PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطع شدن پشت امپر

reza batri
22nd January 2014, 13:22
با سلام خدمت دوستان گرامي
در 206 مدل 84 تيپ 2 اكثر اوقات بعد از باز كردن سوييچ امپرها بالا نميايد وچراغهاي پشت امپر روشن نميشود و فقط چراغ بنزين روشن ميشود و بعد كاركدن ماشين خود به خود درست ميشود و يك روز خوب است كارهايي كه انجام شده دانلود و پيكربندي است
دوستان اگر به اين مشكل بر خوده اند لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

m.aminifar
23rd January 2014, 00:43
در 206 مدل 84 تيپ 2 اكثر اوقات بعد از باز كردن سوييچ امپرها بالا نميايد وچراغهاي پشت امپر روشن نميشود و فقط چراغ بنزين روشن ميشود و بعد كاركدن ماشين خود به خود درست ميشود و يك روز خوب است كارهايي كه انجام شده دانلود و پيكربندي است

به نظر من این ایراد میتونه از دسته سیم پشت ضبط یا خود ضبط باشه

saeed2448
23rd January 2014, 01:50

برای امپرسرعت سنسورکیلومترراچک کنید

reza batri
23rd January 2014, 19:12
به نظر من این ایراد میتونه از دسته سیم پشت ضبط یا خود ضبط باشه

با سلام وتشكر
سيمهاي پشت ظبط هم چك شده وهم سيمهاي سر سنسور كيلومتر
ولي يك بار كه با اين مشكل مراجعه كرد بعد از دانلودbsi امپرها درست شد ولي فردا گفت كه باز همانمشكل را دارد

royalkhodro
23rd January 2014, 19:28
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم آی سی ایپرام bsi 95160 رو عوض کنی مشگل حل میشه چون این تجربه رو دارم با تعویض ic ودانلود حل شد .

makbarif
16th February 2014, 10:20
برای امپرسرعت سنسورکیلومترراچک کنید

reza batri
16th March 2014, 20:36
سلام دوست عزیز
من فکر میکنم آی سی ایپرام bsi 95160 رو عوض کنی مشگل حل میشه چون این تجربه رو دارم با تعویض ic ودانلود حل شد .

باسلام وتشكر
اي سي 95160 را تعويض كردم وبعد دانلود كردم ولي مشكل حل نشد
باز هم گاهي پشت امپر ها قطع ميشود و همزمان چراغهاي كوچك صفحه امپر و نمايشگر هم كم نور ميشود

حمید بهرامپور
16th March 2014, 23:14
باسلام وتشكر
اي سي 95160 را تعويض كردم وبعد دانلود كردم ولي مشكل حل نشد
باز هم گاهي پشت امپر ها قطع ميشود و همزمان چراغهاي كوچك صفحه امپر و نمايشگر هم كم نور ميشود

با درود اگه امکانش هست تیکه پایین bsi رو عوض کنید اگه رفع شد مشکل از رله برق پشت امپر هست اما این مورد رو هم چک کنید که زمانی که این برق قطع میشه فن بخاری هم کار نمیکنه (البته برق موتوربخاری از bm34 میاد) این برق تغذیه پنل بخاری هست این مورد رو چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.