توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک تبریک عید نوروز و تقدیر وتشکر از مدیران و زحمت کشان انجمن کیانست
M.Salehi
15th March 2014, 17:09
با سلام
کم کم داریم به پایان سال 1392هم نزدیک میشیم
از اینکه تونستیم یکسال دیگه دور هم جمع باشیم خداوند بزرگ رو شاکر هستیم
جا داره مثل هرسال از تمامیه دوستان عزیزی که زحمت کشیدند و ما رو در اداره این مجموعه یاری کردند تشکر کنیم
تشکر اول از جناب کیانفر عزیز که با مدیریت شایسته ایشان
تمامیه مشکلات اینترنتی و سرور در اسرع وقت مرتفع میشود و هیچ کسی دچار معطلی نمیشود
تشکر دوم :از تمامی کنترل و ناظمین عزیز که شاید فعالیت ایشان تو سایت زیاد به چشم کاربران نمیاد ولی در پشت پرده پایداری انجمن
از زحمات شبانه روزی این عزیزان بدست میاید
تشکر سوم : از تمامی مدیران عزیز که به وظایف خودشون عمل میکنند و همیشه در کنار کاربران و پاسخگوی مشکلات ایشان هستند
تشکر چهارم :از اون دسته از کاربران عزیز کیانست که نصبت به قوانین انجمن احساس مسئولیت میکنند و علاوه بر همکاری با مدیران سایت
خود نیز با وظیفه شناسی مشکل تراشی نمی کنند
درنهایت بنده به نوبه خودم از تمامی عزیزان تشکر میکنم و خدا قوت میگم
تعدادی از مدیران ما خیلی فراتر از حد معمول تلاش میکنند و شبانه روز در خدمت سایت هستند و به کاربران خدمت میکنند که خدا اجرشون بده
تعدادی از مدیران عزیز هم کم لطفی میکنند و کمی از زیر مسئولیت خودشون شانه خالی میکنند
همیشه یادمون باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
جمیعا خسته نباشید خداقوت
82098
mohaddess
15th March 2014, 17:15
درود.جنابعالی هم خسته نباشی جناب صالحی.پیشاپیش عید حضرتعالی همه اعضای کیانست مبارک
saeed2448
15th March 2014, 17:21
یه جمله هم بااجازه جناب صالحی بنده اضافه کنم-ازتمامی کاربران فهیم سایت کیان ست تشکر میکنم-زیراستون وپایه هر سایت موفقی کاربرهای خوب ان سایت هستند-پیشاپیش سال نورابه همگی تبریک عرض نموده ازخداوند منان برای همگی ارزوی سربلندی وموفقیت بیشترراخواستارم-قبلا ازبذل عنایت مدیریت محترم سایت معاون ناظمین مدیران و...کمال سپاس گذاری وامتنان رادارم-
کوچکترین عضو سایت بزرگ کیان ست saeed2448
abady
15th March 2014, 17:24
با سلام.......من هم به همه کیان ست های عزیز تبریک میگم و از همه دوستان و همکاران محترم نهایت تقدیر و تشکر دارم..........با تشکر فراوان
gholam tv
15th March 2014, 17:32
سلام من هم اززحمات مدیران دلسوز وکاربران عزیزتقدیروتشکرمینمایم وپیشاپیش فرارسیدن عیدنوروز راخدمت عزیزانم تبریک عرض مینمایم وامیدوارم همیشه سالم وسرافرازباشید
3400
15th March 2014, 18:52
82100
MOEIN1366
15th March 2014, 19:08
با سلام من هم پیشاپیش این عید سعید باستانی رو به همه شما عزیزان تبریک عرض میکنم و امیدوارم سال خوبی در کنار خانوادتون داشته باشین
babak.b
15th March 2014, 21:07
من هم به نوبه خود از زحمات تمام دست اندرکاران کیانست و همچنین کاربران عزیز که در طول سال ما رو تحمل کردند تشکر و قدردانی بعمل می آورم و برایتان درسال آینده لحظات بهتری آرزومندم و امیدوارم بتوانم درسال جدید با انرژی مضاعف در خدمت تیم بزرگ کیانست باشم.
