PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گاز نخوردن پراید زیمنس بعد از تعویض سیم کشی

hadi_rc51
16th July 2013, 17:39
سلام.یک پراید زیمنس 84 هست که کلا ماشین سوخته بوده رفته سیم کشی عوض کرده + بقیه کارها .الان ماشین دور موتورش 1500 تا 2000 بیشتر بالا نمیاد هرچی گاز بدی فرقی نداره.خیلی هم بد روشن میشه.کارهای انجام شده:
1.بستن ایسیو رو تستر که همه چی درست بود
2.عوض کردن سنسور دریچه گاز و استپر تستی
3.تست بوق بین پینهای ایسیو تا استپر و سنسور دریچه گاز
4.بازدید تایم
5.بازدید سورنهای انژکتور + سیستم جرقه
6.کمپرس سیلندر ها گرفته شده
7.فقط سنسور اکسیژن خطای هیتر میده که یه سیمش از سنسور قطعه

وقتی که روشن میکنم و گاز میدم دور موتور میاد 1500 به بالا تا 2000 چراغ چک چشمک میزنه و چراغ امپر اب هم روشن میشه

نمیدونم چه سرریه چند وقته کارای اینجوری به من میخوره :confused:
لطفا راهنمایی کنید

islamnik
16th July 2013, 17:56
سلام.یک پراید زیمنس 84 هست که کلا ماشین سوخته بوده رفته سیم کشی عوض کرده + بقیه کارها .الان ماشین دور موتورش 1500 تا 2000 بیشتر بالا نمیاد هرچی گاز بدی فرقی نداره.خیلی هم بد روشن میشه.کارهای انجام شده:
4.بازدید تایم

وقتی که روشن میکنم و گاز میدم دور موتور میاد 1500 به بالا تا 2000 چراغ چک چشمک میزنه و چراغ امپر اب هم روشن میشه

لطفا راهنمایی کنید

با سلام
دوست عزیز خودرو در حالت درجا خوب کار میکنه یعنی اینکه تک کار نمیکنه و نسبت به سنسور دمای آب حساس باش و خروجی اگزوز رو باز دید کن گاها میبینی کاتالیست خرابه خفه میکنه.در ضمن احتمال اینکه سیمکشی سوزنها درست نباشه یا سنسور دور موتور.فشار پمپ بنزین یادت نره.مرسی فقط نتیجه رو اعلام کنین.

احمد برقکار
16th July 2013, 18:01
ایسیو رو با دستگاه فلش کن حتمان سنسور اکسیژن رو در بیار بعد ماشین رو روشن کن ببین خوب گاز میخوره منظورم کاتالیست کیپ نشده اگه گاز نخورد فقط برو سراغ مشکل سنسور اکسیژن تعویض کن

hadi_rc51
16th July 2013, 18:08
با سلام
دوست عزیز خودرو در حالت درجا خوب کار میکنه یعنی اینکه تک کار نمیکنه و نسبت به سنسور دمای آب حساس باش و خروجی اگزوز رو باز دید کن گاها میبینی کاتالیست خرابه خفه میکنه.در ضمن احتمال اینکه سیمکشی سوزنها درست نباشه یا سنسور دور موتور.فشار پمپ بنزین یادت نره.مرسی فقط نتیجه رو اعلام کنین.

خروجی اگزوز درسته درجا خوبه فشارپمپ هم درسته.باتشکر

hadi_rc51
16th July 2013, 18:10
ایسیو رو با دستگاه فلش کن حتمان سنسور اکسیژن رو در بیار بعد ماشین رو روشن کن ببین خوب گاز میخوره منظورم کاتالیست کیپ نشده اگه گاز نخورد فقط برو سراغ مشکل سنسور اکسیژن تعویض کن

اتفاقا سنسور اکسیژنو در اوردم روشن کردم فرقی نکرد.سنسور تعویض نکردم هنوز

ebi n1
16th July 2013, 18:51
دوست من روغن راچک کنید و شمعها و وایرها را تعویض کنید شمع بوش 2پلت وایر بوژیکور

حمید بهرامپور
16th July 2013, 18:58
4.بازدید تایم

لطفا راهنمایی کنید

با سلام دوست عزیز شما اتصال بدنه ها رو چک کنید / در ضمن خودرو دوگانه سوز که نیست؟

hadi_rc51
16th July 2013, 19:01
روغن.شمع و وایر چک شده .اتصال بدنه ها رو چک نکردم. کدوم اتصال بدنه رو چک کنم؟

hadi_rc51
16th July 2013, 19:03
خودرو تک سوزه

ebi n1
16th July 2013, 19:06
شما سوکت مپ را در بیارید

m.aminifar
17th July 2013, 00:47
روغن.شمع و وایر چک شده .اتصال بدنه ها رو چک نکردم. کدوم اتصال بدنه رو چک کنم؟

شما سیم اتصال بدنه که زیر کابل منفی باطری روی شاسی بسته میشه چک کنین فکر کنم رنگ سیمش سیاه با خط قرمز هست این سیم منفی دسته سیم ایسیو موتور تامین می کند

Hasan Shabani
17th July 2013, 02:01
چه خطاهایی میگیره؟لطف کن با بنزین دستی از طریق ورودی دریچه گاز امتحان کن ببین گاز میخوره یا نه فقط قول بده دوباره آتیش نگیره میتونی بجای بنزین از اسپری انژکتر استفاده کنی خطر کمتره...

lopo1
1st May 2016, 15:26
با سلام
من مکانیک نیستم ولی یه بار که ماشینم اینجوری شده بود اتفاقا کیلومترمم قطع بود وقتی به مکانیک گفتم سریع رفت سر سنسور کیلومتر که سرش چرخ دنده لاکی بود میگفت خورد شده عوض کردم کیلومتر که درس شد دور موتور هم خوب شد