PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد root کردن گوشی sony xperia s

djagostin
31st March 2014, 11:43
با سلام و خسته نباشید . من گوشی sony xperia s دارم . گوشیم رو root کردم. حالا نمیتونم شماره ها و مسیج های ذخیره شده تو سیم کارت و به گوشی انتقال بدم و بلعکس . یعنی اصلا تو منو ی مخاطبین و مسیج گوشی گزینه انتقال یا کپی وجود نداره. حالا سواله من اینه که احتمال داره که با root کردن گوشی این گزینه ها از بین رفته باشه ؟ آخه با root کردن یه سری تغییرات هم تو گوشی بوجود میاد. میگم شاید این گزینه ها هم با root کردن تغییر کرده باشه و از بین رفته باشه . لطفا راهنمایی بفرمایید .

Arash_323
7th April 2014, 01:57
سلام

با روت کردن ما به واسطه نرم افزار SuperSU اجازه دسترسی برنامه ها به فایل های سیستمی رو میدیم و تغییری در منو ایجاد نمیشه مگه روت کردن ناقص باشه که اونوقت گوشی به مشکل میخوره یا دچار بوت لوپ میشه
اما مشکل شما با برنامه قابل حله , با نصب این برنامه ای که پیوست کردم میتونید کنتاکت ها یا همون مخاطبین رو از سیمکارت به گوشی منتقل کنید و همچنین مسیج ها یا پیام های سیم کارت رو هم بخونید یا به گوشی منتقلشون کنید , طریقه کار با برنامه هم خیلی راحته بازم اگه مشکلی بود بگید تا بیشتر راهنمایی کنم

djagostin
7th April 2014, 22:23
با سلام خدمت Arash_323 و ممنون از راهنماییتون . فقط میشه بفرمایید که به واسطه نرم افزار SuperSU چطوری اجازه دسترسی برنامه ها به فایل های سیستمی رو میدیم ؟ اگه مختصر و مفید آموزش رو بفرمایید ممنون میشم ازتون . با تشکر