PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تلفن بی سیم پاناسونیک - مدل KX-TG3611BX

salims
31st August 2013, 07:14
من یه گوشی پاناسونیک مدل kxtg3611bx دارم حالا کد رجیستر می خواهم

salims
31st August 2013, 07:20
بر روی گوشی تلفن بی سیم پاناسونیک - مدل KX-TG3611BX پیغام press locator on base for 4sec then press آمده است لطفا بگویید چیکار کنم.ممنون

M.Salehi
31st August 2013, 11:14
بر روی گوشی تلفن بی سیم پاناسونیک - مدل KX-TG3611BX پیغام press locator on base for 4sec then press آمده است لطفا بگویید چیکار کنم.ممنون

سلام
دوست عزیز منظور از این پیغام اینه که دکمه روی پایه تلفن رو به مدت 4 ثانیه فشار داده و نگهدارید درحالی که گوشی بیسیم رو برداشتید صدای بوق از پایه شنیده میشه
اونوقت بیسیم رو روی پایه بزارید اگه ست نشد باید به دفترچه راهنما مراجعه کنید
گوشی های پاناسونیک معمولا با گذاشتن بیسیم روی پایه اتوماتیک ست میشه بازم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

babak.b
31st August 2013, 20:07
با سلام خدمت دوست عزيز.
شما بايد كليد LOCATOR را روي BASE به مدت 4 ثانيه نگه داشته رو گوشي (HANDSET) وارد منوي INITAL SETTING شده گزينه REGESTRATION را انتخاب كنيد. گزينه REGESTER HANDSET را انتخاب كرده و در انتها كلمه OK را مي زنيد.( منظوراز انتخاب فشار دادن كليد SELECT مي باشد. در آخر منتظر ست شدن گوشي با مركز باشيد.