ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقا گوشی سونی اکسپریا sp

جلال s
18th January 2014, 11:07
سلام دوستان میخواستم منو راهنمایی کنید من گوشی
اکسپریا SP خریدم وانریدش 4.1هست میخواستم بدونم میتونم اندرویدشو به4.3 یا4.45 تبدیل کنم چون تو مشخصات این گوشی تو اینترنت که دیدم نوشته بود میشه به اند روید4.4ارتقاداد میخواستم بدونم چطوری میتونم اینکارو بکنم راه حلشو بهم یاد بدید قربون همتون

جلال s
4th February 2014, 11:06
کسی نیست جواب مارو بده

جلال s
4th February 2014, 11:07
دو هفتس من من تظر جوابم یعنی ی نفر نیست راهنمایی کنه

NPS2014
4th February 2014, 12:02
دو هفتس من من تظر جوابم یعنی ی نفر نیست راهنمایی کنه

درود دوست من هم خودت میدونی ارتقا بدی هم میتونی ببری خدمات موبایل برات انجام میدن هزینه اش هم 15 تومن بیشتر نیست بنده خودم مال خودم رو ارتقا دادم اگه بخوای خودت ارتقا بدی باید وصل بشی به اینترت کابل رو وصل می کنی به کامپیوتر میری تو سایت شرکت سونی اونجا پچ مورد نظر اصلی هست یه سری تنظیمات میخواد که انجام بدی آپدیت میشه بهترین کار اینه که بدی برات ارتقا بدن موفق باشی

بفرما این هم سایت اصلی

http://www.sonymobile.com/ir/software/phones/xperia-sp/ (http://www.sonymobile.com/ir/software/phones/xperia-sp/)

Arash_323
5th February 2014, 11:03
سلام

اندروید 4.3 رسمی واسه SP هنوز رلیز نشده و احتمال خیلی زیاد تا 10 فوریه میاد
4.4.5 که شما میفرمایید که اصلا وجود نداره و آخرین ورژن اندروید که گوگل رلیز کرده 4.4.2 هست
اما واسه ارتقا به 4.4.2 باید اول از TA بکاپ بگیرید (واسه حفظ براویا انجین) و بعد بوتلودر باز کنید و رام 4.4.2 غیر رسمی بر پایه سیانوژن فلش بزنید

به نظرم چند روز صبر کنید 4.3 رسمی میاد و به دلیل استفاده از تمام قدرت سخت افزاری عملکرد بهتری نسبت به رام های غیر رسمی داره

جلال s
7th February 2014, 10:00
ممنون داداش از راهنماییت

جلال s
14th February 2014, 10:37
سلام دوستان گلم مثل اینکه برنامه جدید سونی اکسپریا sp اومده میخواستم گوشیمو ارتقا بدم میشه ی لطفی کنی اموزش ارتقا گوشی اکسپریا sp رو برام بذاری چیکار باید بکنم ؟سیمکارتو یا رمsd رو باید از گوشیم خارج کنم تا بتونم گوشیمو ارتقا بدم اگه راهنماییم کنید ممنون از همتون ضمنا برنامه مورد نظر4.3 هست که تازه منتشر شده

Arash_323
14th February 2014, 11:10
سلام جلال جان
واسه اآپدیت سه راه داری:
استفاده از برنامه Sony PC Companion
استفاده از برنامه Sony Update Services
استفاده از برنامه Flash tool

دوتا برنامه اولی برنامه خود سونی هستن و برای آپدیت گوشی باید برنامه رو نصب کنی و بعد گوشی رو وصل کنی تا بهتون پیام بده که واسه گوشیتون آپدیت اومده و شما آپدیت رو که بزنید شروع میکنه به دانلود کردن فایل آپدیت و پس از کامل شدن دانلود گوشیتون آپدیت میشه
برنامه دومی غیر رسمی هست و امکانات بیشتری داره و واسه اپدیت نیازی به اینترنت نداره و آفلاین آپدیت میکنه یعنی شما برنامه رو نصب میکنی و فایل آپدیت هم دانلود میکنی و با برنامه فلش میکنی
حجم فایل آپدیت بین 760 تا 820 مگابایت متغیره
واسه آپدیت نیازی به خارج کردن مموری و سیمکارت نیست اما بهتره اطلاعاتتون رو توی کامپیوتر کپی کنید و گوشی رو ریست فکتوری کنید و بعد آپدیت کنید تا آپدیت بی نقصی داشته باشید

