PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست نرم افزارفارسی سازی htc اکسپلور

vahab1389
25th March 2014, 12:14
باسلام خدمت همه شما سروران گرامی بنده یه تلفن همراه . htc اکسپلور . خریداری کردم منوی دستگاه انگلیسیه البته عربی هم داره تمامی پیامها به فارسی می اد ولی تمامی کلمات به صورت جدا جدا . دوستان بتونن نرم افزارفارسی سازی واموزش نصب رو قرار بدن لطف بزرگی کردن . HTC A310e

vahab1389
1st April 2014, 06:22
دوستان 10 روزه منتظرنرم افزار فارسی سازی این مدل گوشیم خدایی دوستانی که دراین بخش از این سایت عظیم مدیریت میکنن خیلی ضعیف عمل میکنن واقعا کسی نیست مشکل مارو حل کنه

vahab1389
5th April 2014, 16:31
دوستان عزیز با 25 هزار تومن ناقابل مشکل کاملا برطرف شد . بردم دادم یه بنده خدایی برطرف کرد باید عمر نوح داشته باشی وصبر عیوب که ما نداریم . مدیران عزیز این بخش از سایت دمتون گرم

جلال s
6th April 2014, 11:56
سلام من گوشی سونی اکسپریاspدارم اندروید 4.3 ریختم که توسای پرسیده بودم ودوستان گفته بودن اندروید اروپا رو بریز چون شارژباطری بهتر نگه میداره ولی برنامه اروپا اینگیلیسی هستش میخواستم بدونم غیر از رام خاورمیانه میتونم گوشیمو فارسی کنم چون رام خاورمیانه مصرف باطریش خیلی زیاده اگر نرم افزاری هست خواهش میکنم برام بذارین دانلود کنم واموزش این فارسی کردنو برام بذارین خیلی ممنونم از سایت خوبتون دوستان گلم:smile:

vahab1389
8th April 2014, 02:56
دوست عزیز این قبری که داری روش گریه میکنی مرده ای توش نیست . دوست گلم باید عمر نوح داشته باشی وصبر عیوب تا جوابت روبگیری ما هردو گزینه رو نداشتیم مشگلمون با 25 هزار تومن ناقابل حل شد . نصیحت بنده به شما اینه که شما هم برید این کار رو بکنید . موفق باشی

shami
29th April 2014, 22:39
با اجازه اساتید این نرم افزار فارسی ساز اندروید

shami
29th April 2014, 22:48
دوست گرامی من htc on xدارم با این نرم افزار فارسیش کردم ....مشکلی نداره خیلی خوبه ..به تمام اندروید ها هم میخوره

vahab1389
21st August 2014, 12:36
با اجازه اساتید این نرم افزار فارسی ساز اندروید

دوست عزیز زحمت کشیدی اینو بش میگن نوشدارو البته بعده مرگ سهراب