PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در 206 تیپ 6

mnsb13600
10th August 2013, 03:17
با سلام به اساتید
خودرو 206 تیپ 6 بوش 745 مراجعه کرده عیوبی که داشته این بوده که قبل از خاموش شدن برف پاکن شروع به زدن کرده و چراغهای جلو روشن شده
بعد از مدتی دوباره خوب شده صبح که روشن کرده و یک مسیر رفته و خاموش کرده دیگه روشن نشده
من احتمال دادم که مشکل از BM34 باشد اما قبل از مراجعه به من پیش یکی دیگه برده گفته بود کد پرانده است
اما من با دیاگ به BSI , ECU کانکت شدم چند تا خطا داشت که مشکلی نداشت اما در تست کنترلرها نمیتوانستم پمپ بنزین را فعال کنم

دوم اگر کد پرانده باشد از روی BSI کد را بخونم چطوری تعریف کنم چون من 8 کارکتری و 14 کارکتری دارم

farhad1904
10th August 2013, 22:53
با درود و ادب

در مرحله ي اول از طريق پارامترهاي bsi و ecu چك كنيد سيستم ضدسرقت خودرو فعال شده است يا نه ؟ ( آيا خودرو كد پرانده است يا نه ؟ )

aidin.r.o
11th August 2013, 10:56
به نظر من محتمل ترین مورد اشکال در com2000 هست .
چراکه اگه com 2000 از شبکه VAN قطع بشه هم چراغها روشن میمونه هم برف پاککن میزنه و هم بخاطر عدم ارسال کد ماشین روشن نمیشه !
من فکر میکنم یا سوکت کام شله یا تغذیه ی کام گاها قطع میشه و یا کلا کام مشکل داخلی داره که گاها از کار میافته .
لازمه این موارد یکی یکی بررسی بشه .

gholamali
15th August 2013, 23:10
با سلام به اساتید
خودرو 206 تیپ 6 بوش 745 مراجعه کرده عیوبی که داشته این بوده که قبل از خاموش شدن برف پاکن شروع به زدن کرده و چراغهای جلو روشن شده
بعد از مدتی دوباره خوب شده صبح که روشن کرده و یک مسیر رفته و خاموش کرده دیگه روشن نشده
من احتمال دادم که مشکل از BM34 باشد اما قبل از مراجعه به من پیش یکی دیگه برده گفته بود کد پرانده است
اما من با دیاگ به BSI , ECU کانکت شدم چند تا خطا داشت که مشکلی نداشت اما در تست کنترلرها نمیتوانستم پمپ بنزین را فعال کنم

دوم اگر کد پرانده باشد از روی BSI کد را بخونم چطوری تعریف کنم چون من 8 کارکتری و 14 کارکتری دارمسلام ایا خطا های ثبت شده در ایسیو بود یا در bsi و خطا ها چه بودند تا زودتر به نتیجه وعیب خودرو دست پیدا کنیم با تشکر

gholamali
16th August 2013, 00:38
فیوز f4سوخته یا لق شده فیوز را تعویض کنید