توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ( پست کامل شد ) قفل شدن ECU و روشن نشدن خودرو زانتیا
pal-electronic
3rd May 2010, 01:56
سلام
از دوستان عزیزی که اطلاعات و تجربه کافی در مورد کم کردن کیلومتر زانتیا دارند تقاضا میشود اعلام کنند
یک کیلومتر زانتیا باز کردم که یک آی سی ایپرام به شماره 74460 داشت که با پروگرامر TNM2000 خواستم کیلومتر آن را کم کنم ، ولی پروگرامر شماره آن را ساپورت نمیکرد و به ناچار از شماره 93S66 استفاده نمودم و پس از دریافت فایل آن و ریختن برنامه های گوناگون (پراید ، پژو و ...) به داخل آی سی و نصب آن روی خودرو با عدم کارآیی برنامه ها مواجه شدم . بنابراین مجبور شدم فایل خودش را مجددا به آی سی بازگردانم .
ولی پس از ریختن برنامه و بستن کیلومتر ماشین روشن نشد که نشد . یک چراغ در صفحه کیلومتر به علامت کلید روشن و خاموش میشود و پمپ انژکتور نیز عمل نمیکرد .
تمام امکانات ماشین عمل میکرد و حتی استارت هم میخورد ولی روشن نمیشد .
دوستانی که سررشته ای از این موضوع دارند لطفا راهنمایی نمایند
محمد دهقان
3rd May 2010, 19:22
سلام
از دوستان عزیزی که اطلاعات و تجربه کافی در مورد کم کردن کیلومتر زانتیا دارند تقاضا میشود اعلام کنند
یک کیلومتر زانتیا باز کردم که یک آی سی ایپرام به شماره 74460 داشت که با پروگرامر TNM2000 خواستم کیلومتر آن را کم کنم ، ولی پروگرامر شماره آن را ساپورت نمیکرد و به ناچار از شماره 93S66 استفاده نمودم و پس از دریافت فایل آن و ریختن برنامه های گوناگون (پراید ، پژو و ...) به داخل آی سی و نصب آن روی خودرو با عدم کارآیی برنامه ها مواجه شدم . بنابراین مجبور شدم فایل خودش را مجددا به آی سی بازگردانم .
ولی پس از ریختن برنامه و بستن کیلومتر ماشین روشن نشد که نشد . یک چراغ در صفحه کیلومتر به علامت کلید روشن و خاموش میشود و پمپ انژکتور نیز عمل نمیکرد .
سلام
شما برای کم کردن کیلومتر زانتیای جدید باید بست باطری را قبل از باز کردن آمپر بر میداشتید
چون در صورت باز کردن آمپر کد ماشین میپره و باید بوسیله دستگاه دیاگ دوباره تعریف کد بشه
و کیلومتر این سری هم با بقیه زانتیا ها فرق داره
pal-electronic
3rd May 2010, 20:09
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
بله حق با جنابعالی است . خوشبختانه تا بحال بدون دردسر تعداد زیادی کیلومتر خودروهای سمند ، پژو ، پراید کم کرده بودم ولی متاسفانه بنده تجربه کافی در این مورد (زانتیا )نداشتم .
بلاخره با بازنمودن ECU و بردن آن به تعمیرگاه و فلش آن مشکل کد و سویچ برطرف شد .
محمد دهقان
4th May 2010, 09:14
سلام
این اطلاعاتیه که من از زانتیای جدید دارم حتی نرم افزار تاخوسافت هم مشخصات این زانتیا را نداره
با این اطلاعات و کمی حوصله به کیلومتر مورد نظر خودتون میتونین برسین
احمد برقکار
24th July 2010, 00:33
باسلام خدمت اقاي بناهي ومديرارشدمخواستم بدونم شما ايسيو رو براي چي برديد تعمير گاه يعني ايسيو رو بي كد كرد ياتعريف سويچ باكارتي كه همراه صاحب ماشين است اگه تعميرگاه تعريف كليد كرد چطور بدون بردن ماشين ويا اوردن همون استاد كار انجام دادين چون شما ميگيد ايسيو رو برديد تعمير گاه وفلش كرد چون فلش براي تعريف كليد نيازي نيست ممنون ميشم اگه توضيح بديد چون منخودم تعميرگاه برق وسيستم انژكتوري هستم ودستگاه دياگ هم دارم خودم يك زانتيا2000رو بي كد كردم چون كد سويچ رو صاحب ماشين نداشت ماشين روشن شد ولي بارامتر استب موتر بين 8تا17نوسان داشت حتي 4استب موتور مختلف هم عوض كردم مرسي از راهنماييتون
pal-electronic
24th July 2010, 13:03
دوست عزیز جناب استاد سلام
من فقط ای سی یو رو به تعمیرگاه بردم ، بدون کارت و رمز کد سوئیچ
نمیدونم چیکار کرد ، بعد از یکساعت هم به ما تحویل داد
حالا نمیدونم که چه بلایی سرش آورد ، ولی آوردم روی ماشین گذاشتم و ماشین بدون هیچ ایرادی روشن شد
علي اصلاني
26th July 2010, 12:39
دوست عزیز جناب استاد سلام
من فقط ای سی یو رو به تعمیرگاه بردم ، بدون کارت و رمز کد سوئیچ
نمیدونم چیکار کرد ، بعد از یکساعت هم به ما تحویل داد
حالا نمیدونم که چه بلایی سرش آورد ، ولی آوردم روی ماشین گذاشتم و ماشین بدون هیچ ایرادی روشن شد
باسلام
دوست عزيز كار مشكلي نيست با ريختن فايل فلش بدون كد روي IC فلش ECU ماشين به راحتي روشن ميشه.
