توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كولر گازي پنجره اي
kloxo
13th April 2014, 08:15
سلام
يه كولر گازي پنجره اي سامسونگ هست كه ميخواهم دائم روي گاز باشه و اصلا روي فن نره يه سيم مسي هست فكر كنم از طريق اون تشخيص ميده
بايد چيكار كنم؟
kloxo
14th April 2014, 07:49
دوستان كسي راهنمايي نميكنه؟
manok arya
2nd July 2015, 14:07
درود . کولر گازی سامسونگ رو شستم و تمیز کردم البته برد و قسمت برقیشو قبل از شستن باز کردم . الان بعد از وصل و سر هم کردن و روشن کردن فقط با کنترل روشن می شود .و صفحه لمسی جلو کولر اصلا کار نمیکند .
لطفا راهنمایی کنید ؟ ( یه مقدار سوکتها و سیمها را بررسی کردم و سر جای خودشان هستند . )
manok arya
2nd July 2015, 14:11
دوستان كسي راهنمايي نميكنه؟
درود یه سیم هست سرش دوتا چنگک داره اومده روی قسمت پنجره جلوی اپراتور قرار گرفته اونو از تو پنجره بکش بیرون ببین چی میشه . (من تخصص ندارم همیجوری گفتم )
lilip
2nd July 2015, 15:44
درود . کولر گازی سامسونگ رو شستم و تمیز کردم البته برد و قسمت برقیشو قبل از شستن باز کردم . الان بعد از وصل و سر هم کردن و روشن کردن فقط با کنترل روشن می شود .و صفحه لمسی جلو کولر اصلا کار نمیکند .
لطفا راهنمایی کنید ؟ ( یه مقدار سوکتها و سیمها را بررسی کردم و سر جای خودشان هستند . )
به احتمال خیلی زیاد برد شما آب خورده با عوض کردن فیوز برد
نتیجه رو اعلام کنید
manok arya
2nd July 2015, 18:08
به احتمال خیلی زیاد برد شما آب خورده با عوض کردن فیوز برد
نتیجه رو اعلام کنید
درود . موقع شستن اب نخورده . امکان داره یه بار که روی زمین حدود نیم ساعت روشن بود شیبش به سمت جلو بود و ابی از قسمت عقب خارج نمیشد . و اب رفته باشه به سمت جلو .
باشه درست شد نتیجه رو اعلام میکنم. تشکر می کنم .
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.