ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک . کار نکردن صفحه لمسی samsung galaxy gt-s6102

hassan & mojtaba
5th July 2013, 16:12
با سلام

من از اینترنت یه سری کد مخفی مخصوص سامسونگ (آندروید) گرفتم که یکیشون به اسم (تست ورژن صفحه ی لمسی) امتحان کردم،بعدش نوشت (don't turn off mobile) بعد از 15 ثانیه صفحه قفل شد،بعد روشنش کردم دیگه صفحه لمسیش کار نکرد،بعدش دادم فلش زدن بازم کار نکرد. شما میتونین منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

ASHKAN-NO
5th July 2013, 17:00
با سلام

من از اینترنت یه سری کد مخفی مخصوص سامسونگ (آندروید) گرفتم که یکیشون به اسم (تست ورژن صفحه ی لمسی) امتحان کردم،بعدش نوشت (don't turn off mobile) بعد از 15 ثانیه صفحه قفل شد،بعد روشنش کردم دیگه صفحه لمسیش کار نکرد،بعدش دادم فلش زدن بازم کار نکرد. شما میتونین منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟

درود
عزیز این مشکل به احتمال زیاد از خود تاچ می باشد
این نظر من بود منتظر راهنمایی مدیر این
بخش هم باشید.

hassan & mojtaba
6th July 2013, 23:17
دستت درد نکه

ASHKAN-NO
7th July 2013, 01:55
دستت درد نکه

درود
خواهش می کنم عزیز کاری نبود
مشکل به کجا رسید بررسی کرده اید؟؟؟
نتیجه را هم اعلام کنید
با تشکر.

hassan & mojtaba
11th July 2013, 23:40
سلام مشکل از تاچ هم نبود :confused:

ali_mobil2
14th August 2013, 00:37
با سلام من از اینترنت یه سری کد مخفی مخصوص سامسونگ (آندروید) گرفتم که یکیشون به اسم (تست ورژن صفحه ی لمسی) امتحان کردم،بعدش نوشت (don't turn off mobile) بعد از 15 ثانیه صفحه قفل شد،بعد روشنش کردم دیگه صفحه لمسیش کار نکرد،بعدش دادم فلش زدن بازم کار نکرد. شما میتونین منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام میشه کدی رو که استفاده کردین در انجمن ذکر کنید؟ ممنون