PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن موقع استارت زدن پراید زیمنس

امیر رضا صدیق زاده
20th October 2013, 15:41
با سلام به همه دوستان . یک پراید زیمنس هستش که موقع استارت زدن خاموش میشه و باید بهش گاز بدی و چند دقیقه بگذره بعد درست کار کنه اونم بعضی اوقات اکثرا خاموش میشه. این ماشین تصادفیه و 18 ماه خوابیده بود کارهایی که انجام دادم استپر موتور رو عوض کردم 2- سیم کشی استپر موتور رو چک کردم 3- چون ایموبلایزر داره از ای سی یو بی کد استفاده کردم4- باطری رو عوض کردم5- سنسور دریچه گاز رو عوض کردم.6- دور موتور - 7 مپ سنسور- پمپ بنزین
(فشار پمپ هم 4 بار بیشتره) البته اینم بگم کل سیم کشی عوض شده و یک باطری ساز خبره هم کل سیم کشی رو چک کرده و گفته که سالمه. لطفا منو راهنمایی کنید.

m.aminifar
20th October 2013, 16:50
با سلام به همه دوستان . یک پراید زیمنس هستش که موقع استارت زدن خاموش میشه و باید بهش گاز بدی و چند دقیقه بگذره بعد درست کار کنه اونم بعضی اوقات اکثرا خاموش میشه. این ماشین تصادفیه و 18 ماه خوابیده بود کارهایی که انجام دادم استپر موتور رو عوض کردم 2- سیم کشی استپر موتور رو چک کردم 3- چون ایموبلایزر داره از ای سی یو بی کد استفاده کردم4- باطری رو عوض کردم5- سنسور دریچه گاز رو عوض کردم.6- دور موتور - 7 مپ سنسور- پمپ بنزین
(فشار پمپ هم 4 بار بیشتره) البته اینم بگم کل سیم کشی عوض شده و یک باطری ساز خبره هم کل سیم کشی رو چک کرده و گفته که سالمه. لطفا منو راهنمایی کنید.

زمانیکه خودرو میخواین استارت بزنین با دیاگ چک کنید دمای اب روی چه درجه ای هست

امیر رضا صدیق زاده
20th October 2013, 17:41
دمای آب در حدود 28 تا 30 درجه رو نشون میده البته زمانی که ماشین سرده بعدش که گرم شد 83 تا 90 درجه . اصلا خاموش شدن به سرد بودن یا گرم بودن ارتباط ندارد.چون هر زمان همون ایراد رو داره.

arazpjd
20th October 2013, 21:00
با سلام خدمت دوستان این ایراد بیشتر موقعی رخ میدهد که ولتاژ برق ماشین پایین باشد .1: باطری-دینام. اتصال بدنه

امیر رضا صدیق زاده
21st October 2013, 12:03
ممنون ولی باطری رو عوض کردم و باطری نو گذاشتم و اتصال بدنه هم درسته.

sajadnasirpor
21st October 2013, 13:31
سلام دوست فشار شکن ریل سوخت رو هم چک کنین و پارامتر دریچه گاز رو هم چک کنین و با یه سنسور دمای آب نو تست کنین

امیر99
25th October 2013, 11:56
[QUOTE=arazpjd;350689]با سلام خدمت دوستان این ایراد بیشتر موقعی رخ میدهد که ولتاژ برق ماشین پایین باشد .1: باطری-دینام. اتصال بدنه[/QUOT

به نظر من هم ایراد از باتری وکلااز ولتاژوبرق ماشینه اگه به باتری اطمینان دارید اتصال بدنه ها وجعبه فیوز ستائی بقل باتری رو چک کنید

جهان خودرو
25th October 2013, 12:37
با سلام
مشکل از سوخت خودروی شما میباشد سوخت را تعویض کن مشکل حل میشه.(زمان استارت شیلنگ برگشت سوخت را نگه داربعداستارت بزن ببین فرقی میکنه نتیجه را اعلام کن)
(ایسیو را یه فلش بزن)

امیر رضا صدیق زاده
27th October 2013, 12:49
با تشکر برق باطری مطئنم درسته و سوخت که فرمودن عوض کنید اصلا سوخت رو از طریق دستگاه دیگه وارد مسیر کردم که همون ایراد رو میده. اخیرا اینو بردن پیش یک همکار دیگرمون اونم بعد از کلی گشتن و بررسیهای کلی نتونسه ایراد رو رفع کنه فقط استپر موتور خراب که هیچ گونه حرکتی نداره استفاده کرده موتور درست کار میکنه ولی نتونسته عیبشو پیدا کنه .

سعید زینیوند
26th April 2016, 23:40
دوست عزیز برو سراغ فشار شکن ببین اورنگش سالمه

erpa
27th April 2016, 23:50
درود
از ارسال این پست خیلی می گذره ولی به عنوان تجربه عرض می کنم ماشینای زیادی با این عیب مراجعه کردن که با چرخاندن پیچ پشتی اهرم سیم گاز یا یک دندانه کشیدن و سفت کردن سیم گاز مشکلشون برطرف شده.

edrftg
1st May 2016, 09:19
دوست عزیز برو سراغ فشار شکن ببین اورنگش سالمه

سلام دوست عزیز مشکل از ایسیو هست نمیتونه استوپر رو کنترل کنه