PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خروج خود به خودی از اکانت کاربری+کار نکردن کلید ENTER

aidin.r.o
22nd June 2013, 00:38
با سلام . یه چند ماهی هست که وقتی وارد سایت میشم بعد دیدن اولین صفحه و یا زدن دکمه تشکر روی هر پستی سایت مجددا از من یوزر و پسورد برای ورود میخواد و انگار مدام من دارم خودبه خود از اکانتم خارج میشم . این مشکل رو من روی یکی از کامپیوتر هام دارم ولی با دیگری این مشکل کمتره و گاها پیش میاد . مشکل دومی که تازه باهاش مواجه شدم کار نکردن کلید اینتر هست ! اگه دقت کرده باشین توی همه پستها مثل همین یکی متن پشت سر هم نوشته شده و اصلا نمیشه با زدن کلید اینتر به اول خط بعد رفته و ادامه رو از اونجا نوشت . این رو من روی همه کامپیوترهام دارم .لطفا من رو راهنمایی کنید .

M.Salehi
22nd June 2013, 20:08
با سلام . یه چند ماهی هست که وقتی وارد سایت میشم بعد دیدن اولین صفحه و یا زدن دکمه تشکر روی هر پستی سایت مجددا از من یوزر و پسورد برای ورود میخواد و انگار مدام من دارم خودبه خود از اکانتم خارج میشم . این مشکل رو من روی یکی از کامپیوتر هام دارم ولی با دیگری این مشکل کمتره و گاها پیش میاد . مشکل دومی که تازه باهاش مواجه شدم کار نکردن کلید اینتر هست ! اگه دقت کرده باشین توی همه پستها مثل همین یکی متن پشت سر هم نوشته شده و اصلا نمیشه با زدن کلید اینتر به اول خط بعد رفته و ادامه رو از اونجا نوشت . این رو من روی همه کامپیوترهام دارم .لطفا من رو راهنمایی کنید .

سلام دوست عزیز
شما جدیترین ورژن فایر فکس رو نصب کنید
این مرورگر در بین مرورگرها سازگار ترین مرورگر با انجمن هست

نتیجه رو اطلاع دهید

KIAN FAR
22nd June 2013, 21:51

تنظیمان کوکی مرورگر شما بهم ریخته باید انرا در حالت دیفالت و یا ذخیره کوکی قرار دهید/..

ASHKAN-NO
22nd June 2013, 22:48
درود
عزیز من هم زمانی با مرورگر internet explorer داشتم که بعد از استفاده
از موزیلا مشکلم رفع شد
در ضمن مرورگر خود را ریست کرده و کوکی ها هم حتما پاک شوند
موفق باشید.