82112
MediaStar
15th March 2014, 21:27
تیم پشتیبانی شرکت مدیا استار
به نوبه خود از تمامی مدیران و کاربران عزیز کمال تشکر را دارد
و یک تشکر ویژه از جناب کیانفر عزیز که با الطاف و محبت ها شون حقیقتا در حق ما به عنوان دوست و همچنین شرکت مدیا استار بسیار بزرگواری کردند
و اضافه میکنیم تشکر فراوان از تمامی مدیران عزیز انجمن علی الخصوص جناب صالحی و جناب اشکان و دیگر اساتید و سروران که همیشه با راهنمایی ها شون ما رو شرمنده میکنند و زمینه پیشرفت ما و شرکت مدیا استار رو فراهم میکنند ...
در نهایت به تمامی دوستان و عزیزان و کاربران ارجمند انجمن وزین کیانست خسته نباشید میگیم و از همه این بزرگواران کمال تشکر رو داریم
سال نو رو به تمامی شما عزیزان تبریک عرض میکنیم
موفق باشید
TuneUp_Vahab
15th March 2014, 22:21
با سلام :
دوستان خسته نباشید ، پیشاپیش عیدتان مبارک .
tohidrz
15th March 2014, 22:59
من هم به نوبه خود عید نوروز را به همگی تبریک میگم
vahid6630
15th March 2014, 23:15
پیشاپیش عید همه مبارک
ali2222222
15th March 2014, 23:22
دوستان و بزرگواران عیدتان مبارکباد
nazali
16th March 2014, 00:40
باسلام به تمامی مدیران عزیزکیانست.
جاداره منم تشکرکنم ازمدیران گل.
وسالی خوبی براتون ارزومیکنم.
انشاالله.
پروانه
16th March 2014, 00:43
دانش گنجینه هایى اسـت و کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى یابند : پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و
دوستدار آنان .(پیامبر خدا صلى الله علیه و آله و سلّم)
باسلام
ازهمه مدیرانی که واقعا ازدل وجان وبدون ریا برای حل مشکل دوستانشان زحمت می کشندوسعی درحل مشکلات دوستان می نمایند،تشکرمی نمایم.کاربران زیادی هم بین ما هستندکه مدیرنیستند ولی برای رفع مشکلات دوستان خیلی تلاش می کنند،ازآنها نیز تشکرمی نمایم.
ازمدیران عزیز بخصوص مدیریت کل سایت جناب کیانفر،معاونت سایت جناب شهریار،جناب آریا وجناب صالحی وجناب اشکان ودیگرمدیران که شب وروز در سایت عظیم کیانست زحمت می کشندتشکرمی نمایم.
vahab1389
16th March 2014, 04:41
با سلام . بنده هم به نوبه خودم پیشا پیش سال نورو به همه مدیران لایق و زحمتکشان این سایت عظیم وخستگی ناپزیر تبریک عرض میکنم انشا الاه سال جدید سالی پربار . بابرکت . براتون باشه ودر کنار خانواده های گلتون با خوبی وخوشی زندگی کنین و مارو هم از نعمت زحمتهاتون بی دریغ نزارین . خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشیو ما رستگار . قربون همتون .
شاه کلید
16th March 2014, 08:51
لحظه تحویل سال ساعت 20/20/20 هستش من هم به نوبه خودم سالی بیست را برای شما دوستان محترم ارزو مندم
لحظه تحویل سال دعای خیر برای بیماران یادمان نرود
بدرود
kami 2015
16th March 2014, 13:04
دورد
منم پيشاپيش ســــــــــــال نو را به همه مبارك باش و خسته نباشيـــــد ميگم !!!
NAZEM 92
16th March 2014, 16:43
سلام سال 93 را خدمت همکاران محترم تبریک عرض می کنم
سال خوبی را برای شما و خانواده های محترمتان ارزومندم
امیدوارم باتلاش بیشتر شاهد پیشرفتهای انجمن خود در سال جدید باشیم.
