توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اروریاهومنیجرونشتاختن ایمیل
mohaddess
23rd December 2013, 16:16
درود دوستان واساتید گرامی حقیر وقتی ایمیل جدید برام میاد یاهومنیجر پیغام ایمیل نمیده تادوهفته قبل هرایمیلی میومد درپنجره پایین صفحه لبتاب پیغام رامشاهده میکردم ولی الان حتی **** منیجر ایمیل بنده رانمشناسه ولی ازطریق دکمه helpبالای صفحه **** منیجر میتونم برم وایمیلامو چک کنم.چطور میتونم دوباره ایمیل اخبارمو دوباره فعال کنم .؟درضمن یک بارپاکش کردم ودوباره نصبش کردم بخاطر این مشکل.سپاس
emperor561
23rd December 2013, 16:39
درود دوستان واساتید گرامی حقیر وقتی ایمیل جدید برام میاد یاهومنیجر پیغام ایمیل نمیده تادوهفته قبل هرایمیلی میومد درپنجره پایین صفحه لبتاب پیغام رامشاهده میکردم ولی الان حتی **** منیجر ایمیل بنده رانمشناسه ولی ازطریق دکمه helpبالای صفحه **** منیجر میتونم برم وایمیلامو چک کنم.چطور میتونم دوباره ایمیل اخبارمو دوباره فعال کنم .؟درضمن یک بارپاکش کردم ودوباره نصبش کردم بخاطر این مشکل.سپاس
شرمنده اگه یکم آماتوروارانست-ولی بنده همین مشکل برام پیش اومدیه اکانت دیگه توی ویندوزساختم ردییف شد
mohaddess
23rd December 2013, 16:42
دوست عزیز ممنون برای ساختن اکانت کجا **** منیجر باید برم ایمیل جدید که نمیخواد
mohaddess
23rd December 2013, 19:28
درود هیچکس نتونست کمکم کنه
mohaddess
27th December 2013, 20:53
درودبه دوستان گلم.ازاساتید کسی هست که به ویندوز7مسلط باشه واین مشکل حقیر رابرطرف کنه؟
mohaddess
1st January 2014, 10:25
درود شرمنده اگه پست تکراری میزنم یکی به زبانم ساده بگه چیکارمیشه کرد این مشکل برطرف بشه سپاس
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.