جلال s
16th February 2014, 10:28
اقا من با کامپیوتر گوشیمو اپبدیت کردم پشیمون شدم گوشیم خراب شد خاموشش میکنم نیمساعت میکشه بیاد بالا باتریمم سری خالی میکنه شاید بلد نبودم کاش این کارو نمیکردم نه اینترنتش خوب کار میکنه نه درست برنامه نصب میکنه دیگه نمدونم چیکار کنم البته با نرم افزار Sony PC Companion اپدیت کردم از ساعت 12شب تا 9صبح طول کشید اینترنتمم 256 فک کنم گوشیرو خراب کردم اون برنامه قبلیش بهتر بود اگه شما بازم باتجربه ای اگه راهنمایی کنی ممنون میشم تشکرررررر:eek::eek::eek::eek:

Arash_323
17th February 2014, 01:19
شما چون از داخل ایران آپدیت کردین به صورت اتوماتیک رام خاورمیانه روی گوشیتون فلش شده رام خاورمیانه مصرف باتریش زیاد جالب نیست
به نظر من رام اروپا بزنید خیلی بهتره ولی باز همون خاورمیانه هم اون مشکلاتی که شما گفتین رو نباید داشته باشه
تاپیک اموزش فلش گوشی با فلش تول رو میزنم فردا لینکش میزارم اینجا براتون در مورد آپدیت گوشی شما هم یه مختصر توضیح میدم که مشکلتون حل بشه

جلال s
17th February 2014, 22:23
دست درد نکنه داداش ممنونم یچیزی دیگه اره مصرف باطریم بالاتر رفته به نظر شما باطریم خراب نشده چون خیلی زودتر از اون رام 4.1باطری خالی میکنه دمت گرم داداش خیلی اقایی

جلال s
17th February 2014, 22:36
داداش بازم مزاحم شدم میخواستم بگم ی جوری توضیح بده که من حالیم بشه چون من وارد نیستم بازم ی دنیا ممنونتم ببخشید اذیتت میکنم چون تازه گرفتم گوشیو اعصابم ریخته به هم

Arash_323
21st February 2014, 06:02
سلام جلال جان
این فایل آخرین آپدیت واسه گوشی شما :
دانلود رام خاورمیانه (http://fs2.filegir.com/sadeghgenavehi/Xperia_SP%28C5303%29_12.0.A.2.266_Middle_East.zip)
دانلود رام اروپا (http://www.mediafire.com/download/i49f1wcy4xt3cbv/C5303_12.1.A.0.266_Central_European_1_CE1.ftf)
اگه منوی فارسی واسه گوشی میخواید رام خاورمیانه دانلود کنید اما اگه فقط کیبرد فارسی واسه تایپ مسیج و غیره میخواید رام اروپا دانلود کنید (من توصیه میکنم رام اروپا دانلود کنید)
فایل آپدیت رو دانلود کنید و از این آموزش برای ارتقا گوشیتون استفاده کنید :

آموزش فلش کردن گوشی های سونی اندرویدی با نرم افزار FlashTool (http://kiansat.kim/showthread.php?t=78687)

قبل از فلش کردن بهتره گوشی رو از مسیر Settings > Backup & Reset > Factory Rest به تنظیمات کارخونه برگردونید و بعد گوشی رو فلش کنید

جلال s
22nd February 2014, 10:44
خیلی خیلی ممنونم داداش واقعا یک دنیا ممنون هنوز کاری رو گوشی انجام ندادم ولی با این توضیحات حتما میتونم گوشیمو درس کنم انجام که دادم خبرشو حتما بهت میدم خیلی گلی