82156
محمد خوزستان
18th March 2014, 01:28
از نشانه های ایمان در وهله اول سپاسگزاری و شکر نسبت به خداوند است که مظهر لطف و بخشش بوده و با نعمتهای فراوان مخلوقاتش را به بندگی و اطاعت از خویش فرمان داده است و در مرتبه دوم تشکر از کسانی است که بازحمات خود موجب خير و شادي و انگيزه کار و فعاليت مي شوند. اين وظیفه های است که مورد سفارش خدا و اولیاء دین میباشد.جناب آقای كيانفر عزيز کنترل ارشد سایت وسرپرست مدیران صالحي عزيز و ديگر مديران از زحمات مديريت سايت در جهت برقراری ارتباط و تبادل اطلاعات میان همکاران که باعث افزایش قابلیتهای آنان در مسائل مختلف آموزشی گردیده است تشکر نموده و پیشرفت روزافزون تمام دوستان را از خداوند متعال آرزومندمبدون تردید راه اندازی این سایت بدون زحمات شبانه روزی شما امکان پذیر نبوده و قطعا ادامه این راه و موفقیت در آن نیز نیازمند ادامه این زحمات و همکاری خواهد بود.امیدوارم با کمک و حمایت شما ، بتوانيم در افزایش توان علمی هم وطنان نقشی داشته باشم.زحمات و پيگيري هاي مداوم شما جاي تقدير و تشكر در خور دارد. من به عنوان عضو كوچكي از سايت كيانست كه امسال در اثر برق گرفتگي و سانحه سقوط از ارتفاع در بيمارستان بوده و نتونستم بيشتر درخدمت دوستان باشم از تمامي دوستان عذر خواهي ميكنم از درگاه خداي منان براي شما سلامتي ٬ سعادت و توفيق خدمتگزاري مخلصانه مسئلت مي نمايم.مويد و محفوظ باشيد. سال نو مبارك
ASALAK
18th March 2014, 03:21
سلام دوستان
بنده هم به نوبه خودم این عید سعید باستانی وایرانی رو به تک تک شما عزیزان همسایتی تبریک میگم وسالی خوش برای همه شما عزیزان از خداوند متعال خواستارم
هیسه موفق و پیروز باشید
حق یارتان
ASHKAN-NO
20th March 2014, 19:42
درود
من هم این عید باستانی را خدمت تک تک
دوستان و همکاران گلم تبریک عرض کرده
و سال خوبی را همراه با
سلامتی
سربلندی
پیروزی
و کسب و کار خوب
را برای همه شما ارزو می کنم
بر سفرهی هفت سین نشستن نیکوست
هم سنبل و سیب و دود ِ کُندر خوشبوست
افسوس که هر سفره کنارش خالی ست
از پاره دلی گمشده یا همدم و دوست
جای عزیزانی که از میان ما رفته اند
خالی روح همه انها شاد.
82275
meysamdvb1393
20th March 2014, 22:03
با سلام من هم به نوبه خودم سال 1393 را به تمام مدیران و همچنین خدمت اقای کیانفر عزیزم تبریک عرض می کنم امیدوارم سالی خوب برای همکاران کیانست باشد کیانست تو بهترینی / مثل خورشید بتاب
pedarebaba
20th March 2014, 22:34
بهار بسترمهر است ودفترمعرفت ..قصه هستی است..حکایت وابستگی هاوفراموشی خستگی ها...بهاران باتمام رمز و راراز وزیباییهاش برشما و عزیزانتان مبارک باشد
afshin44
20th March 2014, 23:08
درود
درود بر فرزندان پارس و میراث داران کوروش بزرگ
آغاز سال 7035 آریایی
3751 زرتشتی
2572 هخامنشی
1392 خورشیدی
بر مدیران و همه کاربران محترم خجسته باد
داوودی فر
21st March 2014, 01:42
درود و سلام بر شما سروران
كمترين آرزويم اين است: هرگز با چشمان مهربانتان ، نامهرباني روزگار را نبينيد
بالاترين خواسته ام برايتان اينست:
حاجت دلتان با حكمت خدا يكي باشد...
