PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای سنسور میل بادامک در براید زیمنس 90 تکسوز

navab-88
17th February 2014, 12:21
یا سلام
بعد از گاز سوز کردن cng خطای میل بادامک دارد سنسور هم از یک خودرو سالم نصب اما مشکل حل نشد./در ضمن خودرو تند (سریع)استارت میخورد.تایم هم بازدید شده./
مدل 90 تکسوز ایموبلایزر/گازسوز کارگاهی
با تشکر ازمدیریت محترم وهمکاران گرامی

TuneUp_Vahab
17th February 2014, 14:33
یا سلام
بعد از گاز سوز کردن cng خطای میل بادامک دارد سنسور هم از یک خودرو سالم نصب اما مشکل حل نشد./در ضمن خودرو تند (سریع)استارت میخورد.تایم هم بازدید شده./
مدل 90 تکسوز ایموبلایزر/گازسوز کارگاهی
با تشکر ازمدیریت محترم وهمکاران گرامی

درود :

دوست عزیز ، از سالم بودن سیم کشی از سنسور تا ایسیو مطمئن شوید .

navab-88
18th February 2014, 10:51
همکار عزیز
توی نقشه 2 فیش است اما سنسور 3 فیش دارد..تند استارت خوردن میتونه از قطع بودن مسیر باشه./ متشکرم

پیشگامان خودرو همدان
18th February 2014, 23:14
با سلام دوست گرامی ایا از املاتور برای قطع کردن پاشش انژکتور استفاده کرده اید املاتور را از مسیر حذف کنید برای تست

omeed_1355
19th February 2014, 01:24
سلام
سنسور دور موتور رو آزاد کنید و خودرو رو وادار به روشن شدن با سنسور میل سوپاپ کنید و رو شن سوکت رو جا بزنید و روشن خطا رو پاک کنید مشکل حل میشه

navab-88
20th February 2014, 00:06
با سلام
متوجه نشدم مگر بدون دور موتور روشن میشود/؟

TuneUp_Vahab
20th February 2014, 08:21
با سلام

درود :

بله دوست عزیز روشن میشود ولی خیلی باید استارت بخورد .

m.aminifar
20th February 2014, 18:18
با سلام

بله روشن می شود سنسور میل سوپاپ وظیفه سنسور دور موتور انجام میدهد ولی دور موتور از 3000بالاتر نمی رود

Amin sohrabi
10th August 2015, 00:39
دوستان یه مشکل برام پیش اومده از چند روز تا الان چند تا پراید اومده همه پراید ها مدل 92.93.94 همه خطای دائم میل سوپاپ رو دارن با تعویض هم درست نشد.سیم کشی رو هم تست کردم درست بود ولی خطا پابرجاست هرکاری کردم راه نیفتاد.دوشتان اگه تجربه دارن لطفا راهنمایی بکنند

TuneUp_Vahab
10th August 2015, 12:43
دوستان یه مشکل برام پیش اومده از چند روز تا الان چند تا پراید اومده همه پراید ها مدل 92.93.94 همه خطای دائم میل سوپاپ رو دارن با تعویض هم درست نشد.سیم کشی رو هم تست کردم درست بود ولی خطا پابرجاست هرکاری کردم راه نیفتاد.دوشتان اگه تجربه دارن لطفا راهنمایی بکنند

درود:

دوست عزيز،موارد و توصيه پستهاي بالا را بكار ببريد.

mahdi1994
11th December 2015, 23:56
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم خواهشا یبار دیگه دقیق بگید چگار کنم آخه ماشین بدون سنسور دور موتور روشن نمیشه((ممنون))

TuneUp_Vahab
12th December 2015, 16:50
سلام دوستان منم این مشکل رو دارم خواهشا یبار دیگه دقیق بگید چگار کنم آخه ماشین بدون سنسور دور موتور روشن نمیشه((ممنون))

درود:

در صورتيكه بدون ميل سوپاپ روشن نمي شود دليل بر اين است كه سيم كشي از سنسور تا ايسيو مشكل دارد.سيمكشي چك شود.

veria
14th December 2015, 22:48
سلام دوست عزیز شاخص سنسور میل سوپاپ راکه روی میل سوپاپ قرارداردبررسی نماییدوچک کنید درجای خودش نصب شده باشدد رضمن رله دوبل برق مثبت این سنسور راارسال مینماید ومن چند مورد داشتم که عیب از رله دوبل بود

didar1386
13th April 2016, 10:05
درود :

بله دوست عزیز روشن میشود ولی خیلی باید استارت بخورد .

سلام
ممنون وهاب جان
من اصلا نمیدونستم اینو که... بدون سنسور دور موتورهم روشن میشه...
اگر بدون سنسور دور موتور روشن نشد حتما سنسور میل بادامک اشکال داره؟؟؟
ایا در تمامی ماشین ها سنسور دور موتور روی فلایویل نصب هست؟؟؟ من شنیدم بعضا روی پولی یا فولی جلو نصب هست..
...

didar1386
13th April 2016, 10:10
درود:

در صورتيكه بدون ميل سوپاپ روشن نمي شود دليل بر اين است كه سيم كشي از سنسور تا ايسيو مشكل دارد.سيمكشي چك شود.

