت باید باشه و یا 110 ضمنا تریاک T8 و T1
را هم حتما تست و تعویض کنید مربوط به پمپ هست
karim_9
9th April 2013, 00:29
اقا اشکان سلام
اگه این لطف را بکنید خیلی ممنون میشم لطف کنید در هردو حالت باد سرد و گرم را بنویسید
27th May 2013, 16:09
دوستان تو عکس بالا که قرار دادید اهم مقاومت r39 r 40 چند میباشد
roseamir
21st June 2013, 02:31
دوست عزیز اول پمپ باد را مستقیم به برق وصل کن ببین باد داره یا نه اگه داشت مشکل از برده ولی اگه نداشت پمپ را از دستگاه جدا کن هر دوطرف پمپ چهار تا پیچ است باز کن و 4 تا پیچ زیر پمپ هست اونها را باز کن با پیچ گوشتی آهمن دور سیم پیچ را یه تکانی بده بعد در همین وضعیت دوباره بزن به برق ببین کار میکنه یا نه اگه کار نکرد بوبین پمپ سوخته باید یا پمپ عوض کنی یا دوباره سیم پیچی کنی
مجتبی1820
28th August 2013, 19:19
سلام خدمت دوست عزیزم
من دو عدد هویه هوای گرم مدل YAXON دارم که هردو خراب شدن هردو مدل هویه انها سالم است و تولید باد هم داریم منتها وقتی که با ان ها کار می کردم در حین کار المنت سوزاندن المنتو که تعویض کردم المنتهای جدید به شدت داغ می شوند و باید دستگاه رو خاموش کنی و گرنه می سوزند المنتها سالم و 220 ولت برق دارن فقط سنسور نمی دونم چه طوری باید باشه ولتاژش و دما به شدت بالا میره لطفا کمک مرغون بفرمایید
hadi7554
6th March 2014, 20:42
با سلام به دوستان هیتر مدل Gordak 952خریداری کردم که مقاومت های 18کیلو اهمش سوخته ویک سوکتش بیرون ومشکلی که داره هوای گرمش به اندازه کافی گرم نیکنه وال سی دی مربوطه نیز نمایش نمیده (ال سی دی اول ) از دوستان تقا ضای راهنمایی دارم.8185881858
ASHKAN-NO
6th March 2014, 21:10
درود
عزیز ابتدا بررسی کنید ببینید رگلاتورها ولتاژ
5 ولت را دارند یا خیر؟
اگر داشتند این ولتاژ را روی برد پنل بررسی کنید
samizbaz
18th June 2015, 17:39
با سلام خدمت اساتید
بنده داخل یک تایپیک دیگر مشکلم رو نوشتم الان اینجا مشکل من با این دوستمون انگار یکی هست
من هم همین دو مقاومت سوختن
پیدا نمیکنم اینجا چیزی دیگری جاشون بذاریم با بالاتر یا پایین کردن مشکل پیش میاد
در صورت سوختن اینها آسیب به جای دیگری وارد میشه یا نه
ASHKAN-NO
18th June 2015, 18:28
درود
اگر ان دو مقاومت سوخته باید
18 کیلو اهم جایگزین کنید
بالا یا پایین بردن مقدار انها هم
حتما مشکلاتی را پیش می اورد
این دو مقاومت هم برای قسمت پمپ باد هست
ali969
16th October 2018, 03:08
با سلام م خسته نباشید عکس از مدار پشت گورداگ 852 که جلوش نوشته 952 دارید من دادم بیرون حسابی خرابش کردن از حالت قبلی در اومده باتشکر
Behi0021
3rd August 2019, 02:45
بنده یه هیتر هویه کرداگ مدل952aدارم نمایشگر نداره خیلیم خوب کار میکرد الان چند وقته پمش باد کمی میده المنت دسته و هویه گرم میشن فقط قدرت باد به یک چهارم رسیده ولتاژ روی سوکت پمپم چک کردم از 80تا210با پتانسیومتر میاد بالا ولی باز قدرت نداره واشراشم همه سالمه توروخدا یکی راهنمایی کنه پول پمپ نو ندارم الان😢😢