m.aminifar
16th September 2010, 02:12
سلام من هم به این مشگل بر خوردم سر باطری ماشین های جدیدرو حتمآ بردار بعد امپر باز کن
m.aminifar
21st September 2010, 01:30
سلام: من بالاخره بعد از 1 ماه سر کله زدن با این مدل کیلومتر زانتیا و تا چو سافت متوجه شدم باید با برنامه pride 93c46-kia میشه این مدل کم کرد فقط سر باطری فراموش نشه
behroozgsm
26th September 2010, 13:40
سلام
سلام دوست عزیز
من متوجه نشدم که چرا این ای سی رو با این وضعیت خوندید
ولی من همیشه از 93 سی 46 اتمل استفاده میکنم و مشکلی پیش نمیاد
در مورد روشن نشدن ماشین هم خدمتتون عرض کنم
که
بعضی از زانتیا ها کد سوییچ با کیلومتر در ارتباط مستقیمه
یعنی اگر شما بست باطری رو نکشی و کیلومتر رو خارج کنی ماشین دیگه روشن نمیشه
یک بار همین اتفاق برای من افتاد و نمایندگی مشکل رو رفع کرد
و یک بار دیگه هم این اشتباه رو مرتگکب شدم و ماشین بعد از اینکه به شهرستان رسید مشتری تماس گرفت و گفت که بین راه چراغ ها توی تونل روشن نشده و من میدونستم که این یعنی اینکه ماشین کد سوییچ رو داره از دست میده
ولی با برداشتن بست مثبت باطری به مدت دوازده ساعت مشکل حل شد
امیدوارم تجربه من به کار شما بیاد
امیر
masoud1341
31st January 2011, 04:50
سلام
شما برای کم کردن کیلومتر زانتیای جدید باید بست باطری را قبل از باز کردن آمپر بر میداشتید
چون در صورت باز کردن آمپر کد ماشین میپره و باید بوسیله دستگاه دیاگ دوباره تعریف کد بشه
و کیلومتر این سری هم با بقیه زانتیا ها فرق داره
با سلام
دوست خوبم اگر روزی این اتفاق افتاد جای نگرانی نیست کافی است خط اول آی سی ECU زانتیا را 00 کنید و ماشین به راحتی روشن میشود
با تشکر
amir5481
30th March 2011, 23:40
سلام
سلام دوست عزیز
مشکل شما در چند مورد میشه بهش پرداخت
اول
اینکه کیلومتر زانتیا رو نمیشه بدون برداشتن بست باطری باز کرد چون کد سوییچ رو از بین میبری
به عبارتی کد میپرونه
دوم
اینکه شماره ای سی مورد نظر شما رو این زیر مینویسم
at93c46 16byte
و شما ای سی رو اشتباهی انتخاب کردی
موفق باشید
مهدی چیت بند
3rd April 2011, 00:37
ضمن تایید فرمایشات اساتید عزیزم :
شما قلی رو بجای فریدون به ماشین معرفی کردید ؟؟؟!!!!
دوست خوبم در موارد خیلی خاصی این کار انجام میشه (معرفی سازنده - مشابهات)
omeed_1355
13th April 2011, 18:43
سلام
شما اصلان کاری به شماره نداشته باش فقط فایل آی سی رو با شماره 93c46سیو کن وبا برنامه پراید البته قبل این کار عدد ثبت شده رو یادداشت کنید و عدد رو یک بار با سیو چک کنید بعد دست به کار شوید
مهدی چیت بند
16th April 2011, 02:14
و در صورت امکان درج نتیجه
pal-electronic
12th August 2011, 18:23
دوستان سلام
ببخشید که پاسخ کمی طول کشید ، ولی لازم دانستم پست را تکمیل کنم
بنده که نتونستم کاری از پیش ببرم و در نتیجه ای سی یو رو بردم به یک تعمیرگاه و نمیدونم چیکارش کرد و آوردم انداختم رو ماشین و روشن شد
از همه شما سپاسگزارم
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.