زندگي ساختني است نه گذراندني،بمانید براي ساختن،نسازید براي ماندن
فاصله بين مشكل وحل ان يك زانو زدن است، امانه دربرابرمشكل ،بلكه دربرابرخدا.
هيچ چيز شما را ناراحت نکند،فقط شاديها شما را احاطه کند،دوستانتان عاشقتان باشند،لطف خدا با شما باشد،
اينها آرزوهاي من براي شما همکاران و مدیران زحمت کش سایت پر بار کیانست در این سال نو (سال 1393) است برای شما عزیزان .
سال 1393 بر همگی شما مبارک و میمون باد .
mohsen xdsr
21st March 2014, 01:47
باز کن پنجره را
که بهاران آمد
عید نوروز 1393 بر همه شما عزیزان مبارک باد
omid1744
21st March 2014, 02:00
سلام دوستان کیانست
عرض تبریک نوروز1393 وارزوی بهترین ها برای همه عزیزان .همگان موفق باشید
قیصر
21st March 2014, 02:37
سلام. عید همتون مبارک. انشالله زیر سایه مولا امیرالمومنین سال پر از خیر و برکت داشته باشید
toprak
21st March 2014, 03:38
سال نو مبارک
vall
21st March 2014, 10:22
سال نو به همي بچه هاي كيانست مبارك
حسيني
21st March 2014, 10:46
باعرض سلام وادب به تمام مديران زحمت كشان وهم چنين تمام اعضاي خوب كيانست .سال نو را به همه مبارك باشد.
aliashraf2
21st March 2014, 11:08
سال نو را به همه دوستان تبریک عرض میکنم
از درگاه ایزد منان سلامتی وپیروزی برای همه آرزومندم.
هرروزتان نوروز نوروزتان پیروز
HAMADE
21st March 2014, 11:24
82283
MAHMOUD1357
21st March 2014, 12:01
سلام منم به همه عزیزان انجمن کیان ست بخصوص به مدیران واساتید زحمت کش سال نو رو تبریک میگم امیدوارم سال خوب وخوش وشادوپرباری داشته باشید.
عمری با حسرت و انده زیستن نه برای خود فایده ای دارد و نه برای دیگران باید
اوج گرفت تا بتوانیم آن چه را که آموخته ایم با دیگران نیز قسمت کنیم .
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQR-5a9CRodhY4zl0iadogvjQNZyYMCwkMwulqAio7q0ZC3IxQQ364 l7yY (http://kiansat.kim/url?q=http://vahidfishing.persianblog.ir/post/43/&sa=U&ei=GOkrU5DeDcOJtQaNq4CgCA&ved=0CCAQ9QEwAQ&usg=AFQjCNEdltCUq8nbU-wNtsCOY3JJKspdJA)
armageddon
21st March 2014, 12:37
با درود فراوان و عرض شادباش سال نو خدمت تمامی اعضاء ،مدیران و بخصوص جناب آقای کیانفر عزیز امیدوارم سالی پر از نشاط ، امید ، شور زندگی و لحظه هائی پر از عشق و محبت در پیش داشته باشیم همه تون رو می بوسم موفق باشید
سپاس
fafarnana
21st March 2014, 12:53
سلام و شادباش مرا به مناسبت سال نوی خورشیدی پذیرا باشید. به امید سالی پر از سلامتی برای همه مردم ایران زمین و
کیانستی های بزرگوار.
پاینده باشید.
omid1744
21st March 2014, 12:57
سلام دوستان کیانست
سال جدید وعیدنوروز1393 برهمگان مبارک باد ارزوی سلامتی وموفقیت روز افزون براتون دارم.
علیرضا1358
21st March 2014, 17:50
http://kfxray13.persiangig.com/image/Poems/norooz%20917070.jpg
Allii
21st March 2014, 19:32
باعرض سلام وادب به تمام مديران وهم چنين تمام اعضاي خوب كيانست .سال نو را به همه این عزیزان تبریک میگویم
vahab1389
21st March 2014, 22:55
عمري با حسرت و انده زيستن نه براي خود فايده اي دارد و نه براي ديگران بايد .
