توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سالم سازی ویندوز XP
محمد خوزستان
7th May 2010, 16:28
در مواردی که به عملکرد سیستم خود اطمینان ندارید یا برای اطمینان از صحت عملکرد فایلهای ویندوز XP مانند IE و جایگزینی فایلهای اصلی به جای فایلهای احتمالی معیوب ، نیازی به فرمت و نصب مجدد سیستم عامل XP ندارید. اگر CD نصب سیستم عامل ویندوز XP را دارید با ترفندی ساده میتوانید ویندوز XP خود را سالم سازی کنید.
بدین منظور:
از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید.
در کادر Open دستور sfc /scannow را تایپ کنید ( قبل از / حتما باید فاصله باشد).
کادری ظاهر می شود که از شما میخواهد دیسک سیستم عامل را در درایو قرار دهید تا بتواند فایلهای اصلی را جایگزین فایلهای معیوب نمایید.
jaffar
10th May 2010, 22:47
در مواردی که به عملکرد سیستم خود اطمینان ندارید یا برای اطمینان از صحت عملکرد فایلهای ویندوز XP مانند IE و جایگزینی فایلهای اصلی به جای فایلهای احتمالی معیوب ، نیازی به فرمت و نصب مجدد سیستم عامل XP ندارید. اگر CD نصب سیستم عامل ویندوز XP را دارید با ترفندی ساده میتوانید ویندوز XP خود را سالم سازی کنید.
بدین منظور:
از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید.
در کادر Open دستور sfc /scannow را تایپ کنید ( قبل از / حتما باید فاصله باشد).
کادری ظاهر می شود که از شما میخواهد دیسک سیستم عامل را در درایو قرار دهید تا بتواند فایلهای اصلی را جایگزین فایلهای معیوب نمایید.
دوست عزیز منظورتان از معیوب چی هست؟اگر فایل ویروسی شده باشه یا تروجان گرفته باشه (ieمثلا) به هیچ عنوان قابل ترمیم نیست و این روش فقط موقعی جواب میده که مثلا شخصی بصورت ناشیانه یکی از فایلها یا پوشه های ویندوز رو حذف کرده باشد.
موفق باشید
mro1348
10th May 2010, 23:46
سلام دوست عزيز
همان طور كه در پاسخ سوال قبلي از شما در باره نصب ويندوز كردم من ويندوز شركت new tech را نصب كردم ولي به نظر من ويندوز MRT خيلي بهتر از اين ويندوز كار ميكرد اين ويندوز خيلي كند است شايد هم روي سيستم من اين طور باشد به نظر شما با اين شرايط چكار كنم راهنمائي كنيد ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد
jaffar
11th May 2010, 02:48
سلام دوست عزيز
همان طور كه در پاسخ سوال قبلي از شما در باره نصب ويندوز كردم من ويندوز شركت new tech را نصب كردم ولي به نظر من ويندوز MRT خيلي بهتر از اين ويندوز كار ميكرد اين ويندوز خيلي كند است شايد هم روي سيستم من اين طور باشد به نظر شما با اين شرايط چكار كنم راهنمائي كنيد ممنون ميشم من منتظر راهنمائي شما دوست عزيز هستم موفق باشيد
از ویندوزی که در تایپیک زیر معرفی کردم استفاده کنید:
Windows XP Professional SP3 UNTOUCHED 2010 Corporate (10.2.2010 (http://kiansat.kim/showthread.php?t=5135)
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.