توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید گوشی سونی در رنج قیمت
maad
21st September 2013, 14:01
با سلام نظرتون در مورد گوشیSony Xperia Tipo Dualچیه به قیمتی که داره میرزه یا نه لطفا نظرات خود را اعلام کنید با تشکر
maad
21st September 2013, 22:27
سلام کسی نیست
Arash_323
21st September 2013, 22:54
سلام
من قبلا یه خورده در موردش خوندم. از ارزونترین گوشی های اندروید هست,به نسبت قیمتش گوشی خوبیه ولی بازی های گرافیک بالا رو پشتیبانی نمیکنه چون پردازنده ضعیف و رمش پایینه
maad
8th October 2013, 14:26
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من یک گوشی سونی مدل یو میخوام بخرم بعدظهر میرسه فروشنده میگه گارانتی نداره ایا درسته یا نه در ضمن برای مطمین بودن چجوری تست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
NPS2014
8th October 2013, 14:54
با سلام نظرتون در مورد گوشیSony Xperia Tipo Dualچیه به قیمتی که داره میرزه یا نه لطفا نظرات خود را اعلام کنید با تشکر
سلام دوست عزیز نسبت به قیمتش خوبه ولی نقاط ضعف زیادی داره اگه پول داری sony p رو پیشنهاد می کنم من خودم ion دارم خیلی راضیم
NPS2014
8th October 2013, 14:57
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز من یک گوشی سونی مدل یو میخوام بخرم بعدظهر میرسه فروشنده میگه گارانتی نداره ایا درسته یا نه در ضمن برای مطمین بودن چجوری تست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
درسته گارانتی نداره من خودم ion گرفتم نداشت برای صحت ازاصلی بودن گوشی حتما بارکد شبنم روی بسته بندی باشه
maad
8th October 2013, 15:06
دوست عزیز روشی برای تست سراسری نداره فلش مموری ساپورت میکنه با تشکر
NPS2014
8th October 2013, 15:46
دوست عزیز روشی برای تست سراسری نداره فلش مموری ساپورت میکنه با تشکر
دوست عزیز یه سر به این سایت بزن جواب همه سوالات رو میگیری
مرجع بازارموبایل ایران
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.