اوج گرفت تا بتوانيم آن چه را که آموخته ايم با ديگران نيز قسمت کنيم . نوروز اين رفاقتها را نگاهباني مي کند که باور کنيم قلب هامان جاي حضور دوستانمان هستند .
با خوبي ها و بدي ها، هرآنچه که بود؛ برگي ديگر از دفتر روزگار ورق خورد،
برگ ديگري از درخت زمان بر زمين افتاد، سالي ديگر گذشت روزهايتان بهاري و بهارتان جاودانه باد . بیاییددست در دست هم در بیشتر ابادانی شدن کیانست بکوشیم . عیدتون مبارک
غدیر
21st March 2014, 23:31
سلام
سال نوی دوستان مبارک سال خوبی داشته باشید.
ali_sh
22nd March 2014, 02:45
با عرض سلام . فرخنده باد بر شما مقدم بهار نوروز جاودانه ترین جشن روزگار با تبریک سال جدید به تمام دوستان و مدیران محترم و ارزوی موفقیت روز افزون. و تشکر فراوان از تمام مدیران زحمتکش که برای حل مشکلات دوستان و ارتقای سایت از توان و تجربه خود دریغ نمیکنند
pershian91
22nd March 2014, 19:13
به خواب عزیزانمان آرامش ، به بیداریشان آسایش ، به زندگیشان عافیتبه عشقشان ثبات ، به مهرشان وفا ، به عمرشان عزتبه رزقشان برکت ، و به وجودشان صحت عطا بفرما ، سال نو بر شما مدیران زحمت کش و کاربران سایت مبارک باد
FARASSO
22nd March 2014, 20:13
سلام
عیـــــــــــــــــد نوروز همگی دوستـــــــــــان خوبم مبارک
همیشه شاد و سرافراز باشید
ناظم سایت
22nd March 2014, 20:18
سلام دوستان خوبم
منم عید نوروز رو به همگی تبریک میگم امیدوارم شاد و خرم باشید
amir4451
22nd March 2014, 20:43
سلام همکاران عزیز سال نوتون مبارک سال خوبی داشته باشیدو همیشه موفق باشید.
bahram chobin
22nd March 2014, 21:38
سلام
دوستان عزیز این عید رو به همتون تبریک میگم و از خدا بهترین هارو براتون آرزو میکنم
ایشاا... خداوند بزرگ هرچی که بخواین بهتون بده و شما رو از رحمت خودش دور نکنه و ایشاا... خداوند بزرگ سلامتی عمر با عزت و با آبرو بهتون بده
جا داره اینجا از تمامی دوستان مدیران و عزیزان زحمتکس کمال قدر دانی رو بجا بیارم
از جناب کیانفر عزیز آقا شهریار عزیز و اشکان عزیز و همچنین از جناب صالحی عزیز و گلستانی عزیز و همچنین از جناب بابک و کامی عزیز و بقیه دوستانی که تو این جمع زحمت میکشن تشکر کنم و از اینکه نام بعضی از دوستان از قلم افتاده عذر خواهی کنم
ایشاا... خداوند بزرگ این توفیق رو به همه ما بده که همیشه در کنار هم باشیم و در مهر و محبت همدیگه سهیم باشیم
کوچیک همه عزیزان بهرام چوبین
گل مهر
23rd March 2014, 08:08
با سلام خدمت همکاران
گرامی از طرف خودم واز تمام اهل ابادان سال جدید را خدمت تمام همکاران گرامی موجود در سایت را تبریک عرض مینمایم
قائم
24th March 2014, 01:32
سایه حق،سلام عشق ،سعادت روح،سلامت تن،سرمست بهار،سکوت دعا،سرور جاودانه
این است هفت سین آریایی
پیشاپیش عیدتان مبارک
.
http://dl.topnaz.com/2013/03/postcard-10.jpg
yeknaz3
24th March 2014, 06:54
●●● حلول سال نو و بهار پرطراوت مبارک ●●● (http://forum.soft98.ir/thread34162-4.html#post298510)8231982320
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.