PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش نشدن سمند LX با سویج

navab-88
17th February 2014, 01:17
با سلام به همکاران محترم
سمنمد تکسوزLXساده مدل 88 سویج را در میاورم اما خودرو خاموش نمیشود وبا روشن کردن قن بخاری یا دنده عقب گرفتن خاموش میکنم.
دزد گیر شرکتی ساده دارد.سوکت زیر بخاری وفیوزها واتصال بدنه زیر باطری جک شده./متشکرم

TuneUp_Vahab
17th February 2014, 14:12
با سلام به همکاران محترم
سمنمد تکسوزLXساده مدل 88 سویج را در میاورم اما خودرو خاموش نمیشود وبا روشن کردن قن بخاری یا دنده عقب گرفتن خاموش میکنم.
دزد گیر شرکتی ساده دارد.سوکت زیر بخاری وفیوزها واتصال بدنه زیر باطری جک شده./متشکرم

درود :

دوست عزیز ، کانکتورهای تخم مرغی را بررسی نمایید سلفاته نکرده یا آب نرفته باشد .

حميد ذوالعلا
18th February 2014, 02:57
سلام
اتصال اهن دزدگير قطع شده.

navab-88
18th February 2014, 10:36
همکار گرامی
تخم مرغی ها را بر رسی کرده ام./دزد گیر شرکتی است(سمند)لطفا محل اتصال بدنه را بفرمایید./متشکرم

sajadnasirpor
19th February 2014, 12:26
سلام دوست عزیز اتصال بدنه زیر باطری رو تست کنید

navab-88
19th February 2014, 23:46
اتصال زیر باطری محکم است..لطفا محل اتصال بدنه دزرد گیر را بفرمایید./

m.aminifar
20th February 2014, 01:57
اتصال زیر باطری محکم است..لطفا محل اتصال بدنه دزرد گیر را بفرمایید./

منظورتون از دزدگیر شرکتی چی هست اورژینال یا ...

در مورد رفع ایراد بهتر قطعات یکی یکی از مدار خارج و تست کنید ببینین ایراد با کدام قطعه رفع می شود قطعات هم مثل امپر- کلید های فلاشر - گرمکن - رله ها یا سخنگو در مورد اتصال اهن هم اتصالات کنار ستون های جلو سمت چپ و راست چک کنید به نظرم یک اتصال هم در داخل صندوق زیر قفل صندوق هست

ali_sh
20th February 2014, 04:18
با سلام دوست عزیز. تجربیات دوستان را بکار بده ودزدگیر فابریک :کامپیوتر هشدار دهنده ( بالای رادیو پخش ) را از مدار خارج کنید .اگه به دزدگیر فابریک چشم التراسونیک نصب شده حتمأ از مدار خارج کرده و از سالم بودن مغزی سوییچ هم اطمینان پیدا کرده و نتیجه را اعلام کنید

navab-88
21st February 2014, 23:59
همکاران گرامی/دزدگیر اورجینال و بدون جشمی است.حتما کلیه توصیه ها را انجام و اطلاع رسانی میکنم/متشکرم

navab-88
4th May 2014, 22:46
همکاران گرامی.مشتری دیگر خودرو را نیاورد.متشکرم./