سلام دوباره..
اگر سنسور میل بادامک خراب باشه یا سیم کشی ایراد داشته باشه یا به هرحال دیتای سنسور به ایسیو نرسه چه مشکلاتی پیش میاره...؟؟؟؟

didar1386
16th April 2016, 23:15
سلام
امروز با وانت نیسان بوش 7.9.7.1 این مساله را تست کردم..
موقع کار کردن موتور سوکت سنسور را دراوردم ماشین خاموش شد..
همین طوری استارت زدم..
دو تا زدم.. فوری بدون سنسور دور موتور روشن شد..یعنی از سنسور میل بادامک فیدبک گرفت و روشن شد..
گاز هم می دادم دور زیاد بالا نمیرفت....
سوکت را جا زدم.. ماشین را خاموش کردم.. دوباره روشن کردم این دفعه توسط سنسور دورموتور روشن شد از صداش معلوم بود و دورهم بالا میرفت..
ممنون..

فتوحی
18th April 2016, 17:29
سلام کلی بگم
سنسور دور موتور اگه تو زیمنس نباشه یا دخراب باشه خودرو روشن میشود با استارت زیاد به کمک سنسور میل سوپاپ
اگر سنسور میل سوپاپ خراب باشد چراغ چک روش و دور موتور در بعضی مدلها از 3.5 بیشتر نمیرود تمام

didar1386
19th April 2016, 00:24
سلام کلی بگم
سنسور دور موتور اگه تو زیمنس نباشه یا دخراب باشه خودرو روشن میشود با استارت زیاد به کمک سنسور میل سوپاپ
اگر سنسور میل سوپاپ خراب باشد چراغ چک روش و دور موتور در بعضی مدلها از 3.5 بیشتر نمیرود تمام

سلام
منظورت از زیمنس اینه که تو ایسیوهای زیمنس نمیشه اینکار را کرد؟؟

TuneUp_Vahab
19th April 2016, 09:47
سلام
منظورت از زیمنس اینه که تو ایسیوهای زیمنس نمیشه اینکار را کرد؟؟

درود:

در زيمنس نيز همين مراحل را ميشه طي كرد
بعضي اوقات خطاي ميل سوپاپ يا دور موتور را داريم،با تعويض نيز عيب برطرف نميشود
در آن حالت سنسور دور موتور را كشيده به كمك سنسور ميل سوپاپ خودرو را وادار كنيد كه روشن گردد سپس خطا را پاك كرده سوكت سنسور دور موتور را جا زده
سوكت ميل سوپاپ را جدا كرده و اين دفعه با كمك سنسور دور موتور روشن كنيد،خطا را دوباره پاك كرده سوكت سنسور ميل سوپاپ را جا بزنيد
تمام

سعید زینیوند
23rd April 2016, 10:54

سلام دوست عزیز،قسمتی که سنسور روش بسته شده رو چک کن ببین خوب سرجاشه،سرقالپاقو بردار ببین فاصله نوک سنسور تا شاخص روی میل سوپاپ زیاد نیست،احتمالا فاصله زیاده و نمیتونه سیگنال دقیق برا ایسیو بفرسته

ali5111
6th September 2016, 22:48
سلام
فاصله سنسور را کمی بیشتر کرده و مجددا تست کنید

TuneUp_Vahab
7th September 2016, 13:58
سلام
ممنون وهاب جان
من اصلا نمیدونستم اینو که... بدون سنسور دور موتورهم روشن میشه...
اگر بدون سنسور دور موتور روشن نشد حتما سنسور میل بادامک اشکال داره؟؟؟
ایا در تمامی ماشین ها سنسور دور موتور روی فلایویل نصب هست؟؟؟ من شنیدم بعضا روی پولی یا فولی جلو نصب هست..
...

درود:

با عرض معذرت،دير به سوال شما جواب ميدهم
بله 100% يا سيم كشي سنسور ميل سوپاپ يا خود سنسور خراب يا حتي ميل سوپاپ از نوع بدون سنسور هست.
بله روي فلايويل نصب ميشوند.

TuneUp_Vahab
7th September 2016, 17:05
سلام دوباره..
اگر سنسور میل بادامک خراب باشه یا سیم کشی ایراد داشته باشه یا به هرحال دیتای سنسور به ایسیو نرسه چه مشکلاتی پیش میاره...؟؟؟؟

درود:

خودرو قشنگ كار ميكند فقط دور موتور از 3000 تا تجاوز نمي كند.

mahdi1994
3rd October 2016, 20:03
چراغ چک هم روشن میشه

didar1386
4th October 2016, 16:55
درود:

خودرو قشنگ كار ميكند فقط دور موتور از 3000 تا تجاوز نمي كند.

چراغ چک هم روشن میشه

سلام
بله دقیقا همین طور هست ... روی سیستم بوش تست کردم و چنین بود
ممنون