PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن کیلومتر بعد از پیکربندی

Hasan Shabani
27th July 2013, 00:30
بادرود فراوان به دوستان گرامی
206 j34 ای بی اس دار رو پیکر بندی کردم اما بعدش کیلومتر کار نمیکنه. بعد از پیکر بندی اتومات وارد پیکربندی ای سی یو، بی اس آی و ای بی اس شدم در هر سه قسمت ای بی اس رو فعال کردم اما کیلومتر کار نکرد که نکرد. به نظر شما ممکنه مشکل از دیاگ باشه آخه من با دستگاه مهاد گزینه قفل شدن درب ها هنگام رانندگی رو که فعال میکنم عمل نمیکنه یا هشدار سرعت بالا ممکنه ایراد کار نکردن کیلومتر هم مثل این موارد باشه؟

m.aminifar
27th July 2013, 01:17
بادرود فراوان به دوستان گرامی206 j34 ای بی اس دار رو پیکر بندی کردم اما بعدش کیلومتر کار نمیکنه. بعد از پیکر بندی اتومات وارد پیکربندی ای سی یو، بی اس آی و ای بی اس شدم در هر سه قسمت ای بی اس رو فعال کردم اما کیلومتر کار نکرد که نکرد. به نظر شما ممکنه مشکل از دیاگ باشه آخه من با دستگاه مهاد گزینه قفل شدن درب ها هنگام رانندگی رو که فعال میکنم عمل نمیکنه یا هشدار سرعت بالا ممکنه ایراد کار نکردن کیلومتر هم مثل این موارد باشه؟شما باید دو قسمت در BSI فعال کنید یکی در قسمت ایسیو های موجود ایسیو ABS فعال کنید و در قسمت انتخاب مشتری محوطه موتور ABS MAX انتخاب کنید در ایسیو موتور هم باید ایسیو ABS فعال کنید در ضمن در پارامتر های ایسیو موتور چک کنین ببینین سرعت خودرو کیلومتر شمار فعال هست یا نه در ایسیو ABS هم پیکربندی چک کنید سرعت خودرو هم میتونین در این قسمت چک کنید

Hasan Shabani
27th July 2013, 01:28
سلام جناب امینی فر
من قسمت محوطه موتور رو چک نکردم. ممکنه که با انجام توضیحاتی که شما دادید باز هم این مشکل رو داشته باشم؟

m.aminifar
27th July 2013, 02:24
سلام جناب امینی فر
من قسمت محوطه موتور رو چک نکردم. ممکنه که با انجام توضیحاتی که شما دادید باز هم این مشکل رو داشته باشم؟

اگر یونیت ABS سالم باشد احتمال رفع ایراد زیاد هست

Hasan Shabani
10th August 2013, 14:39
باتشکر از جناب امینی فر
با انتخاب Abs Mux در گزینه Brake مشکل حل شده اما الآن خطای پمپ موتور cc , vv میگیره

m.aminifar
10th August 2013, 15:47
باتشکر از جناب امینی فر
با انتخاب Abs Mux در گزینه Brake مشکل حل شده اما الآن خطای پمپ موتور cc , vv میگیره

این خطا در کدام ایسیو ثبت شده

Hasan Shabani
11th August 2013, 23:27
در ای سی یو ای بی اس ثبت شده

m.aminifar
12th August 2013, 00:20
در ای سی یو ای بی اس ثبت شده

کانفیگور یونیت ABS چک کنید