ASALAK
3rd August 2019, 17:30
دوست عزیز
اگه ولتاژ تا حد بیان شده میاد : برد مشکل نداره
خود پمپ مشکل داره
من باز نکردم .ولی اگه میتونید پمپ رو بازش کنید .مشکل رو پیدا میکنید
اگه باز کردید از قعات داخل (دربش رو باز کنید) عکس بزارید ببینمیم چطوریه وچه میشه کرد؟
Behi0021
15th September 2019, 23:07
دوست عزیز
اگه ولتاژ تا حد بیان شده میاد : برد مشکل نداره
خود پمپ مشکل داره
من باز نکردم .ولی اگه میتونید پمپ رو بازش کنید .مشکل رو پیدا میکنید
اگه باز کردید از قعات داخل (دربش رو باز کنید) عکس بزارید ببینمیم چطوریه وچه میشه کرد؟
سلام پمپ باز کردم دو تا سیم پیج داره اطرافش که سالم بود وسطشم یه هسته اهنربای هست واشراشم سالمه ولی قدرت باد کمه ایا به امپر ربطی داره چون یه مقاومت اجری قبل سوکت تغذیه پمپ هست، بنظرت مستقیم بزنم به برق 220
ASALAK
16th September 2019, 17:23
دوست عزیز
قرار بود عکس بزارید
این مشکل برامن یبار پیش اومد
داخل شیلنگ هیتر به دسته هیتر 5 تاسیم هستش
ممکنه پیچیده شده باشند وجلوی باد رو بگیرند (مال من مشکلش همین بود)
واگه از داخل جعبه به قسمت خروجی سیم نگاه کنید
جایی که سیمها وارد سوراخ شده اند(قسمت داخل جعبه ) باید با چسب حرارتی ببندید(اب بندی کنید)
تا هوای پمپ به درون دستگاه برگشت نکنه
مورد دیگه اینگه واسه قوی تر شدن فشار باد میتونید
سیم ارت رو در بیارید (فضا بیشتر واسه عبور هوا باز میشه(البته درست نیست)
ومورد اخر شیلنگ سر پمپ به سمت خروجی رو دربیارید ببینید اصلا هوا ازاد میاد؟
واخرین راهکار تعویض پمپ با نوع منه مشابه یا پمپ اکواریوم هستش
Behi0021
27th September 2019, 21:55
دوست عزیز
قرار بود عکس بزارید
این مشکل برامن یبار پیش اومد
داخل شیلنگ هیتر به دسته هیتر 5 تاسیم هستش
ممکنه پیچیده شده باشند وجلوی باد رو بگیرند (مال من مشکلش همین بود)
واگه از داخل جعبه به قسمت خروجی سیم نگاه کنید
جایی که سیمها وارد سوراخ شده اند(قسمت داخل جعبه ) باید با چسب حرارتی ببندید(اب بندی کنید)
تا هوای پمپ به درون دستگاه برگشت نکنه
مورد دیگه اینگه واسه قوی تر شدن فشار باد میتونید
سیم ارت رو در بیارید (فضا بیشتر واسه عبور هوا باز میشه(البته درست نیست)
ومورد اخر شیلنگ سر پمپ به سمت خروجی رو دربیارید ببینید اصلا هوا ازاد میاد؟
واخرین راهکار تعویض پمپ با نوع منه مشابه یا پمپ اکواریوم هستش
داداش داخل شلنگ اوکی هست اصلا از خروجی پمپ باد ضعیفی میاد اب بندیشم درسته یه پمپ اکواریومم دهشتم یک دهم هوا تواید نمیکنه فشارش افتضاح هست ایا امپر بیشتری باید به پمپ برسه گیچم کرده
ASALAK
30th September 2019, 13:58
پمپ اکواریم رو مستقیم به برق شهر بزن ببین بادش مناسبه ؟
اگه نبود پمپهای مختلفی از اکواریوم با قدرتهای مختلف هستش تحقیق کنید وتست کنید
تذکر: البته در وحله اول اگه میتونی وپمپ خودش رو تهیه کن
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.