ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش از بین بردن ویروس file1.exe سیستم الوده

abdi2
14th April 2014, 09:38
با سلام خدمت مدیران و دوستان گرامی این بخش

اموزش از بین بردن file1.exe که (ویروس شایعی هم هست) رو برای دوستان قرار بدم

اموزش ها به صورت فیلم بوده و در 4 پارت تقسیم شده (برای استفاده از اموزش هر 4 پارت رو دانلود کنید)

دوستان در صورت داشتن مشگل در اموزش میتوانند پیام خصوصی کنند

با تشکر از جناب M.Salhiو جناب golestan و تمام مدیران زحمتکش سایت کیانست

تشکر نشانه شخصیت شماست
با تشکر abdi2

mizsabs
8th October 2014, 18:53
علی بود دستت درد نکند

abdi2
4th November 2014, 23:47
علی بود دستت درد نکند

خواهش میکنم عزیز

با تشکر از همکاری دوستان عزیز سایت بزرگ کیانست

ABDI2

moonlight_mk
31st May 2015, 18:56
من کامپیوتر رو فرمت کردم بعد بالا اومدن ویندوز تمام file1 رو پاک کردم و الان دیگه هیچ اثری ازش درstart up نیست یعنی کامل پاک شده؟
از طرفی فلش مموریم هم فرمت کردم اما ظاهرا خالی شد ولی در space هیچ تغییری ایجاد نشده ! ویروس پاک شده یا نه؟

حبیب اقایی
31st May 2015, 19:47
من کامپیوتر رو فرمت کردم بعد بالا اومدن ویندوز تمام file1 رو پاک کردم و الان دیگه هیچ اثری ازش درstart up نیست یعنی کامل پاک شده؟
از طرفی فلش مموریم هم فرمت کردم اما ظاهرا خالی شد ولی در space هیچ تغییری ایجاد نشده ! ویروس پاک شده یا نه؟

دوست عزیز منظور شما از space چیه؟؟؟؟

moonlight_mk
31st May 2015, 23:31
دوست عزیز منظور شما از space چیه؟؟؟؟

حافظه فلش مموری کامل پاک نشده وقتی هم بازش میکنم هیچی توش نیست و لی used space هم 0 نشده

حبیب اقایی
1st June 2015, 19:01
حافظه فلش مموری کامل پاک نشده وقتی هم بازش میکنم هیچی توش نیست و لی used space هم 0 نشده

دوست عزیز شما hideen ویندوز رو غیر فعال کرده و داخل فلش مموری رو چک کرده و اگه فایلی بو د رو پاک کرده

در صورت امکان عکسی از میزان فضای فلش قرار دهید

moonlight_mk
3rd June 2015, 12:16
هر چی‌ توش بود پاک کردم الان فقط4kb زده پر است این فکر کنم طبیعی باشه

الان یعنی‌ کامپیوتر و فلش مموریم پاک شده!?