PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد طریقه بکاپ گرفتن از گوشی آندروید

djagostin
18th April 2014, 18:28
با سلام . من گوشی sony xperia s دارم . میخواستم ببینم چطوری میتونم از تمام برنامه های نصب شده روی گوشی و عکس ها و موزیک ها فیلم ها . پیام ها و مخاطبین بکاپ کلی بگیرم ؟ آیا برنامه خاصی برای این کار هست ؟ این بکاپ روی خود گوشی نگه داری میشه یا روی کامپیوتر هم میشه استفاده کرد؟ یعنی بکاپ رو بگیری بعد بریزی تو کامپیوتر بعد اگه مشکلی برای گوشی پیش اومد و ریست شد از اون بکاپ که گرفتی و ریختی تو کامپیوتر دوباره بریزی تو گوشی .میشه ؟ اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم با تشکر

Arash_323
19th April 2014, 01:09
سلام
با خود گوشی میشه بکاپ گرفت و بعدا بکاپ رو روی کامپیوتر ذخیره کرد
واسه بکاپ گرفتن از برنامه داخل خود گوشی با نام Backup & Restore استفاده کنید (دقت کنید با برنامه Backup & Reset اشتباه نگیرید)
مسیر برنامه هم معمولا توی منوی برنامه ها و توی پوشه ی Tools هست , ممکنه واسه هر گوشی جاش فرق کنه اما اسمش همینه
اگه مموری روی گوشی باشه میشه از همه برنامه ها و پیامها و مخاطبین و حتی تنظیمات گوشی روی مموری بکاپ گرفت

djagostin
19th April 2014, 21:54
با سلام خدمت Arash _323 . ممنون از راهنماییتون . ولی گوشی من فقط Backup & Reset رو تو تنظیماتش داره . حالا چیکار باید بکنم ؟

Arash_323
21st April 2014, 22:35
توی تنظیمات نیس این گزینه , داخل منوی برنامه ها هس و معمولا داخل پوشه tools هس