توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل روشن نشدن خودرو توسط ریموت (دزدگیر مجیکار کره مدل 909-939)
ASALAK
16th November 2013, 20:54
روشن نشدن ماشین توسط ریموت
سلام دوستان
ماشینم 405 هستش ودزدگیر مجیکار مدل 909-939 تصویری روش نصبه هرچند مدت یکبار پیش میاد که توسط ریموت استارت میخوره ولی پشت امپر روشن نمیشه که موتور رو روشن کنه .
یکی دوبار هم رفتم پیش دزدگیر فروشی واسم 3 سوته راهش انداخته ولی بنده خدا اجرت نمیگیره والان هم همین مشکل برام پیش اومده .وگیر افتادم اخه صبح ها بچه هام رو میبرم مدرسه وهوا هم که سرد شده قبلش با ریموت ماشین رو روشن میکردم گرم میشد بعد میرسوندمشون
دوستان لطف کنند این مورد رو استثناا برام توضیح بدن ممنون میشم
البته میدونم باید گروه vip1 باشم ولی خوب گروه کاربری من vip2 هستش متاسفانه انشاالله موقع تمدید به جمع شما دوستان میپیوندم
بازم ممنونم از همه تون .منتظرم
ASALAK
21st November 2013, 12:34
دوستان
به لطف نکرده اساتید محترم بخش پرسش وپاسخ سیستمهای حفاظتی خودرو
این فایل مربوط به اموزش ودفترچه راهنما ی دزدگیر ماجیک939f-909رو از جایی بدست اوردم که براتون اپ میکنم امیدوارم که بدردتوچون واسه من خیلی مفید بود
sajadnasirpor
21st November 2013, 13:59
سلام دوست عزیز اگه شما کمی تو سایت جستجو کنید این فایل ها قبلا توسط اساتید تو سایت آپلود شده بفرمایید خدمت شما http://kiansat.kim/showthread.php?t=50539
ASALAK
23rd November 2013, 12:54
بله جناب سجاد دوست عزیز م من هم متوجه بودم ودیدم که ابلود شده اما!!!
من کاربر vip2 هستم ونمیتونستم این فایل رو دانلود کنم ونیازی هم به دانلود کاملش نداشتم فقط خواسته بودم که قسمت راه اندازی استارتر رو که یک خط بیشتر هم نمیشد روبرام توضیح بدن که متاسفانه کسی جواب نداد.
ومن از این عمل نتیجه میگیرم که تو این سایت اگه به مشکل بخوری باید پول خرج کنی ( که البته من قبلا این کار رو کردم -vip2) خوب من اگه قرار بود من واسه این مشکلم 40000 تومان بدم که vip1 بشم تابتونم فایل مربوطه رو دانلود کنم برابر هست با 8 بار تکرار این مشکل وپرداخت هزینه اون به نصاب دزدگیر وایا این منصفانه هستش ؟ حالا باز اگه کاربر vip نبودم شاید !!!!
بهر حال ممنون که از یک سری چیزها بنده روبیشترمطلع کردید
واقعا سخته فایلها رو کاربران آپ کنند بعد مدیران بیان و...... بگذریم
sajadnasirpor
24th November 2013, 10:03
سلام دوست عزیز مدیران با توجه به کمبود های سایت جواب کاربران رو میدن ولی وقتی کاربری مثل شما کاربر vip 2هستش ما اطلاع نداریم که شما نمیتونید فایل رو دانلود کنید ولی با اینهمه من باز هم تو این پست جواب شما رو داده بودم که شما باز یه پست دیگه زدید http://kiansat.kim/showthread.php?t=15389&page=17
ASALAK
24th November 2013, 11:41
ممنونم عزیز
خدا شاهده قصدم اذیت وایجادناراحتی برای شما نیست
ولی خوب انتظار زیادی هم نداشتم در ثانی مگه زیر کلمه کاربری گروه vip2 بنده درج نشده ؟
چطور نمیدونستید ؟؟
sajadnasirpor
24th November 2013, 13:55
سلام دوست عزیز برای هم خودتون از امکانات کامل سایت استفاده کنید و هم ایجاد پست اضافی نکنید شما عضو گروه کاربری vip 1بشید تا کامل از امکانات سایت استفاده کنید و همین یک برا نیست که بدرد شما میخوره شاید با دانلود مطالب دیگر مبلغی که بعنوان کاربری پرداخت مکنید با دانلود یک مطلب پولش دربیاد موفق باشید
شهریار
24th November 2013, 14:20
با سلام
بهتر است موضوع درهمین جا خاتمه پیدا کند
ASALAK
26th November 2013, 12:34
OoOoOoO kKkKkKkK!!!!
ولی من هنوز تو قضیه روشن نشدن پشت امپر قبل ازاستارت زدن توسط ریمو ماجیکار مدل 939-909fومتعاقبا روش نشدن خودرو موندم ؟؟
وظاهرا باید بریم دم یه نصاب خوب رو ببینیم اینجا که چیزی عایدمون نشد ! اخه تو دفترچه راهنما ی داخل سایت هم چیزی در این مورد ذکر نشد
بهر حال ممنون از همه شما دوستان
sajadnasirpor
26th November 2013, 12:53
سلام دوست عزیز من خودم نماینگی دزدگیر ماجیکار هستم تو اون یکی پست جواب شما رو دادم باز هم اگه مشکلی داشتین در خدمتم
ASALAK
30th November 2013, 17:15
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید -
خواستم بدونم یک درب کشویی روی باکس دزدگیر ماشینم هست که اونو باز کنی بک دیپ سویچ 2 تایی رو میبینی .
