توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود bsi
اصغر ب
28th November 2013, 14:38
با سلام خدمت دوستان مشکلی برام پیش آمده در مورد دانلود بی اس آی ورژن خود بی اس آی 45 بوده ومن ورژن 38 را دانلود کردم چون چراخ سقف روشن نمی شد بعد از دانلود پیکر بندی وبعد تعریف سوییچ ولی در قسمت اتمام تعریف خطایسیستم واسط داخلی را می زند البته این تغییر ورژن راقبلا انجام دادم مشکلی نداشتم از دوستان تا حالا کسی به این مشکل خورده ممنون میشم راهنمایی کنید
farshid1365
28th November 2013, 17:49
برنامه ی خام bsiپیکر بندی شده داخل سایت وجود دارد اون رو وارد کنید و فقط اعریف سوییچ و vin رو وارد کنید احتیاجی به پیکربندی ندارد .
m.aminifar
28th November 2013, 20:58
با سلام خدمت دوستان مشکلی برام پیش آمده در مورد دانلود بی اس آی ورژن خود بی اس آی 45 بوده ومن ورژن 38 را دانلود کردم چون چراخ سقف روشن نمی شد بعد از دانلود پیکر بندی وبعد تعریف سوییچ ولی در قسمت اتمام تعریف خطایسیستم واسط داخلی را می زند البته این تغییر ورژن راقبلا انجام دادم مشکلی نداشتم از دوستان تا حالا کسی به این مشکل خورده ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست گرامی بهترین ورژن و کاملترین ورژن bsi 45 هست در مورد ایراد خودرو شما ایسی ایپرام bsi خام کنید و بعد دانلود کنید
حميد ذوالعلا
29th November 2013, 01:51
سلام
ايراد خودرو شما با پيكربندي رفع ميشد.
به توصيه جناب اميني فر عمل كنيد.
اصغر ب
29th November 2013, 10:47
با سلام خدمت دوستان وآقایانیکه جواب پست اینجانب رادادند با کلی تلاش عیب این ماشین پیداشد که برای خودم خیلی جالب ویه تجربه بود سوکت مشکی رنگ ecuرا شستشو کردم و مشکل حل شد
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.