توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باطریهای چراغ قوه های شارجی
joome
14th January 2014, 13:50
با سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد کیانفر میخاستم بدانم باطریهاییکه در چراغ قوه های شارجی بکار رفته ازچه نوع هستند بنده چند نمونه چراغ قوه دارمکه شارج نگه نمیدارند باطریهایشان ساختاری شبیه باطری ماشین دارد ایا ازنوع اسیدی اند و امکان احیایشان با اب یا اسیدباطری وجوددارد باتشکر
M.Salehi
14th January 2014, 16:25
با سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد کیانفر میخاستم بدانم باطریهاییکه در چراغ قوه های شارجی بکار رفته ازچه نوع هستند بنده چند نمونه چراغ قوه دارمکه شارج نگه نمیدارند باطریهایشان ساختاری شبیه باطری ماشین دارد ایا ازنوع اسیدی اند و امکان احیایشان با اب یا اسیدباطری وجوددارد باتشکر
سلام
دوست عزیز این نوع باطریها از نوع خشک هستند و مانند باطری ماشین یا موتور سیکلت اسید مایع داخلش نیست
بنابراین بعد از خراب شدن دیگه قابل احیا نیستند
یکی از عوامل خرابی این نوع باطریها که در چراغ اضطراریها و چراغ قوه ها و جارو شارژی ها بکار میروند عدم استفاده برای مدت زمان زیاد هست
یعنی اگه شما این دستگاهها رو یکبار شارژ کردید دیگه نباید بدونه استفاده بزارید هر چند وقت باید باطری این دستگاهها شارژ و دشارژ بشه تا باطری عمر بیشتری داشته باشه
موفق باشید
mehrdad539
29th May 2015, 12:44
با سلام
درسته که این باطریها خشک هستند ولی 100% خشک نیستند فقط ما نمیتونیم میزان رطوبت اونارو بسنجیم و در اثر گرمای شارژ و دشارژ کاملا خشک میشن و از کار میافتند در مدلهایی که کیفیت چندان خوبی ندارند عملا کاری نمیشه انجام داد ولی من به تجربه چنتا از مدلهای با کیفیت تر رو با اسید 1250 که از لوازم یدکی گرفتم پر کردم و گذاشتم زیر شارژ بعد از چند بار شارژ و دشارژ راه افتادن و دوباره اسیدشونو خالی میکردم و درشونو می بستم چند سال هم کار میکردن البته نه به این سادگی که گفتم.
برای چراغ قوه ها یه پیشنهاد بهتر برات دارم اگه هنوزم راغبی در خدمتم.
parsa8
29th May 2015, 14:10
داداش ممنون ادامه میدادی من خودم یه چراغ قوه دارم اما زود شارژش تموم میشه.وباطریهاش هم گرونه راهنمایی کنی ممنون میشم.
ASHKAN-NO
29th May 2015, 14:45
درود
دوست عزیز همانطور که کاربر هم در پست
قبل اشاره کردن این باطریها از بالا
درب دارند برای ریختن اسید
ولی خیلی از مواقع جواب نمیده من زیاد
تست کردم
باطریهای بازاری هم که جنس مرغوب ندارند
کلا وضعیت خرابه کار انچنانی هم نمیشه کرد
مگر اینکه باطری با جنس خوب پیدا کنید
parsa8
3rd June 2015, 08:55
سلم میشه یه باطری خوب ومرغوب با مشخصات کامل برای چراغ قوه های پلیسی معرفی کنی ممنون میشم:(64):
ASHKAN-NO
3rd June 2015, 10:06
درود
دوست عزیز باطریهای مجود در بازار
جنس یا مارک خاصی ندارند که ما
یکی از انها را معرفی کنیم
همگی جنس چینی و اشغال هستند
ضمنا باطری شما از کدام نوع هست ؟
یک عکسی اپ کنید
joome
28th December 2017, 04:49
سلام وخسته نباشید خدمت عزیزان آیامیشه باطری ازنوع دیگرجایگزین باطریهای چراغ قوه کرد مثلا ni.mh که جریان
بالاوظرفیت بیشتری هم دارن آیامقدارولتاژهاشون محدودبه 1.2ولت هست یاظرفیتهای بالاترهم دارن باتشکر
monster2014
28th December 2017, 12:32
درود فکر نکنم باشه باید باهم سری کنید و خیلی جا میگیره.
ASALAK
1st January 2018, 11:59
درود به همه
دوست عزیز
این مدل باطری ار بقیه بهتره من خودم دارم 1 ساله ازش استفاده مبکنم
وازش راضیم قیمتش هم بین 8 الی15 تومانه
موفق باشید
ولتاز این باطریها 3.7 ولته112840
یه نمونه خیلی عالی دارم (فقط 3عدد)
تو فروشکاه مجازی بنده هستش
ادرس فروشگاه من
http://http://asalak.esam.ir
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.