1- کار این دیپ سویچ چیه و کدام جهت باید باشه ؟
2- یک سوکت خالی هم هست که روی لبه برد وجلوش نوشته EXIT .به چه کاریمیاد
3- مشکل استارت زدن وروشن نشدن پشت امپر توسط ریموت هنوز پابرجاست!
sajadnasirpor
1st December 2013, 10:59
سلام دوست عزیز اون ixt که گفتی برای سیستم قفل مرکزی با پالس مثبت هست و اون یکی هم برای قفل مرکزی پالس منفی و اون دو تا دیپ سویچ هم باید در حالت offقرار بگیرن چون استارت بخوبی عمل نمیکنه سیم حسگر سیم زرد با خط مشکی هم باید به سیم فشنگی روغن یا دینام وصل بشه
ASALAK
7th December 2013, 12:18
سلام استاد سجاد عزیز
مشکل استارت توست ریموت هم حل شد
من نوشته بودم بعداز وارد شدن به منوی فعال کرن استرت دکمه iv رو 6 بر میزنم واین اشتباه چاپی جزوه بود .در صورتی که باید 4 بار میزدم
بهر حال علت از کد خارج شدن دستگاه بود که با راهنمایی نصاب مشکل رو حل کردیم
ممنون از شما سجاد عزیز خاطر صبر وشکیبایی وراهنماییتون
واما بتازگی یه براید واسه اقوام گرفتیم ومیخواهیم دزدگیر سوار کنیم ویکی از دوستان دودستگاه کامل دزدگیر داه به قیمت هرکدام 120000 تومان که مشخصاتشون اینه
1 دزدگیر chitah 800
2-
tamarak 686
لطفا بگید کدام بهتره
ممنون
ASALAK
7th December 2013, 18:33
سلام دوستان
میخواهیم واسه پراید 9 8دزدگیر ببندیم یکی از دوستان 2 مدل داده بهمون لطفا بگید کدومش بهتره
tarak 686
cheetah 800
هردو مدل یک قیمت ویک تکنولوزی دارند .البته به گفته دوستمون
البته روی مدل taarak روی قاب اصلی دستگاه نوشته ماجیکار
لطفا راهنمایی کنید
sajadnasirpor
8th December 2013, 10:52
سلام دوست عزیز اگه بخواهین دزدگیر معمولی نصب کنید بهترین گزینه دزدگیر ماجیکار معمولی هستش که هم کارایی خوبی دارد و هم آنتن داره برای برد اضافه و هم خدمات و گارانتی خوبی داره و قیمتش هم 190 تومان هستش
ASALAK
8th December 2013, 11:25
ممنون سجاد عزیز از راهنماییتون
ASALAK
8th December 2013, 12:46
سلام جناب سجاد عزیز
کنتل ماجیکار من تصوری میباشد وبتازگی کنترل معمولی اون رو خریدم ومیخوام با سیستک مچ کنم .
سوال :
اگه به کنترل معمولی کد بدم کنترل اولی (تصویری) از کار میافته ؟ یا نه ربطی نداره ؟
ی اینکه باید هردو رو مجدا کد بدم ؟
ممنون مشم راهنمایی کنید
ASALAK
8th December 2013, 19:37
سبام دوستان مشکل حل شد
ممنون
sajadnasirpor
9th December 2013, 13:06
دوست عزیز روش کدهی این طوری هست که موقع کد دادن باید مجددا هر دور ریموت رو کد بدهید موفق باشین
naser62
15th February 2014, 00:19
با سلام تازگی یک دزدگیر مجیکار گولد 110 روی ماشینم که پراید 89 هست وصل کردم ولی متاسفانه اگر روی رزرو هم هست بعد از سه چهار ساعت روشن نمیشه ولی ساعت های اول روشن میکنه واینکه چراغ صفحه ریموت روشن نمیشه
h413
2nd March 2015, 02:59
با سلام
سوال داشتم همونطور که میدونید برای باز کردن صندوق عقب توسط ریموت کلید باز روباید 3ثانیه نگه داریم تا صندوق باز بشه.آیا میشه همین سیم صندوق پران دزدگیر رو بوسیله یک رله به استارت ماشین وصل کنیم و ماشینو با ریموت دزدگیر روشن کنیم؟
sajadnasirpor
2nd March 2015, 11:06
سلام دوست عزیز برای اینکار باید چند تا رله ببندی تا موقع استارت به acc هم برق بیاد ولی خطرش زیاده چون ممکنه ماشین تو دنده باشه و استارت بخوره و اتفاق ناگوار رخ بده
h413
3rd March 2015, 02:46
سلام دوست عزیز برای اینکار باید چند تا رله ببندی تا موقع استارت به acc هم برق بیاد ولی خطرش زیاده چون ممکنه ماشین تو دنده باشه و استارت بخوره و اتفاق ناگوار رخ بده
با سلام
درسته هم باید در حالت خلاص ازش استفاده کنیم وهم مطمئن باشیم حیواناتی مانندگربه ها لابلای موتور ماشین نرفته باشند حالا اگه در حالت خلاص بخواهیم استفاده کنیم باز هم خطری برای خود ماشین وسیم کشی اون داره یا نه؟ در صورت امکان اگه درباره نحوه سیم کشی با چند رله توضیح بدید ممنون میشم.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.