جلال s
25th February 2014, 11:19
سلام داداش من برناممه فلش تول نصب کردم بعد رفتم تو پوشه درایور برای ساختن درایو تواون لیست گوشی من نبود طبق گفته شما همه تیک هارو زدم وزدم نصب بشه تو مرحله ای که میخواد دراوسازی کنه ارور میزنه از برنامه AdbDriverInstaller هماستفاده کردم اینم ارور داد در ضمن ویندوزم 8 نصب رو کامپیوترم من فک کنم از کامپیوتر باشه اره شاید رو ویندوز 8 جواب نمیده .شما چی فکر میکنی؟ داداش شرمنده مزاحم میشم .اگه راه حلی داری ممنون میشم بگی چیکار کنم برنامه فلش تول هم اخرین ورژن نصب کردم

جلال s
28th February 2014, 11:50
اقا من تونستم گوشیمو فلش کنم برنامه اروپارو ریختم منوش اینگلیسی شده بد میخوام برنامه فارسیشو بریزم رام فارسیرو دانلود کردم ولی ی مشکلی هست وقتی رام داخل پوشه فلش تول کپی میکنم نمیشناسه البته من رام اروپارو به ftfتبدیل کردم همین کارو با رام فارسی کردم ولی فلش تول نمیشناسه چون فایل rarکه باز کردم توش 4تا فایا rar قرار داشت نمیدونم فایلاارو باید دونه دونه بریزم خواهش میکنم ی راهنمایی کنید ممنون

Arash_323
2nd March 2014, 02:26
اقا من تونستم گوشیمو فلش کنم برنامه اروپارو ریختم منوش اینگلیسی شده بد میخوام برنامه فارسیشو بریزم رام فارسیرو دانلود کردم ولی ی مشکلی هست وقتی رام داخل پوشه فلش تول کپی میکنم نمیشناسه البته من رام اروپارو به ftfتبدیل کردم همین کارو با رام فارسی کردم ولی فلش تول نمیشناسه چون فایل rarکه باز کردم توش 4تا فایا rar قرار داشت نمیدونم فایلاارو باید دونه دونه بریزم خواهش میکنم ی راهنمایی کنید ممنون

سلام ببخشید من چند روز نبودم
فایل رو باز کنید و اون 4 تا فایل rar کنار هم قرار بدین و روی فایل اول (فایل شماره 1 یا اونکه آخرش عدد نداره) کلیک راست کرده و Extract کنید
بعد فایل FTF که از فشردگی خارج شده رو توی فلش تول کپی کنید

راستی اون مشکلتون که با درایور بود چطوری حل کردین؟ از یه ویندوز دیگه استفاده کردین؟

جلال s
2nd March 2014, 22:56
سلام خوبی داداش نه یوزرمو پاک کردم ی یوزر جدید ساختم درس شد اره داداش دیدم جواب ندادی گفتم شانسی خودم همین کاری که شماگفتی انجام دادم درست شد ممنون از راهنماییت خیلی کمکم کردی راستی او ستای دیگه چیه فایلاش تکراریه فک کنم یا فرق میکنه؟

Arash_323
2nd March 2014, 23:01
سلام خوبی داداش نه یوزرمو پاک کردم ی یوزر جدید ساختم درس شد اره داداش دیدم جواب ندادی گفتم شانسی خودم همین کاری که شماگفتی انجام دادم درست شد ممنون از راهنماییت خیلی کمکم کردی راستی او ستای دیگه چیه فایلاش تکراریه فک کنم یا فرق میکنه؟

سلام دوباره

اگه منظورتون اون سه تا فایل rar هست نه اونا اضافه نیستن اونا تیکه های فایل اصلی هستن اگه حجم هر 4 تا فایل rar رو باهم جمع کنید با فایل ftf تقریبا برابره
بهتره برنامه فلش تول و دوتا رام ftf رو یه جا نگه دارید واسه وقتی که اگه خواستین دوباره فلش کنید و فایلهای rar رو میتونید پاک کنید